reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hej laseczki, dawno mnie nie było. Najpierw kilka dni nie miałam w ogóle czasu, a potem jak wiedziałam że mam tylko chwilkę a tyyyle zaległości to tez nie siadałam no i tak się tego nazbierało. :zawstydzona/y: Ale wszystko u nas w porządasiu, korzystamy intensywnie z ostatnich dni razem, bo w poniedziałek idę już do pracy. Na szczęście na 3,5 godziny więc będę miała prawie cały dzień dla mojego bąbelka.
Nawet nie próbuję was nadrabiać bo to niewykonalne.
Mam nadzieję że wszystkim święta minęły tak miło jak nam :)
Miłego zatem poświątecznego tygodnia :)

Dziewczyny postaram się nadrobić troszeczkę ile mi się uda tyle uda bo młody marudka straszna :( Wiem że to już poświątecznie ale ja mam zaległości od Wigilii ...

Matusia no to mikołaj hojny był w tym roku dla Ciebie :)

Persefona
zdrówka dla Remika:)

Żelka współczuję ja trzy lata temu miałam takie święta jak Ty teraz. Temperatury nie mogliśmy zbić aż w końcu pierwszego dnia świąt wylądowałam na ostrym dyżurze!

Hope gratulacje dla raczkującej Jagodzi :)

Widzę,że święta u wszystkich ogólnie udane i obżarte były więc nie będę tu wymieniać każdej z osobna i gratulować udanych świąt :)

Alex zdrówka dla Oliwierka co się działo w święta że dzień koszmarny miałaś??

Majusia a Wy do kiedy na obczyźnie zostajecie??? Cieszę się że nerwy trochę zelżały i się odstresowałaś kobito. Buziak dla Ciebie i Polki:*

Styna Ty się nie stresuj wszystko w swoim czasie.

Majowa zdrówka dla Kubusia:)

Bra widzisz jak o ciebie teściowa dba..żeby za bardzo Ci doopsko nie urosło ;-):-p

Agacio my Sylwka w domu spędzamy/

Młoda
no to Tymek wymiata na nocniku :):)

Gag zdrówka dla mamy. Nie obwiniaj się,to zbieg okoliczności. To nie Twoja wina

Marzenko no to Ty zapodaj datę tej parapetówki,żebym zdążyła się przyszykować:-p
Co tam odwaliłaś ..opowiadaj :)

Ancia Ty obiecujesz obiecujesz i nic z tego nie ma ;-)

Basiekkk to już miesiąc wolnego u męża minął:szok: Oj Marti bidula mama przez święta cycem poszczuła i co...daj znak jak młodej minął dzionek. Kobito i do roboty a nie się obijasz:-p:-p

Madzik to pokaż wujkowi jak się można z małym dzieckiem bawić..nie musi to być od razu noszenie na rękach!

Milla gratuluję ząbków.

Salsera
super że zajrzałaś do nas.Myślałam,że się pogniewałaś na nas za coś :(

Młoda i piękna , Kamcia buziaki dla waszych maluchów :*

Kurde nadrabiam Was od dwóch godzin..nie nie wcale nie było dużo naklepane. Młody strasznie płakał , przez ten płacz z nosa mu zaczęło lecieć:9 Ale widzę,że przebija się druga górna jedynka (kurde suwaczek muszę zmienić).
Nam święta zleciały spokojnie. Młody pięknie w nocy spał...Poleniuchowaliśmy troszkę ja w końcu odespałam:) Przedwczoraj byliśmy na dwie godzinki u "teściów" ,wczoraj moja siostra wpadła z rodzinką (nawet nie planowane to było). Mikołaj był u niektórych trafiony u niektórych nie (przeżyję to jakoś).
Od momentu jak młody odważył się sam z płaskiego usiąść to już nie ma co go na łóżku samego zostawiać siada wstaje i się puszcza i się cieszy albo płacze.
Aaaaaaaaaa młody dołącza do grupy małych spadochroniarzy pierwszego dnia świąt tak go tatuś pilnował ,że młody siedząc przy nim na łóżku spadł na podłogę ( tatuś w TV był zapatrzony)!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No a po świętach...po świętach wstałam dziś z @ już oficjalnie ..to nie żadne fałszywe sygnały .....ech pogoda też do niczego młody znowu się drze ....uciekam se

Ufff chyba tak od 18 podczytuje i w końcu dotarłam do końca i dzieci w łóżkach więc mam nadzieję uda mi się odpisać. :tak:

Matusia- ojj hojny gwiazdor hojny :tak: super ! cieszę się że wszyscy zadowoleni
Hope- ale piękne zębiska :tak: i brawo dla Jagodzi za raczkowanie :-)
Marzenka- nie damy spokoju pisz babo coś naskrobała... :tak::-D
Salsera- dobrze że jesteś :tak: pisz pisz nie przejmuj się zaległym - wybaczymy :-)
Jaipur- jakby było bliżej skorzystalibyśmy z zaproszenia:-) bo planów na Sylwka brak , Szymek pewnie do dziadków a My :no:
Zdrówka dla chorowitków dzieci i mamuś :*
Gag- mam nadzieję że wszystko z mamą będzie dobrze i dziewczyny mają rację to nie Twoja wina

U Nas Święta minęły jak u wszystkich miło, rodzinnie i pękato :-D;-)
a dziś umówiliśmy termin chrztu w kościele - 6 stycznia 11.30 :-) cieszę się bardzo :-)

Edit:
Joluś- ojj właśnie mi przypomniałaś , a mi siostra Filipka jakoś nie dopilnowała ( ja lepiłam z mamuśka pierogi) i uderzył się i tak się zaniósł że myślałam że już koniec... nigdy tak nie płakał :no: ale nic mu nie jest nawet śladu nie ma więc chyba bardziej się wystraszył , ogólnie ostatnio boi się obcych i nawet jak ktoś kogo zna np. ma coś czego nie powinien mieć np. czapkę czy okulary to przygląda się i zazwyczaj podkówkę robi

Ostatnia edycja:
Joluś trzepnęłaś faceta w łeb, ale znam to jak mój czasem się zagapi to tv by mu wynieśli a nie zauważyłby nic:no:

Futrzaczku kolejna wyżerka się szykuje;-) a robicie przyjęcie w domu czy w lokalu?
Salsera bo już żeśmy się martwiły:sorry2:

Agacio- to u Nas tez tak gdzieś wyjdzie :tak: jak już pozapraszamy to policzę , kurcze no wszystko mnie interesuje szczerze mówiąc :-) jak możesz to podaj coś na apetytowy

reklama
Do góry