Kamcia trzymaj sie i niech Cie przebadają na wszystkie strony, zeby tylko pomogli Tobie i małe, bo to męczarnia dla Was.
Witam nowe majóweczki :-)
Marzenka tak to bywa w życiu, ale może tak miało być. Ja pamiętam, ze jak miałam jakieś dziesięć lat to była organizowana wycieczka ze szkoły do takiego super aquaparku w Lesznie. Czekałam na ten wyjazd bardzo. Przyszedł dzień wycieczki, nastawionych kilka budzików, pięć osób w domu i nikt się nie obudził jak dzwoniły. Podobno moja wychowawczyni dzwoniła do nas do domu telefonem i była u nas, waliła w drzwi, dzwoniła dzwonkiem i nikt nie wstał. Obudziłam się jak juz pojechali i ja pobudziłam reszte domowników płaczem, że zaspaliśmy i nie mogłam pojechać. Ale najwyraźniej tak miało byc, pewnie by mi się coś tam stało. Ja uważam, że nie ma tego złego...
A u mnie napadało tyle śniegu, że Wrocław od wczoraj stoi w jednym wielkim korku. Mój m dziś jechał godzinę i przejechał jakiś 300 metrów od firmy. Rewelacja. Trzeba odśnieżać na podjeździe, zimno jest i ślisko i chyba jednynie nasz pies ma frajdę z tego, że jest śnieg bo jak wczoraj M odśnieżał i rzucał śniegiem na trawniki to Borys latał i łapał ten snieg i nurkował w zaspach y kopał i się tarzał. Cały mokry wrócił, ale za to jaki szczęśliwy
Wczoraj powiedziałam drugiemu szefowi w pracy, że jestem w ciąży i jakoś poszło, przeżyłam i nawet mi gratulował i to chyba szczerze. Powiedziałam tez reszcie ludzi, z którymi pracuję i reakcje były pozytywne i bardzo sie cieszę, że już mam ich wszystkich z głowy.
Się rozpisałam hehehe, no ale cały weekend nie zaglądałam, bo miałam mnóstwo rzeczy do zrobienia i w sobotę i niedziele miałam gości i jakoś tak wszystko wyszło, że byłam tak zmęczona tym weekendem, że wczoraj jak przyszłam do pracy to powiedziałam, że ja dziś tu muszę odpocząć, bo jestem zmęczona weekendem
A no i jeszcze jedno.
Ja borę Feminatal N a wcześniej brałam sam Folik(to jeszcze przed ciążą zaczęłam brać, bo mi lekarz powiedział, że powinnam, bo rok temu miałam wycięty jeden jajowód i w sumie to miałam połowę mniejsze szanse na zajście, więc żeby przygotować i wzmocnić organizm to zalecił Folik, a brałam go chyba ze trzy miesiące). Teraz lekarka mi mówiła, że PregnaPLUS jest dobra, ale już mi wcześniej teściowa kupiła Feminatal i tak juz przy nim zostałam. Biorę go od 7 tygodnia i nie narzekam na wielkość pigułki, ani smak. Łatwo sie połyka i nie staje w gardle. Poczytam sobie teraz o tym Feminatalu z DHA i może następne opakowanie kupię właśnie z DHA.