reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Mnie pierniki ruszają bardzo, za to nic a nic szyszki :-p Jutro się za pierniole biorę, Zuza ozdobi a potem się/ją pochwalę.

My się nie miziamy :-p Muszę wyjść z psami, odwiedzić łazienkę, zanim się przygotuję TZ będzie chrapał w najlepsze a ja się zmęczę.

Majowa dużo zdrowia dla taty, jest w dobrych rękach, będzie dobrze:tak:

reklama
a ja protestuję i prosze i piernikach, bigosach i szyszkach na wątek o apetycie zmykać :p dla zmyłki tutaj piszecie i smaki robicie ;)
a na pierniki to mam smaka zawsze, na bigos z ziemniakami mam ochotę od porodu, a szyszki pamiętam jak przez mgłę z lat przedszkolnych. przypomnijcie mi co to jest dokladnie?

Dobry wieczór :-)

Szymek znowu chyrla ! :wściekła/y: zwariuje zaraz już chyba od godziny co chwilę! i nic nie pomaga ! ja już nie wiem co z nim robić co poradzic przecież to chyba nienormalne mieć co chwilę kaszel???? :angry::angry::angry:

a tak to była dziś siostra i jeździłam z nią za prezentami i kupiła tylko ona , ja jakoś w tygodniu to zrobię bo we dwie nie dało rady :no:

Buziaki dla okrągłomiesięczniaków :*
Matusia- ojj tam ojj tam nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło :-D;-)
Majowa- mam nadzieję że tacie się poprawi zdrówko :tak:

a słodkości, bigosy i inne takie mnie nie ruszają - jestem za wściekła!

Witam jaka ja jestem zła dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Od 2 w nocy prawie nie spaliśmy Nadia się tak darła przez zęby o 5 przysnęła z przerwami do 8 spała. O 10 mieliśmy jechać na zakupy na święta bo ja w tygodniu nie mam jak bo stąd wszędzie daleko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Już jesteśmy gotowi szwagier dzwnoni że właśnie jego dziewczyna mu powiedziała że o 9 rano był u nich kurier który miał być też u nas ale nas nie było w domu i u nich zostawił nasze paczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jakie nie było cały czas byliśmy!!!!!!!!!!! Zadzwoniłam do firmy kurierskiej i mówię jaka sytuacja i oni mi dali numer do kierowcy bo nie rozumią jak to możliwe że komuś obcemu zostawili paczkę w mieść 30 mil od nas. Dzwonię do kierowcy a on mi że jemu się nie chciało do naszego miasteczka zjerzdżać:szok::szok::szok::szok:, jak ci się ***** nie chciało ja za to ci zapłaciłam:angry::angry::angry: Mówię mu że ma się wrócić i mi tą paczkę odebrać i przywieść a on mi na to że mam se sama odebrać albo mąż a jak nie to niech mi szwagier przywiezie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jutro dzwonię do szefa bo takiego chamstwa nie zniosę. No ale rad nie rad musieliśmy jechać do Oxfordu bo cała paczka żarcia by się zepsuła. No więc zakupy robiliśmy po drodze z Oxfordu bo oczywiście tutaj w niedziele o 16 zamykają wszystko nawet całodobowe Tesco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wyżaliłam się to idę inne wątki poczytać. Pozdrawiam

Futrzaczku miałam tak samo co chwilę kaszel przeszło po tym jak kupiłam nawilżacz powietrza.

Ostatnia edycja:
Styna nie odpuszczaj! jak to mu się nie chciało? co za gnój!
A tak apropo kuriera to u mnie po paczke miał być 15stego...jak dzwoniłam to powiedzieli że maja napisane że kurierowi sie paczka nie zmieściła:wściekła/y:a goscia nawet u mnie nie było a paczka jest mała.W sobote nie mogłam się do nic dodzwonić,jutro im meksyk zrobie:wściekła/y:

Styna- dziękuje ! wiesz to naprawdę wcale nie głupi pomysł :tak: bo kurcze ten kaszel taki suchy męczący :no: zwariuje!
współczuję spierniczonego dnia przez zaj***ście uprzejmego kuriera :wściekła/y: nie podarowałabym ! masz rację skarga się należy!
Poziomki- u Ciebie również jak najbardziej poparcie! "zryćkaj" ich jak nie wiem co!
oki laski uciekam buziaki do jutra , słodkich snów :*

I to by było na tyle mojego dobrego humoru:wściekła/y: M zostaje w Niemcach do jutra:wściekła/y: bo mechanika muszą wziąć i naprawić koło.Bo oczywiście Niemce w niedziele mają wszystko pozamykane.Ciekawa jestem kiedy zjedzie:wściekła/y:Jak wróci w srode to k... ciekawa jestem kiedy wszystko załtwie??Jak nie urok to...:wściekła/y:

reklama
UWAGA! Jestem i nadrabiam :-p

Hope jak to mi nic nie kupiłaś?!!! Mam się obrazić???!:laugh2:

Wisienka
a co ciotka na ten komentarz??? Prezent wyszukany nie ma co :)

Młoda a ja myślałam że to mój M taki jest:sorry:
Pierniki mnie nie ruszają ale ta szklaneczka mleczka ...też poproszę:-)

Karolka a co to weekend miziania??wczoraj Agacio dzisiaj Ty!!! Kurde chyba też muszę coś zadziałać :-p

Majowa M. zdrówka dla taty. Nie martw się na pewno jego stan się polepszy :tak: tulam :*
Igi ze śpiworków wyrósł więc pooddawałam..zresztą on nie lubił w nich spać.

Futrzaczku zdrówka dla Szymcia, Szkoda że zakupy się nie udały :(

Styna oj ja bym nie popuściła!! Co za skur**el!!!!!!!!!!!!!!

Poziomka
daj im popalić!!!!!Widać co niektórzy robotę mają w du..szy!!
Przykro mi z powodu Twojego M. Tak to jest jak się człowiek nastawi:( Dobrze chociaż że zostanie już na święta!

Do góry