reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
Majowa - może podaj syrop z cebuli, poodrywają się gluty, poodkrztusza i lepiej będzie
My dziś kolejny dzień wieczorem butla zamiast cyca i już mnie młody płakał, ale dalej tata karmi bo mamusia to tylko cycki ma a butelka beee. W dzień pije ode mnie, ale wieczorem za blisko mleczarnie widocznie czuje i chciałby sie poprzytulać.
My dziś kolejny dzień wieczorem butla zamiast cyca i już mnie młody płakał, ale dalej tata karmi bo mamusia to tylko cycki ma a butelka beee. W dzień pije ode mnie, ale wieczorem za blisko mleczarnie widocznie czuje i chciałby sie poprzytulać.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Paula- strasznie się cieszę :-):-) całuski dla niej :*
Paula ja jakiś czas temu pytałam co u Madzi ale nie odpisałaś Cieszę się,że z nią już lepiej
Gratuluję Bartusiowi ząbka
Karolka ale Ci zazdroszczę szału zakupowego i wyjścia na kolacyjkę
Młoda odstawiasz małego od cyca??
Gratuluję Bartusiowi ząbka
Karolka ale Ci zazdroszczę szału zakupowego i wyjścia na kolacyjkę
Młoda odstawiasz małego od cyca??
Ja tylko na minutkę bo kurczak się smaży na kolacje. Byłam u GP kazali zrobić test i skończyć te tabsy które biorę i następne opakowanie dostanę nowe. Zrobiłam test i nie jestem w ciąży nie wiem czy mi ulżyło czy rozczarowało.
Majowa Mamusia
No mały w końcu zasnął, ale tak umęczona dawno już nie byłam. Wiecie co? Tęsknię za byciem w ciąży No tak strasznie tęsknię, że szok. Tak sobie dzisiaj przypomniałam, że 25.12 rok temu poczułam takie pierwsze pewne ruchy Kuby...ahhhh...cudne to było! Ja chcę jeszcze raz!!!;-) Idę zaraz pod prysznic i lulu, jutro ciężki dzień mnie czeka - najpierw z mężem do lekarza, później sama do dentysty. Mam nadzieję, że nic mi do tego zęba nie wsadzi bo nie mam ochoty znów na sygnale lecieć do dentysty. Trzymajcie sie babeczki. Przepraszam, nie wiem nawet co u Was słychać, wybaczcie ale nie mam siły już siedzieć przed kompem dzisiaj. I pewnie przez parę dni tak będzie, bo Kuba jest baaardzo tulasiński przy chorobie. A muszę Wam się pochwalić, że dziś dostałam pierwszego całusa od syna Siedziałam i całowałam go koło uszka, on miał głowę koło mojej i tak go cmokam, a on mnie po ramieniu, też tak głośno Mój kochany Synuś...
Dobranoc :-)
Dobranoc :-)
gag
karolka....zazdroszcze tych wyprzedazy i kolacji we dwoje....też bym tak chciała
poza tym gratki dla nowych zęboli, zdrówka dla chorowitków i buziaki dla okrągłomiesięczniaków
styna....ja na pewno czuję się rozczarowana ;-)
majowa...to gratki za pierwszego synusiowego całuska
ja tez już dostałam buzi od synka :-)
Młody dostał dziś camilia przed snem, ale dupcia- nic nie dało - od 20.00 już 2 razy się wybudził
poza tym gratki dla nowych zęboli, zdrówka dla chorowitków i buziaki dla okrągłomiesięczniaków
styna....ja na pewno czuję się rozczarowana ;-)
majowa...to gratki za pierwszego synusiowego całuska
ja tez już dostałam buzi od synka :-)
Młody dostał dziś camilia przed snem, ale dupcia- nic nie dało - od 20.00 już 2 razy się wybudził
reklama
Karolka - ale macie fajnie, ze mozecie wyjsc na male szalenstwo - zakupowe i kulinarne ) Swoja droga fatalna pogoda na Westfalii co? Wilgoc na maksa.. Choc dzisiaj akurat bylo slonce pol dnia
Futrzaku, Karolko - Dziewczynki chcialabym popitolic w sprawie wagi, jak to wiekszosc babeczek robi, aleee.... doooopa. Jest mala masakierka juz ... :/ Powazka!
Paula - nic nie mowilas o malutkiej! ..a to nie wrozylo poprawy.. Super, ze juz lepiej - bardzo sie ciesze! :***
Chcialam jeszcze napisac, ze Aina jest juz w Szczecinie )) Wczoraj byli u tesciow, Jasieniek podroz zniosl lepiej niz ostatnio, a jego mamusia steskniona jutro wreszcie do nas wpadnie!
Futrzaku, Karolko - Dziewczynki chcialabym popitolic w sprawie wagi, jak to wiekszosc babeczek robi, aleee.... doooopa. Jest mala masakierka juz ... :/ Powazka!
Paula - nic nie mowilas o malutkiej! ..a to nie wrozylo poprawy.. Super, ze juz lepiej - bardzo sie ciesze! :***
Chcialam jeszcze napisac, ze Aina jest juz w Szczecinie )) Wczoraj byli u tesciow, Jasieniek podroz zniosl lepiej niz ostatnio, a jego mamusia steskniona jutro wreszcie do nas wpadnie!