reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

o matko, ale mam dziś od rana niski próg cierpliwości:baffled:

Zochna marudzi i marudzi i dla odmiany płacze, tak od rana niemalże. I to nie zęby tylko geny:sorry:, marudna za ojcem, złośnica za matką - biedne dziecko, odziedziczyło najgorsze cechy...

a ja wymiękam i krzycze chwilami na nią - wredna ze mnie matka:-( ale już nic nie skutkuje.
zaraz kąpiel i może później wreszcie będzie cisza....

hope - ja też staram się wymyślić, jak zasłonić nasze kable od kompa, ale niczego nie mogę wymyślić :/

reklama
Marzena, to Ci się pofarciło:) Zazdroszczę:) Ja mam taki abonament, że tylko usiąść i płakać. Czekam tylko aż mi się umowa skończy, żeby coś bardziej sensownego wybrać, ale to cały rok jeszcze:(

Madzik a nie możesz abonamentu zmienić teraz? A masz za duży? W Tmobilu teraz w doopę włażą, żeby tylko sieci nie zmienić i mają fajne abonamenty bo za mniejsze pieniądze jest więcej.

Lepi współczuję tej mieszanki genów :sorry: Moja uparta po mnie i kiedyś ją uduszę!

Kamcia- to miłej wyprawy , miłej imprezki urodzinowej i hmmm obiecujemy że będziemy grzeczne ??? ! :tak::-D;-)
Lepidoptera-życzę poprawy w zachowaniu Zosi :tak: a Wam cierpliwości na pewno prędzej czy później się wszystko ustatkuje i bedziecie mieć w domciu grzeczną dziewczynkę :-)
Marzenka - no to fajna promocja :tak: ale ja z simplusa jestem więc odpada

Witam
Lepi nie krzycz na dziecko:angry: co ono winne że mamy nerwy, ja mam trójrczke więc wiem jak czasem trudno z cierpliwością, dziś nawet stwierdziłam ze chyba muszę iśc do dentysty bo mi się jedynki starły od zacisnia:-)
Jaipur 1o kaw:szok::szok::szok: no i szacun dla męża za papieroski, wiem ze to trudne bo sama kiedys paliłam
Marzenko super promocja a ja niestety jestem "pomarańczowa"

Witam się,
ależ naskrobałyście od wczoraj;-)
Persefona gratuluję bycia ciocią poraz kolejny,życzę siostrze synka,
no i resztę zapomniałam :zawstydzona/y:
Wczoraj jednak poszliśmy na spacerek. Maly troche marudził i płakał, musiałam go na ręce brać. Skutek taki, że dziś kaszlał, więc siedzieliśmy w domu. Cały dzień maruda i przyklejony do mamy. Oby tylko dobrze spał.

futrzaczku mam nadzieje ze będziecie grzeczne :-)
aj .. nawet nie chce mi się jechać jak pomnyslę ze musze prowadzić przez całą irlandię :/
no straszne.....
ale jak pomysle o zakupach w stolicy :-) to się już ciesze, i odiwedzimy znajomych z córeczką z naszej miesciny w pl przy okazji..:-)
fajnie będzie..
no i ikea:-p

Marzena, abonament mam kijowy, płacę w sumie 70 zł, a niewiele z tego mam. Mój małż teraz nową umowę podpisywał i za tę samą kwotę ma kupę minut więcej, internet i inne cuda. Nie wiem nawet czy w trakcie trwania umowy abonament można zmienić, musiałabym zadzwonić do nich i dopytać. W każdym razie dzięki za info.

Madzik jak jesteś w Tmobilu to możesz. Kiedyś była zasada, że jak wybierasz droższy abonament to nie musisz przedłużać umowy a jak obniżasz to dodatkowe 6 miesięcy. A jak jesteś w innej sieci to i tak bym zadzwoniła i zapytała bo za 70 zł. to już można mieć wiele minut i bajerów. Ja będę miała teraz 120 zł. i będę miała zero limitu na Tmobile w kraju i za granicą, 750 minut poza siecią w kraju do wszystkich, do tego 500 MG na internet (żeby sobie siedzieć w sieci i przeglądać strony bez ściągania plików to 100 wystarcza). Jak dla mnie to nie do wykorzystania i te minuty i ten internet. A między 70 a 120 pewnie coś by się znalazło jeszcze. Dzwoń i pytaj! Oni dla Ciebie nie Ty dla nich :)

reklama
Dzięks Marzena, muszę spróbować, bo faktycznie masz super warunki. Ja mam tylko 200 minut do wszystkich oprócz Play i sieć rodzinną z jedną osobą. Także sama widzisz. Szit po prostu.

Do góry