reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Byłoby ciężko ale to kwestia przyzwyczajenia.

Dobra uciekam do wyrka bo pewnie niedługo młody się obudzi. Papatki

Aina buziak dla Jasiulka od ciotki i piąteczka od Igorka :tak:

reklama
My kiedyś z M pracowaliśmy razem więc chcąc nie chcąc bylismy razem 24h i nie było najgorzej,ale jak się jakiś czas nie widzimy jest fajniej:-) papa

Bra spóźniony buziak dla Lenki:*
Majowa dużo zdrówka dla Taty
Futrzaczku
dużo, dużo zdrówka dla Szymcia
Młoda super pierniki, my w środę bierzemy się z Jaśkiem za pieczenie:)

jestem wykończona, ostatnie noce są okropne. Nie mam nawet siły siedzieć. Ząb prawie na wierzchu, męczy nas.
Fryzjer bardzo dobrze, jestem zadowolona.

Dziś młody wstał przed 6, nie wiem w jakim świecie żyje i wreszcie mam nata na swoim komputerze, także nie zamierzam się z Wami rozstawać:-)

:wściekła/y: sio na odpowiedni watek!! mnie rusza i jedno i drugie:-) Mloda pamietaj ze mieszkamy w tym samym miescie wpadne tam do ciebie i skubne miseczzke:tak: Poziomka dokladny przepis mi sie rozwalaly jak kiedys robilam

Majowa
trzymam kciuki zeby z tata bylo lepiej:)

Styna wspolczuje bezczelny kurier:no:

Poziomki wspolczuje ze maz musi zostac no ale na swieta juz bedzue z wami:)

gag no witaj;) tak to jest z dziadkami tylko by nosili te skraby;) 3mam kciuki za mame;)

Dzien dobry

Wstaje rano, patrze za oknko a tam snieg :cool2: nie wiem czy sie cieszyc czy nie... Fajnie bo moze na swieta troche zostanie, ale lipa bo przez to M wiecej poza domem, bo jak pada snieg to debile jezdza 30km na godzine... :confused2: i co chwile sie wypadkuja na autostradach...
Poziomki wspolczuje Ci z Twoim M... (on jezdzi na tirach?, jak tak to znam ten bol...)

Ide do sklepu bo trzeba cos na obiad wyskrobac...
Do pozniej
Milego dnia...

cześc kochane

jasiu buziolki 7misięczniaku nasz :)

jolek , do lekarza narazie nie idziemy, mam w domu wszystko co może ją wyleczyć. nie ma temperaturki , jedynie pójde jutro albo w środę aby ja osłuchać.

Hejka

Marzenka- i jak tam po chrzcinach ??? :-)
Gag- witaj :tak: fajnie że wyjazd był udany :-)
Styna - nie mamy grzejników tylko piec kaflowy :no: ale dziękuje :*
Aina- Buziaczek dla Jasia :*

ojj tak ciężki tydzień czeka , nie wiem dalej nie mam weny , a prezenty jeszcze nie wybrane , choinka nie ma gdzie stanąć bo tam gdzie była zawsze jest łóżko Szymka i w tym roku tylko ozdobimy chatkę światełkami i bombkami a duża żywa stanie w domku na dole u teściów gdzie będziemy na Wigilii( a jeszcze nie jest wszystko zrobione i pokupowane np. stół :no: ) , no trudno pewnych spraw nie da się zmienić. W czwartek mamy Wigilie w przedszkolu a piątek wolne więc jedziemy z rana do teściów i będziemy pichcić. ale mam nadzieję że im bliżej tym poczujemy magię świąt :tak: licze na to że dla dzieci choć małe będzie to piękny czas :-)

Ania buziole dla Jaśka:**

Karolka jeździ lorą tzn laweta dłuższa od tira

Moje cuda wstały dzisiaj od 4.40 nie spały o 5.40 z wielkim krzykiem poszły spać do 8:eek:
Tradycyjnie jestem nieprzytomna:cool: i czywiscie nie mam do niczego weny...
Mój jakrze nadry M jakieś 6 miesięcy od zakupu ostatniego nocnika stwierdził że warto było by go czymś odkazić bo tak tylko wylewać siuśki...:confused2: ludzie!! czy Wasi też tacy nieogarnięci?? Uświadomiłam go że domestosem codziennie myje...

Poziomka my jeszcze nocnika nie używamy więc się nie wypowiadamy :-p

Aina czyżby oponki miały by nie być łyse :):)

Karolka u nas już też śnieg zapowiadają.Jest szansa że święta będą białe.

Bra a jak dziś lenonek się czuje??

Futrzaczku to na piecu jakiś ręcznik rozwieś:) A teście już się wprowadzili do nowego domku?

Kurde kładłam się wczoraj z bólem w okolicy serca, stawiałam na to że to nerwoból. Ale dziś ten ból się utrzymuje!! :confused2:

reklama
Aina buziaki dla Jasia...

Poziomki no tak to juz jest z tymi facetami ze rozgarnieci jak g... patykiem...

Mlody sobie drzemie ale zaraz pewnie wstanie, do sklepu sie jeszcze nie wybralismy... ech... nie chce mi sie, moja wena gdzies uciekla, moze ktos ja widzial?

Do góry