reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

matusiu buziaczki dla Majuni :)

dzień doberek kochane :)

matusiu ja tez w takim razie wyleciałabym nie raz, bo moim szefem był koleś bez charakteru, którego swoim chciałam nie raz zmiażdżyć :-D albo nie tyle charakterem co słowotokiem, w który wpadam gdy sie zdenerwuję :-D pewnie odetchnął z ulga gdy odeszłam :-D teraz ma same spokojne duszyczki, które sam sobie wybrał, ja byłam pozostałościa po jego poprzedniku :-D

reklama
Hejka :-)

No jestem jako nowo narodzona , winko mi służy :-p;-) :-D a na poważnie to Maja dziękuje za ten tymsal paskudztwo jakich mało ale skuteczne :-):tak:

Dziś pobudka była o 6.40 ale dzieci grzecznie się bawiły to poleżałam do 9 :-p , mąż do pracy poszedł ale tylko do 13 a potem jedziemy na budowę i pewnie do sklepu. Zaraz idę zupkę ugotować , Filippo śpi a Szymek buszuje :-D:-).

Matusia, Bra- gorące całuski dla Waszych księżniczek :*
Matusia- co za paskudny babsztyl! :no: dobrze jej dowaliłaś ! ehh ciężko z takimi ludźmi ojj ciężko.
Agacio- u mnie nie pada więc zapraszam :tak: a okna mam duże więc się nudzić nie będziesz :-D;-)

Witam i ja:)
U nas też pada od wczorajszego wieczoru. Cieszę się że jednak tych okien nie umyłam bo teraz znowu byłyby brudne.Ciemno w domu.Nie lubię jak dzień od takich szarości mi się zaczyna.
Futrzaczku mój też do 13tej w robocie i później też zakupy w planach ..chociaż jakoś nie mam weny! n Posłucham chyba Jaipur i będę leżeć i pachnieć :-)

Futrzaczku ja też jakoś nie :( A jeszcze jakiś czas temu się cieszyłam że pierwsze święta w trójeczkę ...jakoś te radości mi gdzieś uciekły

reklama
A ja mimo tego ze prawie nic nie zrobione to mam nastroj na swieta nie moge sie doczekc jak mikolaj bedzie wreczal preenty dzieciakom a potem taka wielka rdaosc w ich oczach:) u nas na wigilii bedzie czworo dziecioakow wiec bedzie na kogo patrzec:tak:
agacio u mnie tez nie pada wiec w drodze do futrzaczka mozesz wstapic do mnie:)
matusia co za pustak z tej baby masakra!

Do góry