reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam wszystkich :0
Salsera moja teściowa w ogóle mojej małej nie miała na rękach dopiero w 5 miesiącu się odważyła wziąć ją na 20 sekund haha a teściu chyba nie wie że ma wnuczkę raczej go nie interesuje więc nie ma mowy żeby Zocha z nimi została
Aga ja też czasem tracę cierpliwości wtedy bym chciała już wrócić do pracy...ale pewnie będę jeszcze żałować tych myśli o powrocie ale wiesz co 6 miesięcy sam 24 h na dobę z dzieckiem(mąż do 18 w pracy więc na spanie małej wraca) to można zgłupieć a jak dziecię marudzi do tego to koszmar trzymaj się damy radę :0

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski!
Ja tradycyjne w robocie. Śliczna pogoda u nas więc tatuś z córcią pospacerują troszkę. Poza tym humor też do doopy. W tym tygodniu w pracy tylko do środy i luzik:tak:. W czwartek i piątek biorę wolne. Spędzę trochę czasu z córeczką:tak:. I przygotuję imprezkę imieninową na niedzielę.
Widzę, że wczoraj był mega marudny dzień, Marti też dała tatusiowi popalić.

Salsera mam dokładnie to samo, teściowej najchętniej bym młodą z rąk wyrwała :zawstydzona/y:. Ale jak widzę nie tylko ja:-).
Ancia ściskam, a Daruś czemu krzyczy?? Ząbki ??
Agacio mnie tez poprawiłaś humor tą kupą:-D, ale ja jak idę do teściowej <jest naszą sąsiadką> tez muszę wleźć w kupę bo ona ma kury i wszędzie się walają te kupy:confused2:.
Persefona podziwiam za to, że tak dogadujesz się z teściową. I ja też chętnie wpadłabym na likierek i na winko domowej roboty:)
Majowa , Jolek trzymam kciuki za zębolki:)
Aina zajebiaszczo, że fura Jasia jest super:)A o weekendzie masz rację nie myśl, ale zawsze można zasymulować chorobę:-), Jaś off kors zostanie z Tobą ze względów cycowych:-D
Maja fajno, że odreagowałaś trochę przy winku:-)

Miłego dnia:)

bombelq zmarła już 6 lat tem ale dzięki...
widzisz basiekkk ty byłaś w pracy a chłop słuchał marudzenia;-) też bym tak czasem chciała:tak: oj Marti nie pobiega u babci na podwórku bez nadzoru bo póżniej będziesz się zastanawiać czemu obiadu nie je:-D:-D:-D

oj nie pobiega:-D. Mam nadzieję, że już nie długo się stąd wyniesiemy. W tym roku postawiliśmy domek w stanie surowym, a w przyszłym bierzemy się za wykończanie. A pobudowaliśmy się w miasteczku gdzie mam pracę:happy: Już nie mogę się doczekać.

My mamy dopiero w palanach na maj zamówiliśmy firmę budowlaną też się nie mogę doczekać:tak:
Agnieszko żadna to gafa no coś Ty:-)

Witam :-)

ależ wczoraj mieliśmy koszmarny wieczór :confused2: Filipcio tak płakał biedaczek do 22 z małymi przerwami , miał wzdęcia straszne :no: kurcze ale po czym ? dostał z nowości zupkę z ryżem tylko ! ehh zobaczymy co będzie dzisiaj ale oby lepiej. :-)

Basiekkk- fajnie że wolne się szykuje i imprezka ;-):tak: a z domkiem ojj super sprawa :-)
Aina- ciesze się że mamusia i Jasinek zadowolony z nowej bryki :-)
Persefona- czyli wypad do kina udany ! super :-)
Maja- mmm winko -:-) ja uwielbiam słodkie i półsłodkie :tak: a jak tam kacyk jest ? :-D

Piękna pogoda więc jak młody wstanie to wybierzemy się na spacerek.

Salsera u mnie to samo... Ale rodziców mam daleko, teściów przy boku i tylko raz korzystałam z usług teściowej jak M na pogotowiu wylądował. Raczej nie zamierzam wykorzystywać jej do opieki nad małym bo teściu jest chory i nie domaga więc ma zajęcie z nim, nie lubię jeździć do nich z Igorem bo faje czuć wszędzie i taki zapach stęchlizny brrrrrr potem jesteśmy cali do prania

Persefona ja cały czas myślałam że Salsera ma chłopca ;-)
A na winko swojej roboty to ja się wbijam :-)

Agnieszka może być,że akcja ząbki się zaczyna

Futrzaczku
oby sytuacja z wczoraj się nie powtórzyła i dziś Filipek był radosny :)

Witam się z rana :) Dla mnie to rano bo wstaliśmy po 10tej :)
Słonce świeci pogoda dopisuje więc ogarniamy się i idziemy doopki przewietrzyć :tak:

reklama
Nie nadrobię Was na maju, na innych jestem w temacie. Za dwa dni wracam do pracy, szykuje się pełna parą. Wczoraj kupiłam niektóre rzeczy do niani. Brakuje mi tylko mleka i nowej butelki. Wolę, żeby butelka, smoczek, mata były u niej na stałe. Zawiozę tam jeszcze paczkę pampersów, rzeczy do przebrania, mleko i słoiczki. Tak myślę co jeszcze, bo nie chciałabym co rano się ze wszystkim ładować do zamarzniętego auta:-(.

Do góry