reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Lepi czyżby zima Was nawiedziła???

Gag jedną pobudkę czy jedną drzemkę?:)

Poziomka czekam na pismo ze skarbówki,ale to mama dziś wyciągnie i my przyśle. świstek z ZUS,ale na to się czeka więc na razie wystarczy mi potwierdzenie , no i muszę iść do przychodni,żeby napisali mi osobny świstek,że przebywam pod tym adresem(bo nie mam tu meldunku), bo na zaświadczeniu adres widocznie nie wystarczy:sorry: Więc już jestem na finiszu.

Dziewczyny orientujecie się może co mam zrobić,żeby rozliczać PIT tu na miejscu a nie wysyłać go do US w miejscowości w której jestem zameldowana????

reklama
Jolek US masz tam gdzie mieszkasz,idz do Us i zgłoś że mieszkasz tu od (....) i już.Musisz wypełnić pit ale to zajmuje chwilkę.Od tego momentu nawet jeżeli nie mają Twoich dokumentów sami ściągają je z US w którym do tej pory byłaś

Witam sie:)

Nie mialam internetu wczoraj i dzisiaj trochu;P Nadrobilam wszystko ale nie odniose sie bo z mala na kolanach czytalam a teraz juz nie pamietam co komu;P Moze mnie malo teraz b yc bo maz od wczoraj 2 tyg siedzi w domu uf;)

Siemka:)

A wy nie macie o czym klepać od rana tylko szkoła , praca...
Jakąś wiosnę byście przywołały :-p

Uciekam bo młody wzywa:confused2:
Jolek wiosna w drodze u nas już sasanki i krokusy kwitną:-):-):-)
Dziecko śpi, chleb się piecze, obiad gotowy mogę posiedzieć. Mój mąż pewnie umiera ze strachu bo wogóle do niego nie piszę ani nie dzwonię (a on się boi zadzwonić bo mi kiedyś małą obudził i tak go zrypałam:zawstydzona/y::szok:) a wziął moją karte dzisiaj bo samochód musiał zatankować a portfel w pracy zostawił no i mi jak na złość termin ważności konta się skończył i doładować nie mogę:confused2:

Ostatnia edycja:
Styna to przepchnij trochę tej wiosny do trójmiasta. U nas wczoraj wieczorem napadało pełno śniegu,potem zaczął padać deszcz i rano zero śladu po zimie.

A mąż do której w pracy???Pewnie gdyby się bardzo martwił to by zadzwonił mimo wszystko :)

Ale tu dzisiaj pustki. Gdzie się wszystkie podziały?????????????????????????????????????????

Młoda co ciekawego wyszywasz??Kurde ja mam osiołka do oprawienia. Leży biedny tyle miesięcy w szafce:(

reklama
Futrzaczku mmmmm kawa z lodami ślinka mi leci:tak:
Agnieszka mam nadzieję, że spacer zaliczony:-)
Joluś wiosna się marzy co? Mnie też.... :tak:
Persefona zdrówka dla córuni:***
Kamcia a co to za avatar gdzie dziewczyny, ale widzę moda na BB na takie avatarki właśnie;-)
Paula na ferie się szykujecie dobrze pamiętam? Zdrówka dla szpitala:***
Bea trzymam kciuki aby robota wypaliła:tak:
Lepi to się dotleniłaś;-)
Poziomki szalejesz na odkurzaczu:-D
Joluś też się zastanawiam gdzie Aina?

Na mieście sprawy pozałatwiałam a na poczcie kupiłam 5 książeczek dla Franka (takich twardych) smok wawelski, roszpunka, wilk i koźlątka i jesze jakieś:-) W robocie też byłam, koleżanka przygotowała dla mnie papierzyska, żębym się wdrożyła mniej więce:baffled: Była też u nas Tośka koleżanka Franka razem z mamą Tosi tylko foty żeśmy cykały;-):-D

Do góry