_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ACTA to nie jest blokowanie stron internetowych ale bardziej chodzi o piractwo. czyli kopiowanie jakiś informacji, ściąganie muzyki, filmów, wszystko co nie jest nasze. czyli generalnie nie będzie można np. zamieścić u siebie na fb linku z youtube z jakąś piosenkę. to tak w wielkim ogromnym skrócie.
vi a nie macie zapasowej karty?
no i życzę aby wszystko było ułożyło się po myśli.
tak ale jak zczną wszystko sprawdzać i kasować i blokować to będzie napewno takie przesilenie że nic nie będzie działać ..
no i tak na marginesie to nie będzie można wstawiac piosenek z YT bo Yt już nie będzie istnieć.. toć to samo piractwo
a szkodabo lubię szperać po yt :-)
mnie nie byłoby stać na nowe płyty jakieś czy nowe gry.... filmy zawsze ściągam z kompa...
nie wyobrazam sobie tego żbey to wsyztsko zniknęło..
karty zapasowej nie mam bo miałam tylko jedną a zapas kosztuje 200euro więc nie kupuję..
ale sie znalazła na szczęscie... w łazience
pewnie wczoraj jak szłam się kąpać to wyjęłam ją ze spodni i rzuciłam na szafkę , a na tym lezała zabawka do wanny Vi..
i sprawdzaliśmy łazienkę ... i odsuwaliśmy tą safkę 2 razy! i jej nie zauważyliśmy
ale już jest ;-) wiedziałam ze musi być w domu bo jakoś do domu dojechac musiałam z zakupów ;-)
Alex mi się strasznie takie bransoletki podobają, ale u mnei w rodzinie nikt takich rzeczy nie praktykuje , choć sama miałam chęć kupić i Vi i teraz Emmie ale jakoś się zebrac nie mogę
Matusia bransoletkę... a jakże na codzień :-)
kolczyki jak przebijesz uszka o ile nie będą za małe na uszka (chyba że to wkręty)
a łańcuszek im szybciej tym lepiej żeby dziecko się uczyło ze coś ma na ciele.. wtedy za kilka miesięcy nie bedzie szarpać czegoś nowego ani nic takiego..
łańcuszek na noc sciągaj
gag bo ja cała zakręcona hihihh
Agacio buziak dla Frania mojego :*
napisze za co napiszę... ale jak już będę pewna na 100 % cfzy wypaliło czy nie :-)