reklama
persefona
Fanka BB :)
jaipur jeśli nie ukończyłaś jeszcze 36 miesiąca życia to może to być trzydniówka;-):-)Sama przeczytaj http://dziecko.eurocity.pl/index.php?v=art&tekst=919]Dziecko
Matusia no to chłop się wystraszył,świetna metoda
gag nie pomogę
poziomki mój mały też ostatnio zasypia o tak późnej porze,dopiero teraz usnął
jolek uwielbiam demotywatory,ale tego nie widziałam,świetny
!
Matusia no to chłop się wystraszył,świetna metoda
gag nie pomogę
poziomki mój mały też ostatnio zasypia o tak późnej porze,dopiero teraz usnął
jolek uwielbiam demotywatory,ale tego nie widziałam,świetny
!
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Persefona moje usypiają wcześnie ale potrafią się w środku nocy obudzić i bawić 3 godziny
Gag a myślałam dziś o Tobie. Tulam mocno a jeśli chodzi o poziom żelaza to nie wiem
Ewcia to o tej porze my się na drugi bok przewracamy.
Żelka współczuję kochana i niestety znam ten ból
Widzę,że bezsenność na forum panuje.Ja tak usypiałam małego,że sama zasnęłam i wstałam 20 minut temu
Ewcia to o tej porze my się na drugi bok przewracamy.
Żelka współczuję kochana i niestety znam ten ból
Widzę,że bezsenność na forum panuje.Ja tak usypiałam małego,że sama zasnęłam i wstałam 20 minut temu
Majowa Mamusia
Dzieńdoberek :-)
Właśnie wstaliśmy, zjemy mleczko i wybieramy się do pediatry na kontrolę...Wpadnę po, a póki co miłego poranka.
Właśnie wstaliśmy, zjemy mleczko i wybieramy się do pediatry na kontrolę...Wpadnę po, a póki co miłego poranka.
sylwia_
dzien doberek z samego rana
basiekkk
Hej laseczki
U nas pogoda jak na wiosnę, słoneczko, ciepełko :-). Ja znów padnięta bo w nocy Klusek częste pobudki se urządza. Jeszcze jutro i weekend, ale fajno w tym tygodniu. Fajowsko by było jakby w każdym tygodniu były tylko 4 dni pracujące i 3 dni wolnego <marzy>;-).
Żelka współczuje, widzę nieciekawie miałaś. Dobrze, że masz chłopa dobrego, który Ci wynagradza dzieciństwo.
Matusia uśmiałam się nieźle z tego jak małża z Matim nastraszyliście. Chyba przegapiłam gdzieś jak pisałaś, że Twoja niania w szpitalu. Dobrze, że już wyzdrowiała i zajmie się Majką.
Jaipur to na bank zęby , a tak na poważnie to mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej?
Jolek demotywator niezły
Alex super, że z Nereczkami Oliwierka wszystko ok.
U nas pogoda jak na wiosnę, słoneczko, ciepełko :-). Ja znów padnięta bo w nocy Klusek częste pobudki se urządza. Jeszcze jutro i weekend, ale fajno w tym tygodniu. Fajowsko by było jakby w każdym tygodniu były tylko 4 dni pracujące i 3 dni wolnego <marzy>;-).
Żelka współczuje, widzę nieciekawie miałaś. Dobrze, że masz chłopa dobrego, który Ci wynagradza dzieciństwo.
Matusia uśmiałam się nieźle z tego jak małża z Matim nastraszyliście. Chyba przegapiłam gdzieś jak pisałaś, że Twoja niania w szpitalu. Dobrze, że już wyzdrowiała i zajmie się Majką.
Jaipur to na bank zęby , a tak na poważnie to mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej?
Jolek demotywator niezły
Alex super, że z Nereczkami Oliwierka wszystko ok.
Ostatnia edycja:
reklama
mloda_i_piekna
Poczytałam...
Nie popiszę bo młody się drze...
Ale pochwalę się chociaż, że mu dwójka górna wylazła a druga w drodze...
Nie popiszę bo młody się drze...
Ale pochwalę się chociaż, że mu dwójka górna wylazła a druga w drodze...