Oj kochany kochany ale sam o walentynkach nigdy nie pamięta. Zapomniałam powiedzieć że musieliśmy ochraniacz na kominek założyć bo mała bardzo do niego ciągnęła i bałam się że się poparzy no i w rezultacie mamy wielką klatkę w domu która wygląda jak klatka na króliki no a młoda używa jest teraz do wspinania się
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Śmiejcie się a ja cierpie kurcze i latam sikać co chwile
Ostatnia edycja:
wisienka87
Fanka BB :)
witam i ja pisze z kompa siostry ciotecznej bo niestety nasz nowy laptop sprawil nam niespodzianke
nie dziala klawiatura numeryczna i nie moge sie zalogowac bo w hasle mam cyfre
moze wiecie jaka to moze byc usterka i jak ja naprawic?
wszystkie klawisze zachowuja sie jakby byl wlaczony shift
a jak probuje otworzyc jakas ikone na pulpicie to otwieraja mi sie wszystkie pokolei
probowalam juz piec razy klikac na ctrl i to nie pomaga moze jakos pomozecie
czytam was sobie ale nie mam jak pisac mam nadzieje ze w koncu mi sie te komputery ogarna bo juz nie daje rady bez tego okna na swiat
a suwaczek klamie bo moja nadia ma juz osiem zebow wlasnie wyszly jej dolne dwojki
nie dziala klawiatura numeryczna i nie moge sie zalogowac bo w hasle mam cyfre
moze wiecie jaka to moze byc usterka i jak ja naprawic?
wszystkie klawisze zachowuja sie jakby byl wlaczony shift
a jak probuje otworzyc jakas ikone na pulpicie to otwieraja mi sie wszystkie pokolei
probowalam juz piec razy klikac na ctrl i to nie pomaga moze jakos pomozecie
czytam was sobie ale nie mam jak pisac mam nadzieje ze w koncu mi sie te komputery ogarna bo juz nie daje rady bez tego okna na swiat
a suwaczek klamie bo moja nadia ma juz osiem zebow wlasnie wyszly jej dolne dwojki
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Wisienka gratuluję ząbków i wracaj szybko:-)
P
paulina007
Gość
wisienka z tego co widzę chyba masz włączone klawisze trwałe.
spróbuj włączyć klawisz FN
lub [FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]naciśnij 5 razy prawy shift i wyłącz opcję Klawiszy trwałych [/FONT]
[FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]
[/FONT][FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]bądź [/FONT]wciśnij Fn i NmLk
opcji jest wiele. problem może być nie w klawiaturze ale w ustawieniach jej w biosie.
co do hasła na BB, poszukaj sobie gdzieś jakiegoś tekstu gdzie są cyfry, i skopiuj daną cyferkę i wklej w budkę na BB z hasłem. powinno się udać.
spróbuj włączyć klawisz FN
lub [FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]naciśnij 5 razy prawy shift i wyłącz opcję Klawiszy trwałych [/FONT]
[FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]
[/FONT][FONT=arial, verdana, tahoma, sans-serif]bądź [/FONT]wciśnij Fn i NmLk
opcji jest wiele. problem może być nie w klawiaturze ale w ustawieniach jej w biosie.
co do hasła na BB, poszukaj sobie gdzieś jakiegoś tekstu gdzie są cyfry, i skopiuj daną cyferkę i wklej w budkę na BB z hasłem. powinno się udać.
Witam:-)
Poziomka pięknie dzień zacząć zajadając ciacho zapijane kawką, kciuki są Tylko napisz za co tzymałyśmy;-)
Styna no pomysł z wypraniem telefonu mega i prezent super:-)
Persefona zdrówka dla Gabi, ile jeszcze Ci zostało tych egzaminów?
Majowa koszt wizyty zobowiązuje, za tyle kasy specjalita musi być dobry Trzymam kciuki za wizytę w poniedziałek&&&
Joluś sanki zaliczone?
Wisienka gratuluję ząbków i mam nadzieję że komp będzie hulał
Paulina informatyk z Ciebie
Franek śpi już chyba z godzinę, zaraz pewnie wstanie. Poczytam co na innych wątkach i spadam. Do wieczorka:-)
Poziomka pięknie dzień zacząć zajadając ciacho zapijane kawką, kciuki są Tylko napisz za co tzymałyśmy;-)
Styna no pomysł z wypraniem telefonu mega i prezent super:-)
Persefona zdrówka dla Gabi, ile jeszcze Ci zostało tych egzaminów?
Majowa koszt wizyty zobowiązuje, za tyle kasy specjalita musi być dobry Trzymam kciuki za wizytę w poniedziałek&&&
Joluś sanki zaliczone?
Wisienka gratuluję ząbków i mam nadzieję że komp będzie hulał
Paulina informatyk z Ciebie
Franek śpi już chyba z godzinę, zaraz pewnie wstanie. Poczytam co na innych wątkach i spadam. Do wieczorka:-)
aina110
Fanka BB :)
witam,
gratuluje nowych ząbków, buziaki dla okrogłomiesięczniaków
przepraszam,ze was zaniedbuje,musze powiedziec,ze nie jestem ostatnio w nastroju:-(
podczytuje, podczytuje i sama nie wiem co mam czasem napisać.
Znów uciekam do garów ściskam
gratuluje nowych ząbków, buziaki dla okrogłomiesięczniaków
przepraszam,ze was zaniedbuje,musze powiedziec,ze nie jestem ostatnio w nastroju:-(
podczytuje, podczytuje i sama nie wiem co mam czasem napisać.
Znów uciekam do garów ściskam
Aina co się dzieje kochana????? masz szczęście że się odezwałąś bo miałam Cię dzisiaj fonem nękać!!!
Agacio nie mamy sanek ale spacer w wózku zaliczony i młody go jeszcze odsypia.
Paulina widzę,że znasz się bardzo na kompach.
Wisienka jeśli rady Pauliny nie pomogą to chyba komp do reklamacji pójdzie.
Gratuluję ząbków
Lepi no niestety bezrobocie. Mój M jak ostatnio był w pośredniaku się odchaczyć to był w szoku że tyle ludzi tam jest,a babka w okienku stwierdziła że to nic,że w pierwszych dniach roku rejestrowali po 160 osób dziennie.
Poziomka a może Ty sobie jajniki podziębiłaś???
Agacio nie mamy sanek ale spacer w wózku zaliczony i młody go jeszcze odsypia.
Paulina widzę,że znasz się bardzo na kompach.
Wisienka jeśli rady Pauliny nie pomogą to chyba komp do reklamacji pójdzie.
Gratuluję ząbków
Lepi no niestety bezrobocie. Mój M jak ostatnio był w pośredniaku się odchaczyć to był w szoku że tyle ludzi tam jest,a babka w okienku stwierdziła że to nic,że w pierwszych dniach roku rejestrowali po 160 osób dziennie.
Poziomka a może Ty sobie jajniki podziębiłaś???
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jolek ale jak??
reklama
P
paulina007
Gość
poziomki może jakieś zapalenie może gdzieś Cię owiało?
co do kompa, to bardzo to lubię. zawsze chętnie pomogę
co do kompa, to bardzo to lubię. zawsze chętnie pomogę