reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

witam kobietki,
wróciłam...
wizytę pozostawię bez komentarza, cieszę się,że mieszkam 400km od domu mojego P.
słonecznie dziś więc niedługo pojdziemy na spacerek.
stęskniłam się za Wami!
Hope nareszcie!!!!
Poziomki super,że Jesteś.

postaram sie jakoś poczytać co nastukałyście przez te 3 dni:))

reklama
Hejka. Witam się i uciekam bo wiszę z siorką na telefonie.

Aina cieszę się że już jesteś i masz tą wizytę za sobą :)

U nas pogoda nawet nawet tylko wieje.

Sylwia czekamy na wiadomości jak tam egzamin. Mam czuja że zdałaś :-)

Cześć laseczki kochane:-)
Ja też w biurze;/, ale cóż taki lajf, dobrze, że chociaż mogę do Was wpaść :-) i tylko mi tutaj nie dzwonić i nie kablować do mojego przełożonego:-D. Mąż z córcią, dzwoniłam już, wsio oki, mówiłam, że kocham mocno. Wybaczcie nieobecność, ale byłam zalatana w weekend, bosz jak ja nie cierpię imienin, więcej się człek napracuje niż ma radochy z tego.
Co do gór uwielbiam:tak:
Muszę spadać wzywają mnie , odpiszę Wam później:)

jestem, wróciliśmy... nigdy więcej w podróż z zębującym maluchem... on miał radochę bo go wycackali, wynosili itp itd, ale za to w nocy ryczał i wił się a w nocy to już tylko mamusia mu musiała wystarczyć... także nie spałam od piątku i padam na ryjek. W drogę powrotną ledwo się zmieściliśmy do auta tyle młody dostał prezentów: łóżeczko turystyczne i sanki były największe gabarytowo plus masa innych mniejszych gadżetów. Wszystko leży teraz na środku salonu a ja się głowie gdzie niby mam to upchnąć... Już się śmialiśmy że sobie pod sufitem podczepimy...

Cześć dziewczyny

My wczoraj byliśmy u rodzicow p, no wizyta jak wizyta ale tez sie ciesze ze z nimi nie mieszkam. Igus dostal prezent juz na mikolaja-dresik ojj babcia zaszalala bo tak drogiego ubranka to on nie ma, ale oni mala jase to niech ku kupuja mnie nie stac zeby kupic mu ubranko za 80 zl.
U nas dzis ladnie sloneczko swieci ale podobno zimno tak mi P zakomunikowal.

Witam się

Pracujące dziewczynki życze żeby wam czas szybko zleciał :)
młoda, Agdnieszka Aina wszędzie dopbrze ale w domu najlepiej ... a zteściami to chyba tak jakoś jest że sie do nich dystans ma i jakoś tak abrdziej krytycznie patrzy ... no ale coż jakby nie patrzeć za jakieś 20 pare lat same pewnie zostaniemy teściowymi i ojjjjjjj będą nas uszy piekły :laugh2::laugh2::laugh2:

Prezenty od dziadków fajne, ale na cyckanie bardzo nie pozwalam bo młody później tak w d ...e daje dziś spałam 2 h w sumie, ale jedna jedynka już drapie!!! myśle że do jutra się przebije :tak:

U mnie jak w bolywoodzkim filmie czasem słońce czasem deszcz :-) tylko jeszcze wiatr wieje ... więc pewnie w domku dziś przesiedzimy.

Dziewczyny co mają wyjeżdżających chłopów ja Was podziwiam, że sobie tak świetnie dajecie rade ... ja to tak wykorzystuje swojego chłopa do pomocy ile wlezie ... i tak się teraz łapie że ciężkoby mi było samej ogarnąć chałupe jakby wyjechał na tydzień, no ale jakby musiał yhhhhh ... co za czasy ... że czasem dla kasy trzeba tak dużo poświęcać.

Witam przepraszam że się nie odzywałam niestety Nadia jest chora jeszcze te zębole. Ma taki kaszel i katar że masakra w rezultacie ani jeść nie chce ani spać nie może, kurcze nie mam już siły. Powiedzcie macie jakieś sprawdzone domowe sposoby na mokry kaszel, bo tu nic nie chcą jej dać, bo płuca i oskrzela czyste więc samo powinno przejść.

reklama
Styna współczuję, niestety nie pomogę , odpukać Ola jeszcze na szczęście nie miała ani kaszlu ani katarku.

Powiem wam że ja też podziwiam kobitki, których mężowie na wyjeździe.

Dzwoniłam do dziekanatu i na 12.12. na 13.30 mam obronę, muszę się wsiąść za naukę i jeszcze prezentację z pracy zrobić a jakoś serca do tego nie mam, ale pocieszam się że to już końcówka:)

Miłego bez marudzenia dzionka :)

Do góry