reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hej dziewczyny! długo mnie u Was nie było. Ostatni miesiąc spędziłam u teściów, a tam miałam kiepski sygnał w iPlus i jak miałam czekac kilka minut na otwarcie się strony to brała mnie qrwica i wyłączałam kompa. Do tego mam cholernego kompa starucha i zaraz po świętach mam zamiar zastąpić go nowym.
W wielkim skrócie - było spoko, dogadywałam się teściami, choć mam za złe teściowi, że rozpiescił mi synusia noszeniem na rękach i teraz Młody chce byc tale noszony - maaasakroza:szok:
W zeszłym tygodniu Staś goraczkował jeden dzień - wezwalismy lekarza - było podejrzenie trzydniówki, ale to nie było to - Młody pobrał przez 3 dni nurofen i juz raczej jest OK.
Wróciłam i nie wiem w co mam ręce włożyć, a tu jeszcze święta za pasem! A do tego wszystkiego moja mama w szpitalu - jutro ma operacje prawego oka. Dobrze, że teść jest u mnie do wtorku bo nie ogarnęłabym tego wszystkiego!
Sorki, ale nawet nie spróbuję nadrobić zaległości forumowych - bo chyba zeszło by mi się do świąt ;-) prześledzę tylko wątek o Fifim i fotki Waszych Szkrabów

Widze ,że poziomki sie pojawiła....witaj :-)

reklama
Poziomki czyli wypowiadamy wojnę kurierom.Przykro z powodu M, no na szczęście masz kilka pomocnic w domu, same baby dacie rade a w święta już razem będziecie.
Futrzaczku połóż mokry ręcznik na grzejniku to pomoże nawilżyć powietrze w pokoju.
Majowa trzymam kciuki za tatę, mam nadzieję że mu się polepszy szybciutko.
Jolek ​nie popuszczę cham mi zwróci koszty przesyłki i już.
Gag witaj z powrotem :-)

Ostatnia edycja:
czesc gag :-)
i dobranoc

p.s lać kurierów:-D:-D tylko nie tych co moje paczki przywożą, nie narzekam a i jesteśmy już zaznajomieni z niektórymi:rofl2: junior piątkę przybijał nawet.

Ostatnia edycja:
Styna bo to jaja są już ja rozumiem że swięta że natłok roboty ale do cholery to jest przegięcie!!
Te moje pomocnice oby nie brudziły przez ten tydzień to będzie ok:)

Co najgorsze to bez M zakupów nie mam jak zrobić:no: ale napisał że we wtorek zjedzie&&

Poziomka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& A grzybki suszone to ja mam od rodziców (sami zbierali suszyli) chcesz to ci podeślę :tak:

Uświadomiłam sobie że to nasze drugie wspólne forumowe święta. Aż mi się łezka w oku zakręciła :)

reklama
Do góry