reklama
Y
yra245
Gość
ja też blisko trójmiasta ))))
jolkaa1989
Fanka BB :)
Ale fajnie
A gdzie rodzicie, bo ja się zastanawiam nad Gdańskiem i nad miastem rodzinnym.
A gdzie rodzicie, bo ja się zastanawiam nad Gdańskiem i nad miastem rodzinnym.
jolkaa1989
ja daleko w sumie nie mam, jakies 1,5h jazdy samochodem. Tylko, że jest kilka powodów przez które zdecyduję sie raczej rodzić w Gdańsku. Po pierwsze rodząc tu w Gdańsku będę u siebie, rodząc w mieście rodzinnym będę też musiała po porodzie spędzić tam trochę czasu, a mój mąż będzie pracował w Gdańsku, wiec co mi po pomocy rodziny jak męża nie będę miała przy sobie, a to jego będę najbardziej potrzebować. Z drugiej strony, w mieście rodzinnym mam bardzo dobry oddział, tu w Gdańsku no nie wiem ile ludzi tyle opinii na temat klinicznej, zaspy, czy wojewódzkiego. Poza tym jestem z tego nazwijmy to "medycznego" środowiska i miałam okazję pracować na klinicznej to powiem szczerze, że zniechęciło mnie to do tego, żeby tam rodzić, ale do klinicznej mam najbliżej. No nic, jeszcze trochę czasu mamy na zastanawianie
Tez jestem z Gdanska, niedlugo mozemy sie razem na male dotlenianie wybierac :-)
Ja na razie zdecydowalam sie rodzic na Zaspie czytajac wszystkie opinie w necie i rozmawiajac ze znajomymi, chociaz wiadomo zawsze znajdzie sie ktos kto ma zla opinie .
Ja na razie zdecydowalam sie rodzic na Zaspie czytajac wszystkie opinie w necie i rozmawiajac ze znajomymi, chociaz wiadomo zawsze znajdzie sie ktos kto ma zla opinie .
jolkaa1989
Ja z tych trzech opcji też jestem za Zaspą Wspólne dotlenianie może być ciekawe
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
sorki oglądałam powtórkę Top model.. bo ostatnio zapomniałam a to finał..
Moj śpi z małą... mnie głowa rozbolała
Yra ja jestem na 41 ale ja gram dopiero 3 miesiące... bo gdzieś w połowie wrzesnia zaczęłam...
Wiecie jak tak was czytam to zazdroszcze że możecie sobie razem się spotkac i pośmigać z dzieciaczkami (jak się już porodzą) ... a nie3 to co u mnie,... yhhhh
z Ie to ja i Tichonek , ale ona ode mnie 260 km mieszka na szczęscie mam tu blisko kilka koleżanek ... ale z bb nie ma szans na spotkanie:-(
Moj śpi z małą... mnie głowa rozbolała
Yra ja jestem na 41 ale ja gram dopiero 3 miesiące... bo gdzieś w połowie wrzesnia zaczęłam...
Wiecie jak tak was czytam to zazdroszcze że możecie sobie razem się spotkac i pośmigać z dzieciaczkami (jak się już porodzą) ... a nie3 to co u mnie,... yhhhh
z Ie to ja i Tichonek , ale ona ode mnie 260 km mieszka na szczęscie mam tu blisko kilka koleżanek ... ale z bb nie ma szans na spotkanie:-(