reklama
basiekkk
Fanka BB :)
Hej kochane
Nie nadrabiam maja, obiecuję jutro nadrobię, dzisiaj padam.
Mam zapalenie krtani, dzisiaj nie byłam w pracy, nie dałam rady. Jutro niestety już muszę iść, teraz spadam do łożeczka. Mam tylko nadzieję, że Martysia się nie zarazi.
Nie chciałybyście usłyszeć mojego głosu.
Dobrej nocki
Nie nadrabiam maja, obiecuję jutro nadrobię, dzisiaj padam.
Mam zapalenie krtani, dzisiaj nie byłam w pracy, nie dałam rady. Jutro niestety już muszę iść, teraz spadam do łożeczka. Mam tylko nadzieję, że Martysia się nie zarazi.
Nie chciałybyście usłyszeć mojego głosu.
Dobrej nocki
Majowa Mamusia
Fanka BB :)
Dziękuję Wam za te ciepłe słowa. Wiecie, teraz rozumiem jak bardzo takie słowa pomagają w tak trudnych sytuacjach w jekiej jest Bubbles...Co do Waszych pytań, to M. nie wie jakie są podejrzenia, lekarz prosił aby mu na razie nic nie mówić. Ale jak go znam to się załamie kompletnie...100% diagnoza będzie po szczegółowych badaniach (czas bliżej nieokreślony). Na razie muszę M. okłamywać...Boże jak trudno kłamać w takiej sprawie...kiedy łzy się do oczu cisną a trzeba mieć uśmiech na ustach...Nie umiem sobie na razie poradzić z tym wszystkim...dobrze, że jest Kuba...dzięki niemu muszę w miarę normalnie funkcjonować...Nigdy bym nie pomyślała, że te objawy to SM...Bo właśnie te wcześniejsze dolegliwości to objawy SM właśnie...Nie mieści mi się to w głowie...oby diagnoza się nie potwierdziła, modlę się tylko o to...a jeśli się potwierdzi to oby choroba była łaskawa...tulę Was moje Majóweczki i jeszcze raz dziękuję za to, że jesteście!
No co no napisała że jak wraca zasypia padnięty a póżniej w środku nocy budzi ją boa dusiciel A pod poduszką to nie wiadomo co ona tam trzyma Poziomka nasza;-)
Majowa a my Ciebie tulimy z SM da się żyć ale wierzę jednak że diagnoza będzie inna. Bądź przy mężu nawet gdy w chwili załamania będzie Cię odtrącał. Kochana wyżal się nam ile będziesz chciała! Wyobrażam sobie jak trudno Ci mieć na twarzy uśmiech gdy w oczy cisną się łzy bądź dzielna...
Majowa a my Ciebie tulimy z SM da się żyć ale wierzę jednak że diagnoza będzie inna. Bądź przy mężu nawet gdy w chwili załamania będzie Cię odtrącał. Kochana wyżal się nam ile będziesz chciała! Wyobrażam sobie jak trudno Ci mieć na twarzy uśmiech gdy w oczy cisną się łzy bądź dzielna...
Ostatnia edycja:
reklama