reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jaipur - szok - dzisiaj jak pisalas z pracy to przypomnialo mi sie jak opowiadalas o dojazdach do niej, predkosci itp, tak sobie pomyslalam, ze teraz wszystkie powinnysmy jezdzic wolniej, 'bezpiecznej' .. takie mysli krazyly mi jakas chwile dzisiaj..
A teraz czytam takie cos... Dobrze, ze nic Ci sie nie stalo! Buzka :*

Majowa M. - przykro mi.. SM nie brzmi dobrze, niestety, i nie wrozy poprawy..... mam wielka nadzieje, ze to nie to... A jak maz sie czuje teraz, jak zareagowal na taka mozliwosc tej choroby tzn....?
Trzymaj sie jako, pamietaj, ze tu zawsze jestesmy! :**

Idziemy zaraz pod prysznic .. blagam niech to dziecko spi dzisiaj normalnie!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój dzieć właśnie wstał z półgodzinnej drzemki. Jakoś nie mam na nic weny. Głowa niedawno przestała boleć.
Coś dziś ciekawego w TV będzie???

Poziomka jak to nie wiadomo kiedy Twój M wróci???

Co to dziś dzień wypadków. W mojego M też dziś koleś stuknął,ale całe szczęście nie mocno i nic się nikomu nie stało.

Majowa cóż mogę napisać.... Wiem, że musisz teraz to wszystko ogarnąć, pamiętaj jednak, że jesteśmy z Wami myślami!
Persefona ucz się ucz pilnie i same piąteczki będą wpadać powodzenia w sesji!:tak:
Kamcia ale mi narobiłaś smaka na zupę szczawiową wieki nie jadłam:szok:
Poziomko współczuję że taka samotna jesteś bidulo, ale wyobrażam sobie jakie są powitania, ba nawet nie mogę sobie wyobrazić;-):-)

Młodzian mój śpi dzien dzisiaj cudny zero marudzenia jojczenia płaczu nic tylko ZEN i lulu w 10 min:-) A jaki poniedziałek taki cały tydzień;-)

Nadrobiłam tak na szybko.

Majowa! To nie może być SM! Wierzę, że wszystko będzie jednak ok. &&& Trzymajcie się i pisz do nas! Może nie pomożemy namacalnie ale duchowo się postaramy wesprzeć.

Jaipur :szok::szok::szok: Masz kobieto chyba dobrego Anioła Stróża... Buziaki dla Ciebie i tule.

Jolek:wściekła/y:jestem bo miał jak zwykle być wczoraj,dzisiaj ,jutro...:no:mam tego dość...

Agacio powiatnia są super jak już odkleją się od niego dzieci:-D teraz będzie 2 tygodnie w domku:-D

2 pranie się pierze,gary pozmywane...

Poziomka wyobrażam sobie :tak:pamiętam jak mój mąż jeździł za granicę wtedy nie byliśmy jeszcze po ślubie och jak ja tęskniłam;-)

Poziomka skąd wiesz że dwa tygodnie?? Może znowu dostanie telefon że ma wyjazd! Sorry nie życzę Wam tego,ale kurde pamiętam jak mój M miał taką pracę,że co chwila telefon dzwonił i go do roboty ściągali:wściekła/y:

a poziomka kim jest Twój M z zawodu? przechlapana taka robota. my to z moim M non stop razem bo firmę razem prowadzimy.

reklama
Mam nadzieje że inna w tym czasie wypali ta na miejscu...
Normalnie mi się wstawać nie chce jak myśle że znowu go nie ma i wszystko na mojej głowie...
Paulina jest kierowcą,teraz wozi samochody.
Jak pracowaliśmy razem też było fajnie:)

Do góry