reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)w weekend jak zwykle wyłączony komputer i czas dla rodzinki.

U Nas pada ... kurcze już chyba z 2 miesiące jak nie lepiej deszczu nie widziałam
Szymcio w przedszkolu , tatuś go odwiózł :tak: a ja standardowo co poniedziałek pranie,sprzątanie hehe :-D;-):-) ale nie chce mi się okrutnie :-p.

W Trójmieście nie byłam a morze uwielbiam ale bardziej zachodnie wybrzeże zwiedziłam , Zakopane zgadzam się multum ludzi ale i tal lubię a Bieszczady :tak: mmm potwierdzam jest bosko.
Filmu szybcy i wściekli nie oglądałam ( jakieś tam urywki tylko ale nigdy cały film) :no::-D ale ja to ogólnie zacofana jestem z filmami ;-)
artykuł o dzieciątku nie widziałam bo bym chyba kompa roztrzaskała ! jestem za karą śmierci dla takich zwyrodnialców i koniec! :wściekła/y::angry:

ok lecę póki co bo Filppo woła .

Cześćdziewczyny:-)
Marzenko
nie bądź taka, od miłego smrodu nikt jescze nie umarł;-):-)
Paula gratuluję, miałam mama niespodziankę, ale mam nadzieje, że mimo wcześniejszego porodu wszystko z malutką ok?:-)
Żelka ech te bieszczady, my też napewno się wybierzemy ale tak na jeden dzień tylko, żeby połazć z małym:tak:
Poziomki bidulko tęsknisz napewno za mężem, ale w dzisiejszych czasach liczy się tylko gonitwa za kasą... niestety:confused2:
Futrzaczku solidayzuję się z Tobą bo czeka mnie to samo pranie sprzątanie gotowanie...:crazy:

Poczytam co tam i zmykam do garów:sorry:

U nas jeszcze nie leje ale wieje tylko huczy:crazy: a deszczu tylko wypatrywać:crazy:

mam nadzieję, że młody dzisiaj odpuści sobie jojczenie:confused2: bo ze spaceru nici:no:

Ok młody śpi , pranie zrobione i powieszone ( nie cierpię wieszać prania ) teraz jeszcze obiad i ogarnięcie a mam czas do 12.30 bo potem po Szymka chyba że nadal padać będzie to zadzwonię do Damiana to może go odbierze.

Agacio- także powodzenia w sprzątaniu :-)
Jaipur- miłej pracy :-)
Paula- Gratulacje zostania ciocią i niesamowita niespodzianka że zamiast chłopczyka jest dziewczynka :-D

a moja najmłodsza siostra kończy dzisiaj 18 lat :-) ojej a pamiętam jak była taka malusia i rozkoszna :-D a imprezka w sobotę :tak: moja mama cała w nerwach bo już dawno nie organizowała nic a będzie Nas sporo bo ok.25 osób a mieszkanie 2 pokojowe ale nie takie imprezki swego czasu się tam odbywały ( bo nawet kiedyś imprezka po ślubie cywilnym siostry ) więc da radę tym bardziej że nie zostanie z tym sama bo już część roboty porozdawała córkom( ogólnie jest nas 5 ) więc tez m.in mnie. :-)
a jutro Mikołaj - Szymuś się doczekać nie może i codziennie patrzy na kalendarz bo w dniu kiedy Mikołaj wypada narysowaliśmy serduszko i patrzy ile jeszcze paluszków :-D;-) - mamy już prezent - kupiliśmy puzzle z bobem budowniczym takie większe i kolejkę drewnianą w takiej walizeczce( fajnie bo jak sobie porozkłada i pobawi to potem będzie musiał poskładać fajny miły sposób na naukę porządku) w tesco kupilismy bardzo Nam się spodobała do tego jeszcze kilka słodyczy i obowiązkowo mandarynki :tak::-). a dla Filipka mamy organki z odgłosami zwierząt. :-)
ale ogólnie zabawek ogrom a ceny :szok: powalają! jeszcze nie mamy nic dla chrześnicy Damiana 6latka i ciężko ojj ciężko...

No tak jutro Mikolajki a ja jeszcze nic nie kupilam... :no:
Maly od wczoraj strasznie kaszle wiec jeszcze dzis czeka nas pewnie wizyta u lekarza, jutro znow do szkoly, dzis jeszcze chate ogarnac, obiad zrobic i powoli zabrac sie za porzadki swiateczne, tylka skad wziac czas na to wszystko... :cool:
Lece do roboty bo mnie nowy rok zastanie...

reklama
Do góry