reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Majowa - może podaj syrop z cebuli, poodrywają się gluty, poodkrztusza i lepiej będzie

My dziś kolejny dzień wieczorem butla zamiast cyca i już mnie młody płakał, ale dalej tata karmi bo mamusia to tylko cycki ma a butelka beee. W dzień pije ode mnie, ale wieczorem za blisko mleczarnie widocznie czuje i chciałby sie poprzytulać.

Paula ja jakiś czas temu pytałam co u Madzi ale nie odpisałaś:dry: Cieszę się,że z nią już lepiej:tak:
Gratuluję Bartusiowi ząbka:)

Karolka ale Ci zazdroszczę szału zakupowego i wyjścia na kolacyjkę

Młoda
odstawiasz małego od cyca??

Ja tylko na minutkę bo kurczak się smaży na kolacje. Byłam u GP kazali zrobić test i skończyć te tabsy które biorę i następne opakowanie dostanę nowe. Zrobiłam test i nie jestem w ciąży nie wiem czy mi ulżyło czy rozczarowało.:szok:

No mały w końcu zasnął, ale tak umęczona dawno już nie byłam. Wiecie co? Tęsknię za byciem w ciąży :-D No tak strasznie tęsknię, że szok. Tak sobie dzisiaj przypomniałam, że 25.12 rok temu poczułam takie pierwsze pewne ruchy Kuby...ahhhh...cudne to było! Ja chcę jeszcze raz!!!;-) Idę zaraz pod prysznic i lulu, jutro ciężki dzień mnie czeka - najpierw z mężem do lekarza, później sama do dentysty. Mam nadzieję, że nic mi do tego zęba nie wsadzi bo nie mam ochoty znów na sygnale lecieć do dentysty. Trzymajcie sie babeczki. Przepraszam, nie wiem nawet co u Was słychać, wybaczcie ale nie mam siły już siedzieć przed kompem dzisiaj. I pewnie przez parę dni tak będzie, bo Kuba jest baaardzo tulasiński przy chorobie. A muszę Wam się pochwalić, że dziś dostałam pierwszego całusa od syna :tak:Siedziałam i całowałam go koło uszka, on miał głowę koło mojej i tak go cmokam, a on mnie po ramieniu, też tak głośno :-DMój kochany Synuś...:happy2:
Dobranoc :-)

karolka....zazdroszcze tych wyprzedazy i kolacji we dwoje....też bym tak chciała

poza tym gratki dla nowych zęboli, zdrówka dla chorowitków i buziaki dla okrągłomiesięczniaków

styna....ja na pewno czuję się rozczarowana ;-)

majowa...to gratki za pierwszego synusiowego całuska

ja tez już dostałam buzi od synka :-)

Młody dostał dziś camilia przed snem, ale dupcia- nic nie dało - od 20.00 już 2 razy się wybudził

reklama
Karolka - ale macie fajnie, ze mozecie wyjsc na male szalenstwo - zakupowe i kulinarne :)) Swoja droga fatalna pogoda na Westfalii co? Wilgoc na maksa.. Choc dzisiaj akurat bylo slonce pol dnia ;)

Futrzaku, Karolko - Dziewczynki chcialabym popitolic w sprawie wagi, jak to wiekszosc babeczek robi, aleee.... doooopa. Jest mala masakierka juz :baffled: ... :/ Powazka! :-p

Paula
- nic nie mowilas o malutkiej! ..a to nie wrozylo poprawy.. Super, ze juz lepiej - bardzo sie ciesze! :***

Chcialam jeszcze napisac, ze Aina jest juz w Szczecinie :))) Wczoraj byli u tesciow, Jasieniek podroz zniosl lepiej niz ostatnio, a jego mamusia steskniona jutro wreszcie do nas wpadnie! :happy2:

Do góry