reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Paulina- bzrmi ciekawie :tak: gratulacje odwagi super :-)
Agacio- w takim razie skąd taka praca ? wiesz kotek ja to mam kilka ciągutek albo fizjoterapia , wizaż właśnie ,dietetyka może logistyka? chciałabym coś co jest na topie z czego można czerpać zyski a jednocześnie czerpać radość :tak:

Wiesz co na etapie szukania pracy po studiach wysyłałam miliony podań i nic tam trafiłam na stażz UP i już zostałam:tak: mi się maży wizaż albo włosy i wizaż, kto wie może się skuszę kiedyś:-) Pamiętaj tylko że w Poslsce jak coś jest na topie ma masowe oblężenie później wychodzi takich magistów kupa i wszyscy chcą pracę znaleźć:sorry: pamiętacie jaka byla moda na marketing i zarządzanie, później europeistyka:tak: lepiej moim zdaniem coś na co jest zapotrzbowanie a absolwentów nie ma wielu, tylko znowu kierunki takie są ciężkie do studiowania w sensie że trudne bardzo. Ale jak ma się do czegoś serce i zapał to i w marketingu sobie poradzi:tak: także Futrzaczku mobilizacja;-)

no to fajnie się udało :tak: ja bardzo żałuje bo właśnie mogłam mieć staż z UP( bo jestem po finansach i rachunkowości ale studium ) ale odmówiłam bo nie miałam z kim Szymka zostawić a teraz już w to się nie w ciągnę :no: chyba że ktoś naprawdę by mnie przyjął i pomógł bo jeśli chodzi o mobilizację zapał to ja mam i bardzo szybko się uczę. wiesz właśnie mi chodzi o coś co jest stale potrzebne a zarazem nie chce aby to była dla mnie udręka tylko właśnie coś co będę kochała robić

w takim razie nic tyklo szukaj czegoś ciekawego wiadomo zawsze lepiej mieć niż nie mieć. Później napewno znajdziesz jakąś pracę, a może coś swojego otworzysz? a po rachunkowości może usługi księgowe w domu możesz prowadzić rozliczenia ze skarbówką itp? :-)

Ok mamcia przyszła więc zmykam na miasto będę później:tak:

Hej Hej,

padam...moj dzieci od wczoraj ma taki humor ze ho ho, wszystko zle nic mu sie nie podoba i tylko nosic go...

moze wybierzemy sie potem na spacer bo pogoda taka sobie ale trzeba wychodzic,

Milego Dzionka ;)

Siemka:)

A wy nie macie o czym klepać od rana tylko szkoła , praca...
Jakąś wiosnę byście przywołały :-p

Uciekam bo młody wzywa:confused2:

reklama
Do góry