reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
majowa oby diagnoza się nie potwierdziła.

karolka tak to ten wypadek, on był w połowie drogi między markami a nieporętem,tak myślałam,że nic z kierowców nie zostało, bo tam jedzie się ponad stówkę.

oj poziomki mam nadzieję, że to będą bite, niczym niezakłócone 2 tygodnie!
jolek, dobrze, że to tylko mala stluczka!
kurcze mój M też sporo czasu spędza w samochodzie, nie ma dnia abym sie nie martwiła. najgorsze jest to, że samemu można jechac dobrze i przepisowo, ale wariatów na drodze nie brakuje. im nie zależy na rodzinie...
maju mam nadzieję, że malutka spokojnie zaśnie i tak minie Wam nocka :*

a ja tak sie przyglądam temu dopiero co wyklutemu zębuszkowi i z podziwu wyjść nie mogę :D
jakie to słodkie!!!! a malutkiej cos nie pasuje, bo ciągle jeździ po nim języczkiem, aż ma lekko poraniony na koniuszku :)

No właśnie Bra, wariatów nie brakuje na drodze.
Gratuluję zębuszka:):)

Sprawdziłam to nasze krzesło do karmienia. Nasze jest ok. Nie łapiemy się na ten okres produkcji podany na stronie IKEI:)

Joluś całe szczęście tylko lekka stłuczka. Ubezpieczenie powinno pokryć koszty naprawy. :tak:
Jaipur straszne być świadkiem tak tragicznej śmierci:no:
Bra Ty jesteś mega mama:-) fajnie się czyta jak piszesz o zachwytach nad dokonaniami Lenki i o tym ząbu słodkie to to jest:tak:

Agacio nawet nie ma czego naprawiać.Malutką rysę ma M na zderzaku. Samochód jest tak stary ,że jedna rysa w tą czy w tą...ZA to koleś ponoć nówka auto,ale M nie oglądał co mu się tam stało bo i tak koleś się wypierał że wcale nie stuknął w M.

Sex sex sex tylko Wam sex w głowach....Kurde ja mam ostatnio takie sny:zawstydzona/y: chyba mam jakieś braki :-:)zawstydzona/y:

reklama
Do góry