reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Witam się
Byliśmy dzisiaj na zmianie opatrunku, nie było tak tragicznie, choć nie obyło się bez płaczu, bidulka moja kochana. Skórka ładnie sama zeszła. Teraz na opatrunek w czwartek. Ja jeszcze jutro wolne, posiedzę z małą, a w czwartek do roboty, z Martynką tata będzie.
Agacio super, że w pracy możesz z BB korzystać, dla mnie bezcenne. BB osładzało mi ociupinkę rozłąkę z córcią. Przyzwyczaisz się w try miga, najgorszy pierwszy dzień, potem poleci. Wracasz na pół etatu?
Joluś śliczny awatar
Alex super wieści, ucałuj zdrowiutkiego Olinka
Też się zastanawiam gdzie Ainka?
Salsera też ostatnio cichutka:-(
Poczytam Was jeszcze i zaraz zmykam spać bo Marti wybudzała się już kilka razy.
Byliśmy dzisiaj na zmianie opatrunku, nie było tak tragicznie, choć nie obyło się bez płaczu, bidulka moja kochana. Skórka ładnie sama zeszła. Teraz na opatrunek w czwartek. Ja jeszcze jutro wolne, posiedzę z małą, a w czwartek do roboty, z Martynką tata będzie.
Agacio super, że w pracy możesz z BB korzystać, dla mnie bezcenne. BB osładzało mi ociupinkę rozłąkę z córcią. Przyzwyczaisz się w try miga, najgorszy pierwszy dzień, potem poleci. Wracasz na pół etatu?
Joluś śliczny awatar
Alex super wieści, ucałuj zdrowiutkiego Olinka
Też się zastanawiam gdzie Ainka?
Salsera też ostatnio cichutka:-(
Poczytam Was jeszcze i zaraz zmykam spać bo Marti wybudzała się już kilka razy.
Basiek czuję że będzie ciężko w robocie:-( Dziś jak na mieście byłam nie mogłam się doczekać kiedy synka wyściskam a jak wróciłam to spał Tak tak na pół etatu wracam także zawsze to 4h mniej Martynia to dzielna dziewczynka mówiłam Ci. Pewnie Ty bardziej przeżywałaś zmianę opatrunku;-)
Alex bardzo się cieszę że dziurka zniknęła:***
Alex bardzo się cieszę że dziurka zniknęła:***
basiekk buziaki dla Was żeby szybciej się goiło
Alex no i kłopot z głowy uff
agacio witam w grupie mam zarobionych, będzie dobrze,czas szybko leci, szybciej niż kiedyś.Czasami za szybko..
jolek fajny avatar, taki dynamiczny i mało ZEN(chyba cały Igi)
poziomki Czy 3 lata to ten słynny wiek na nie? czy to jakoś wczesniej?(aż się boję na samą myśl)
no u nas dzień pod znakiem kupy nawet krzesełko obrobiliśmy, dawno nie było takiej bomby.Poza tym był stan gotowości czy to aby nie biegunka, ale po 3 kupsztalach(od 2 dni nic nie było) spokój.. Niby niewinny deserek sliwka i jabłuszka a przeczyściło z siła wodospadu;-)
Alex no i kłopot z głowy uff
agacio witam w grupie mam zarobionych, będzie dobrze,czas szybko leci, szybciej niż kiedyś.Czasami za szybko..
jolek fajny avatar, taki dynamiczny i mało ZEN(chyba cały Igi)
poziomki Czy 3 lata to ten słynny wiek na nie? czy to jakoś wczesniej?(aż się boję na samą myśl)
no u nas dzień pod znakiem kupy nawet krzesełko obrobiliśmy, dawno nie było takiej bomby.Poza tym był stan gotowości czy to aby nie biegunka, ale po 3 kupsztalach(od 2 dni nic nie było) spokój.. Niby niewinny deserek sliwka i jabłuszka a przeczyściło z siła wodospadu;-)
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Alex fantastycznie:-)
Jolek nie,mieszkanie nie ma z tym nic wspólnego.To jest bardziej na zasadzie adresu do korespondencji,w razie czego ścigają Ciebie;-) a mieszkanie nie jest Twoją własnością ani współwłasnością
agacio początki są tródne ale 1/2 etatu to nie tak dużo:-)
Basiekk a z czego mała ma opatrunki? Ciesze sie że się ładnie goi :-)
Mój 3 latek wychodzi z siebie i wszystko jest na nie ,krzyczy, rzuca się ,płacze no gorzej niż baba w ciąży
Jolek nie,mieszkanie nie ma z tym nic wspólnego.To jest bardziej na zasadzie adresu do korespondencji,w razie czego ścigają Ciebie;-) a mieszkanie nie jest Twoją własnością ani współwłasnością
agacio początki są tródne ale 1/2 etatu to nie tak dużo:-)
Basiekk a z czego mała ma opatrunki? Ciesze sie że się ładnie goi :-)
Mój 3 latek wychodzi z siebie i wszystko jest na nie ,krzyczy, rzuca się ,płacze no gorzej niż baba w ciąży
basiekkk
Fanka BB :)
Poziomki póki co ma Dermazin, i chyba ładnie jej pomaga, bo rana wygląda o wiele lepiej.
Joluś moje nogi ok, ale szczerze to nawet nie zwracam na nie uwagi, smaruję od niechcenia, jak mąż mnie upomina. Tak bardzo mi szkoda mojej córeczki, jak dzisiaj bidulka leżała na tym łóżku do zmiany opatrunków, serce mi się krajało.
Joluś moje nogi ok, ale szczerze to nawet nie zwracam na nie uwagi, smaruję od niechcenia, jak mąż mnie upomina. Tak bardzo mi szkoda mojej córeczki, jak dzisiaj bidulka leżała na tym łóżku do zmiany opatrunków, serce mi się krajało.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jaipur Gabi pierwsze słowo było NIE ale 3 latki to oddzielny gatunek człowieka chcą być na siłę samodzielne i wszystko wiedzą najlepiej a Gabi w dodatku jest rasowym skorpionem i ma matke z twardym charakterem
Basiekk mi chirurg powiedział że maść jest super,nie pozostawia blizn ale skórka w tym miejscu (u małych dzieci)może być ciemniejsza przez zawartość srebra dlatego stosowaliśmy aqua żele.
Basiekk mi chirurg powiedział że maść jest super,nie pozostawia blizn ale skórka w tym miejscu (u małych dzieci)może być ciemniejsza przez zawartość srebra dlatego stosowaliśmy aqua żele.
JAipur lekko rączka się rozmazała bo Igi próbował mi telefon wyrwać. Ale tak, ostatnio mój dzieć jest bardzo dynamiczny. Szkoda że tak mało miejsca ma do poruszania się.
Rozglądam się za większym mieszkaniem do wynajęcia ale ceny są tragiczne!! Może z czasem się coś trafi, bo i ja zaczynam się tu dusić:/
Basiekkk masz dbać o siebie dla Marti!! Jak nie to w doope dostaniesz
Poziomka to masz wesoło z Gabi. Jak Ty sobie dajesz radę??
Rozglądam się za większym mieszkaniem do wynajęcia ale ceny są tragiczne!! Może z czasem się coś trafi, bo i ja zaczynam się tu dusić:/
Basiekkk masz dbać o siebie dla Marti!! Jak nie to w doope dostaniesz
Poziomka to masz wesoło z Gabi. Jak Ty sobie dajesz radę??
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jolek ćpam cukier