reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

o matko, ale mam dziś od rana niski próg cierpliwości:baffled:

Zochna marudzi i marudzi i dla odmiany płacze, tak od rana niemalże. I to nie zęby tylko geny:sorry:, marudna za ojcem, złośnica za matką - biedne dziecko, odziedziczyło najgorsze cechy...

a ja wymiękam i krzycze chwilami na nią - wredna ze mnie matka:-( ale już nic nie skutkuje.
zaraz kąpiel i może później wreszcie będzie cisza....

hope - ja też staram się wymyślić, jak zasłonić nasze kable od kompa, ale niczego nie mogę wymyślić :/

reklama
Marzena, to Ci się pofarciło:) Zazdroszczę:) Ja mam taki abonament, że tylko usiąść i płakać. Czekam tylko aż mi się umowa skończy, żeby coś bardziej sensownego wybrać, ale to cały rok jeszcze:(

Madzik a nie możesz abonamentu zmienić teraz? A masz za duży? W Tmobilu teraz w doopę włażą, żeby tylko sieci nie zmienić i mają fajne abonamenty bo za mniejsze pieniądze jest więcej.

Lepi współczuję tej mieszanki genów :sorry: Moja uparta po mnie i kiedyś ją uduszę!

Kamcia- to miłej wyprawy , miłej imprezki urodzinowej i hmmm obiecujemy że będziemy grzeczne ??? ! :tak::-D;-)
Lepidoptera-życzę poprawy w zachowaniu Zosi :tak: a Wam cierpliwości na pewno prędzej czy później się wszystko ustatkuje i bedziecie mieć w domciu grzeczną dziewczynkę :-)
Marzenka - no to fajna promocja :tak: ale ja z simplusa jestem więc odpada

Witam
Lepi nie krzycz na dziecko:angry: co ono winne że mamy nerwy, ja mam trójrczke więc wiem jak czasem trudno z cierpliwością, dziś nawet stwierdziłam ze chyba muszę iśc do dentysty bo mi się jedynki starły od zacisnia:-)
Jaipur 1o kaw:szok::szok::szok: no i szacun dla męża za papieroski, wiem ze to trudne bo sama kiedys paliłam
Marzenko super promocja a ja niestety jestem "pomarańczowa"

Witam się,
ależ naskrobałyście od wczoraj;-)
Persefona gratuluję bycia ciocią poraz kolejny,życzę siostrze synka,
no i resztę zapomniałam :zawstydzona/y:
Wczoraj jednak poszliśmy na spacerek. Maly troche marudził i płakał, musiałam go na ręce brać. Skutek taki, że dziś kaszlał, więc siedzieliśmy w domu. Cały dzień maruda i przyklejony do mamy. Oby tylko dobrze spał.

futrzaczku mam nadzieje ze będziecie grzeczne :-)
aj .. nawet nie chce mi się jechać jak pomnyslę ze musze prowadzić przez całą irlandię :/
no straszne.....
ale jak pomysle o zakupach w stolicy :-) to się już ciesze, i odiwedzimy znajomych z córeczką z naszej miesciny w pl przy okazji..:-)
fajnie będzie..
no i ikea:-p

Marzena, abonament mam kijowy, płacę w sumie 70 zł, a niewiele z tego mam. Mój małż teraz nową umowę podpisywał i za tę samą kwotę ma kupę minut więcej, internet i inne cuda. Nie wiem nawet czy w trakcie trwania umowy abonament można zmienić, musiałabym zadzwonić do nich i dopytać. W każdym razie dzięki za info.

Madzik jak jesteś w Tmobilu to możesz. Kiedyś była zasada, że jak wybierasz droższy abonament to nie musisz przedłużać umowy a jak obniżasz to dodatkowe 6 miesięcy. A jak jesteś w innej sieci to i tak bym zadzwoniła i zapytała bo za 70 zł. to już można mieć wiele minut i bajerów. Ja będę miała teraz 120 zł. i będę miała zero limitu na Tmobile w kraju i za granicą, 750 minut poza siecią w kraju do wszystkich, do tego 500 MG na internet (żeby sobie siedzieć w sieci i przeglądać strony bez ściągania plików to 100 wystarcza). Jak dla mnie to nie do wykorzystania i te minuty i ten internet. A między 70 a 120 pewnie coś by się znalazło jeszcze. Dzwoń i pytaj! Oni dla Ciebie nie Ty dla nich :)

reklama
Dzięks Marzena, muszę spróbować, bo faktycznie masz super warunki. Ja mam tylko 200 minut do wszystkich oprócz Play i sieć rodzinną z jedną osobą. Także sama widzisz. Szit po prostu.

Do góry