reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
U nas Gabi aktualnie też wlepiona w TV (jak u poziomki). U nas na tapecie bajka- Hello Kitty:rolleyes2:Gabi choróbsko jakieś dorwało,ale robimy inhalacje, dajemy syropki i na razie nie jest źle.
Remik się trzyma i mam nadzieję,że tak zostanie. Cały czas "jeździ" tym samochodem (robi "bbbrrrrrrrruuuummm" "bbbrrryyyyyymmm":laugh2:).Pewnie odwiedza cioteczki z bb;-)A ja staram się choć trochę pouczyć o jakiś porozumieniach przedsiębiorców, nieuczciwej konkurencji itd.:baffled:
agacio fajna taka praca. Ja też taką chcę:-p
jolek fajny avatar. Iguś nam chyba HELLO macha;-)
Gdzie aina???:confused:
styna fajny prezent. U nas jak zwykle walentynki będa do d**** :-(

Witajcie kobietki :-)
Wczoraj rozmawialiśmy z tym facetem co choruje na SM od wielu lat.On się leczy w Łodzi u prof. Selmaja, dał nam namiary i umówiliśmy się na wizytę prywatną na poniedziałek, także w poniedziałek wyruszamy do Łodzi. Wizyta kosztuje bagatela 500zł, ale to lekarz, który zajmuje się właściwie tylko SM, prowadzi badania nad tą chorobą, wdraża eksperymentalne programy leczenia..Jest kieownikiem kliniki neurologii w Łodzi. Mam nadzieję, że on nam pomoże, może M. załapie się do jakiegoś programu...Boje się trochę tej terapii eksperymentalnej, ale chyba nie ma lepszego wyjścia...Kubulkowi wyszła już dolna dwójeczka, druga dolna też się już pcha i górna jedyneczka też wyłazi, więc Kubuś ciut marudny jest. Dziś obudził się o 3.30 w nocy, zjadł mleczko i spał dalej do 7.15 i teraz przed chwilką zasnął. I tak jest kochany jak na taką ilość wyłażących zęboli...Pozdrawiam Was wszystkie Majóweczki i Majówczątka przekochane!!!

futrzaczku czytałam o tym porwaniu. straszne. ciekawe jaki powód, myślę sobie może z ojcem coś było nie tak. ja chyba bym w obłęd wpadła jakby mi ktoś dziecko porwał. nie wyobrażam sobie. aż ciarki przechodzą jak myślę :no:

styna a to fajny prezencik. :-)

majowa mamusia trzymam kciuki. wierzę, że los da wam szansę i będzie wszystko dobrze dzięki lekom. jestem tego pewna.

Majowa 500zł :szok: Trzymam kciuki żeby lekarz pomógł &&&&&&&&&&&
Gratki dla Kubulka z okazji kolejnego ząbka:)

Poziomka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Styna
kochanego masz męża:)

Futrzaczku kurde to trzeba na spacerach uważać!!!!

Witam się zimowo. Szoku rano dostałam jak wyjrzałam przez okno. Śniegu od groma!!

reklama
Do góry