reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Muszę się z wami podzielić moim odczuciem. Poszłam do małej zajrzeć, ona sobie smacznie śpi i jak tak na nią patrzyłam to przez sen się tak uroczo uśmiechnęła. Za każdym razem jak widzę jak się uśmiecha przez sen to choćby nie wiem jak ciężki był dzień za nami to odrazu zapominam o wszystkim i tak ciepło mi się na sercu robi.

reklama
agacio a co moge osłonkowo brać?? bo ja to się nie znam.. za jogurtami nie przepadam.. ale kupię jakieś jakie jem w ostateczności no i bedę wcinać :-)
majowa dużo siły wam życzę .. myślę ze lepiej jeśli oboje możecie porozmawiać o tej chorobie i razem się wspierać , i Toboe i męzowi teraz to najbardziej jest potrzebne :*
jeśli leki działają to tylko się cieszyć :tak:
gag poobserwuj małego , jeśli nie ma wodfnistego guza ,nie jest osowiały to nie ma co na rtg biegać :no:
oby tylko za często nie upadał no ale to wiadomo sekunda :sorry:
styna wiem co mówisz.... hehe jak się dziecko usmiecha przez sen to najpiekniesze co moze być...
no i czasem sobie myslę żeby mojhe tak spały dzień i noc :-p hihihh :-D moje łosuzy kochane :-p wtedy bym się tez pouśmiechała i odpoczęła :-)
:laugh2:

Kamcia coś typu lacid lacidofil itp, ale jogurty podobno są bardzo dobre przy antybiotykoterapii pomagają odbudować naturalną florę bakteryjną do tego osłonowy lek 2x dziennie.:tak: Kamcia jak ja leczę się antybiotykiem zwykłym duomoxem np grzybek mur beton, powinno się właśnie jogurty zajadać codziennie i po skończonym leczeniu jeszcze jakiś czas:tak:

Idę do wyrrka mąż mi zagrzał miejsce i woła dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Kamcia jak nie lubisz jogurtów to pewnie u was w Tesco też to mają
IDShot_225x225.jpg
małe i działanie takie same jak tabletek. Jeden na dzień wystarczy.

Gag no niestety jak dziecko staje sie takie mobilne to nieraz musi miec takie upadki ja tez kilka razy nie zdarze przybiec na czas. Ale mala nauczyla sie juz ze jak leci to lepiej usiasc albo tak jak Hope pisze glowa w gorze i lecimy:-)

Karolka no ja tez nie moge zrozumiec ponoc ludzie myla to z heroina eh smutne to ze ludzia potrzebuja tak zbednych rzeczy jak narkotyki zeby dobrze sie bawic:-(

Majowa zycze aby leki dzialaly cuda i duzo sily wam kochana

Styna tak mnie tez tak usmiech rozbraja:tak:

reklama
mycha dziękuję za Twój post. Twoje słowa są dla mnie szczególnie cenne, ponieważ sama się zetknęłaś z tą chorobą. Dziękuję za podpowiedz o interferonie, podpytam lekarza. Mieliśmy dziś iść ale M. rano dzwonił, że nic nie chcą mówić bez rezonansu, więc chyba nie ma sensu, dopiero jak wyniki będą to wtedy. Mycha oby i u nas było tak łagodnjie jak piszesz. A powiedz mi, jakie czynniki powodują pogorszenie? Czy u Twojej mamy w ogóle takie rzuty się pojawiają?Dziękuję Ci raz jeszcze, trochę mi naświetlasz obraz tej choroby i dajesz nadzieje. Pozdrowienia dla mamy :*

Do góry