reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć Dziewczyny,

my wczoraj byliśmy na zakupach ale oczywiscie nic nie kupilismy bo nic nie bylo. Zaczynam sie martwic ze jeszcze nie mam prezentu dla P ale mam nadzieje ze uda mi sie kupic na dniach. Idziemy dziś z Igim na szczepienie wiec trzymajcie kciukasy zeby az tak bardzo nie plakal. Co do świat to ja mam odwrotnie, bardzo sie ciesze i nie moge sie juz doczekac mimo ze tyle pracy trzeba w to wszystko włozyć.
Dziewczyny troche optymizmu ;)

reklama
Karolka "rozgarnieci jak g*** patykiem":-D
Poziomki nie wspomnę o tym jak mój P jest rozgarnięty...
Joluś już zębol numer jeden się wykluwa i zamęczy Jaśka i mnie:-( moze Ty do lekarza się wybierz!!!!

Aina zobaczę co się będzie działo dalej...ale fakt badanka by się przydały bo od porodu nic nie miałam robione.

Aguś no to posiedzimy razem :tak:

reklama
Jolek stresa miałaś ostatnio,magnez łyknij i odpocznij:tak:

Agnieszka trzymamy kciukasy&&

U nas ładna pogoda ale dopóki lekarz się nie wypowie to małe a domu siedza
kawa.jpg to ja stawiam kawke:)

Ostatnia edycja:
Do góry