reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

karolq - kurka to ja nie słyszałam, ale zołza musiała być, a poza tym ciekawe jak oni złąpali tych rodziców czy jak? skąd niby ta jedna z klientek wiedziała na kogo donieść?

rok odsiadki za klepnięcie w pośladki...

dobrze, że jak mojego M klepie w pośladki to nikt nikomu nie kabluje - bo to też by była przemoc w rodzinie, znęcanie nad współmałżonkiem, bo zupa nie była słona.
Ide szykować towarzystwo na basen.

A i miała sie pochwalić - moje dziecko 'chodzi' - ganiało dzisiaj po kuchni kota. A przemieszcza się w leżaczku-bujaczku. Umie w nim z leżącego usiąść sobie i bujając się i ciągnąc tyłek fotelik się przesuwa... Nagrałam go aparatem - właśnie tatuś sie rechoce z tego...

reklama
zieeew,ale mnie przymuliło w piątek, tylko o spaniu myślę

juniorek juz wyściskany godzinkę temu, poszalał z cycusiem a teraz z ojcem oglądają jak się pali w kominku.
przyszly nowe zabawki juniora,oczywiście już testował:-D a potem zapakujemy w pudełko i na prezent:-D

Takie rzeczy tylko w Polsce. Matka klepnie dziecko w tyłek to afera na całą Polskę, a jak matka znęca się nad dzieckiem i maluch trafia do szpitala to lekarze owszem - stwierdzą, że dziecko jest maltretowane ale...oddadzą dziecko matce i dopiero jak stanie się nieszczęście i dziecko zostanie np. zakatowane to afera wybucha...Gdzie tu sens i logika...:-(

Mały zasnął, ja też chyba idę uciąć sobie drzemkę bo tak mnie głowa boli, że aż wymiotować mi się chce. Jeszcze na dodatek mojemu M. coś dolega i wygląda dość poważnie...załamać się idzie...

aaniaap, jolek, i mi się przydało to streszczenie przeczytać, bo akurat też wtedy miałam dłuższą przerwę w BB, aż mnie Kamcia na farmeramie nawróciła :-D

paula 2 godziny prasowania współczuję:confused2:

Marzenka męski hipohondryzm nie zna granic :-D:-D:-D

Matusia nie wiem o który palec chodzi ale podmuchać mogę:tak:, czarodziej z Matiego;-):laugh2:

Zonka może jeszce się zmobilizuj bo od nowego roku mają jakieś nowe przepisy wejść i ciężko ponoć będzie zdać:sorry:

majowa z tabsami to różnie jest jak się długie lata bierze:confused2:

Agniieszka mam nadzieję, że impreza udana:-)

bra myślę że humorek dopisywał wam cały dzień:tak:

ypra widać teściowa same wolne chwile ma jkaby dzieci kiedyś nie miała:confused2::confused2::confused2:

jaipur już Juniorek utulony przez mamę i tata przejął, ale Wy cwani jesteście dwa razy Junior się będzie cieszył z jednego prezentu:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kamcia poczta najdłużej chyba z chin idzie:-D:-D:-D

Persefona oby szybko perełka się wykluła;-)

młoda Ty uważaj bo Cię współmałożonek za kraty wsadzi albo odda bo zupa była za słona:-D:-D:-D

Mydziś dziś cały dzień na flakach:tak: Franek samym cyckiem musiał się obejść ;-) jak wracaliśmy to kupę zrobił w aucie a teraz spi, Sama dofryzjera muszę iść, na brwi kupić buty i wszystkie kosmetyki gdzieś wyszły ale jest jeszcze mydło więc wystarczy:-D więc poczekam jescze z tydzień :laugh2:

nienawidzę zimna:no:

Rucha jak na targu:tak:
ja tu P męczę o budyń, ale mam chcicę (na budyń) oczywiście:)

Aina - rucha?? na targu?? ...nie wcale wcale nie masz chcicy!:-D a w glowie tylko jedno!:laugh2:
no no no..... :**

Majowa Mamusiu buziaczki dla synusia na pol roczku :***
Ani86 - mam nadzieje, ze pokazesz nam co nieco... fryzurki? chociaz w odpowiednim watku.. zazdraszczam tego fryzjera na maksa! :*

A my dzisiaj z Polka z 6 km zrobilysmy, tyle ze bardziej po miescie niz po parku, wiec zmeczenie podwojne.. te polskie chodniki... ehhhh.. masakra.. Pogoda blee.. ale potrzebowalam sie dotlenic, a i cos zalatwic po drodze.

reklama
Do góry