reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

chyba tym pisaniem o horrorach wywołałam wilka z lasu;-)bo moj m właśnie siedzi i jakis ogląda a ja udaję, ze bardziej interesuje mnie allegro ale mimo chodem zerkam i się bajam;-)

spokojnych nocy wszytskim:-) i pięęęęeknaego weekendu:-)

reklama
Kurcze, Wy tu piszecie o klimacie Świąt a ja myślę jak przetrwać Wszystkich Świętych. Nie znoszę tego święta! Tych tłumów na cmentarzach, tej kasy puszczanej z dymem. Tego sterczenia nad grobem w atmosferze bynajmniej nie zadumy bo mi się ciężko zadumać jak tyle ludzi biega po cmentarzu. No nie lubię i już. Może dlatego, że grób mamy jest stosunkowo blisko kilko grobów romskich i tam to pikniki odchodzą! Jak jest pogoda to kocyk idzie w ruch, termosy i jedzenie. Dzisiaj mnie wścieklizna brała jak próbowałam miasto przejechać a tu co kawałek policja, a ruch koszmarny. Od jutra nie siadam za kierownicę ;) Ja od zawsze najbardziej przeżywam to święto jak już jest wieczór... Wtedy dopiero robi się klimat. Tysiące świateł, mało ludzi, ten zapach...

A ozdoby choinkowe są juz w Lidlu, dzisiaj widziałam :D I nie mogę doczekać się śniegu (zboczona jestem). Czekam na śnieg, jak już się przeprowadzimy, zapalimy sobie w kominku, coś ciepłego do picia a za oknem będzie prószyć... rozmarzyłam się :D

nie ma to jak witac sie w sobote o 6:p juz sie boje co to bedzie po zmianie czasu:p

Wiec witam sie:p

Marzena no fajnie taki klimat przy kominku eh mnie to chyba nigdy nie doczeka narazie sie staramy mieszkanie kupic o domku nie mamy co marzyc no chyba ze w totka wygramy:p

Dzis mi sie snilo ze moj M chodzil w pizamce takiej jaka mialam do cesarki:p tylko ze on mial dluga :p z tylu byla zawiazywana na 3 sznureczki i paradowal z tylkiem golym:p

Dzisiaj mija nam 1 roczek a ja jakas taka wcale nie zadowolona cos ostatnio nie bardzo nam idzie chyba hormony moje ;/

Dzis mnie nie bedzie caly dzien bo ide do taty na imieninki i od rana bede tam pomagac salatki robic mmmm kuskus jak ja ja lubie:p

No nic to milego dnia dziolchy no i spokojnego z dzieciaczkami:)

witam sie sobotnio i poimprezowo :)
wybawiłam się za wszystkie czasy, pośmiałam, powygłupiałam, pojajcowałam , tego mi było trzeba ;)))

dziś jak narazie pochmurno więc nie wiem co ze spacerkiem, zobaczę po południu. a tak to bez planów, M wybył, mama u babci, więc pewnie będziemy same z lenusią - ewentualnie spotkanie z siostrą wchodzi jeszcze w opcje.

miłego dnia dziewczynki :)

Witam witam

U nas szaro i ciemno siedzimy z Igorem przy zapalonym świetle... Młody przegląda jakieś ulotki więc ja mam chwilę dla siebie.

Bra fajnie, że wypad udany :tak:

marzena z 1 listopada też mam problem.Na szczęście praktykuję odwiedziny na cmentarzu zazwyczaj koło świat BN, więc w te tłumy się nie pcham.Postawią od nas świeczuszkę,
karolq gratulacje z okazji rocznicy, -dla niektórych par pojawienie się dziecka to test, więc staraj się abyście go dobrze zdali i nie martw się,będzie dobrze.
bra wyjście co jakiś czas, co najmniej raz w miesiącu- powinno być obowiązkowe:tak: dla zachowania higieny psychicznej
jolek jakąś dziwną masz tą pogodę, u nas słonko od rana, junior właśnie wywędrował na taras i kima.Zapraszamy:tak:

poza tym dużo zdrówka dla chorujących i pociągających
i ząbkowania ZEN dla bobasów.

u nas niby Zen, ale Dentinox kupiłam i posmarowałam juniorowi dziąsło przed spaniem.
poza tym wrócił małż po tygodniu nieobecności, dzisiaj więc kiblujemy cały dzien w domu:) a jutro do dziadków skoczymy, junior zaszpanuje kiełkiem:-D

Jaipur dziękujemy za zaproszenie. Już pakujemy manele i wpadamy z Igorem. Posiedzimy z Juniorkiem na tarasie a ty nadrobisz tydzień niewidzenia się z mężem ;-):-D

reklama
Do góry