reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolek - my ciasto zjedliśmy :)
młody robił furore...
niektóre prezenty to ja mogę już na allegro wrzucić, bo piękne, ale np na 0-3 miesiąca.... nie komentuje, bo nie wszyscy muszą znać się na dzieciach :eek:
persefona - łóżeczko najwięcej miejsca zajmuje, żebyśmy to jeszcze gdzieś wyjeżdżali częściej... ciocia z Poznania musiała sie pokazać i było droższe niż nasze drewniane z cała pościelą... a paragon to tak przypadkiem z niego wypadł...

Ide kończyć obiad, bo zaraz korki, a taaak mi sie nie chce ...

a i górna prawa łopata też drapie, ale jeszcze się do końca nie przebiła... i też w cycka głównie, normalnie skrobie mnie zębami....

reklama
Żelka, Młoda gratuluję prawie że wyklutych perełek:tak: u nas wciąż bezzębny uśmiech;-)
Joluś musisz znaleść "ochotnika", który zrobi Ci zakupy;-)
Majowa z tym pogotowiem dziewczyny mają rację może warto spróbować?
Alex napewno znajdziecie z M wspólny język trzymam kciuki:tak:

U nas lepiej dzisiaj mały nawet nie marudził teraz śpiunia:-) gorzej niestety z jedzeniem:-(

Agacio ochotnik właśnie wrócił z pracy :-D

A ja właśnie wlazłam na forum żeby napisać Majowej M żeby pogotowie wezwała. I doopy daliście że ostatnio jak Twój mąż tak się źle czuł to nie wezwaliście tylko czekaliście na ten dzisiejszy szpital!!

Żelka , Młoda gratuluje ząbków :tak:

Majowa słów brak!!!! &&&&&&&&&&&

Idka usneła o 1 ja sie rozchorowałam i tak bolały mnie miesnie ze nie mogłam usnąć do 4. O 5 obudziła się Lenka wyśpita:dry:. Usneła po 7 i do 11 mogłam się zdrzemnąć:eek:.Do tego mają okropny suchy kaszel:wściekła/y:
Czuje się okropnie,jak prochy zaczna działac to wróce

Może i daliśmy ale nie spodziewałabym się, że tak nas w tym szpitalu oleją. A wtedy co M. tak źle się czuł to zaraz mu przeszło i nie dał wezwać pogotowia, a chciałam:-(No nic na razie jest trochę lepiej, więc w środę pójdziemy do tego neurologa i zobaczymy co dalej a jak się pogorszy to pogotowie i już. Innego wyjścia nie ma. Ancymonek właśnie zjadł zupkę (dopiero!) a teraz na deser wcina pilota telewizyjnego:-)
Była dzisiaj Kuby chrzestna z prezentem na Mikołaja. Kupiła mu zabawkę grającą, która jest dla dzieci powyżej 3. roku życia:baffled:. Któraś na zakupowym pisała, że nie wszyscy muszą się znać na dzieciach, ale jak wytłumaczyć, że ktoś kto sam ma 2 letnie dziecko nie zna się na dzieciach?No ale nic, może się czepiam za bardzo...:-D Zabawka poczeka.Ale przyszła wzięła mojego Kubę na ręce a ten w ryk i nie dało się go uspokoic za nic w świecie...Ciociunia stwierdziła, że to pierwsze dziecko, które na nią tak reaguje...Chyba ma to po mnie:-D

Poziomeczko współczuję...kuruj się kochana! Duuużo zdrówka dla Ciebie i dziewczynek
agacio to dobrze, że dziś już lepiej. A z apetytem to pewnie taki gorszy dzień:tak:

Ostatnia edycja:
styna-polecany od pokoleń- syrop z cebuli. Mi pediatra poleciła, jakby junior zaczął kasłać.
majowa tylko współczuc, jak to czytam to aż nie chce mi się iść do lekarza jutro.Z krwi chyba jakaś infekcja mi wyszła, bo białe krwinki podwyższone,ale anemii nie mam:)

Ostatnia edycja:
Poziomka lepiej już się czujesz?? Zdrówka życzę. Dobra owsianka nie jest zła :tak:

Majowa
widać dla ciociuni bez różnicy jakimi jej zabawkami bawi się jej dziecko dlatego i tutaj taki zakup. Wnioskuję,że nie przepadasz za tą osobą.

Jaipur daj znak jutro co Ci lekarz powiedział.

Młody poszedł się kąpać, jak zaśnie to muszę ogarnąć co nieco w domu bo goście potwierdzili swój jutrzejszy przyjazd.

Oj nie przepadam Jolek, zdecydowanie nie. Nie lubię ludzi, dla których kasa jest głównym kryterium w życiu, ani takiej, która jest gotowa sprzedać własną rodzinę, jeśli tylko zapewni jej to jakąś korzyść materialną. Niestety to ona jest chrzestną mojego dziecka:-(To kuzynka mojego M. on ma małą rodzinę, więc wybór był niewielki, żaden prawdę mówiąc. Dużo by gadać o tym wszystkim. Raczej się unikamy, chociaż mieszkamy od siebie 5 min drogi. Jak widziałyśmy się na chrzcinach małego we wrześniu, tak dopiero teraz i oby nieprędko następnym razem. Mój ananas już śpi, ja też zaraz uciekam do wyrka bo dzisiaj jestem wypompowana totalnie.

reklama
Jolek troche lepiej bo naćpałam się Gripexu:-D

Majowa ważne ze kupiła,zabawka się przyda nie teraz to później.Moje małe świetnie radza sobie z zabawkami Gabi:tak:.Skoro jej nie zalezy to kit jej w oko;-)

Do góry