reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Albo w poniedziałek późnym wieczorem albo we wtorek rano. No do południa najdalej.

A wiem bo miałam jajeczkowanie w poniedziałek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I wszystkie jego objawy bolesnościowo-śluzowe :zawstydzona/y: Mogłam jeszcze dla pewności zrobić sikutest na płodność :-D

Są te testy po poziom jakiegoś tam hormonu (nie pamiętam już) który zwiastuje jajeczkowanie. Dla kobiet co chcą zajść w ciążę. Dzień po tym jak "zaszłam" w ciążę kupiłam sobie bo byłam ciekawa czy faktycznie miałam płodny cykl. Miałam. I jest Mati :D

Kamcia szkoda, że mieszkam tak daleko bo z miłą chęcią wpadłabym do Ciebie i popilnowała Twoje laseczki. A Ty byś mi odrobiła w niedzielę i popilnowała moją małą Francę bo wtedy ja mam urodziny :-D
A tak na poważnie może jakaś koleżanka??
p.s. Twoja Emcia używa smoka??

Też zaraz zmykam spać bo mąż już śpi w salonie więc mus go obudzić i wygonić do sypialni, a on beze mnie nie pójdzie:-).
hehehe francy powiadasz :-p
fajnie by było :-)
Emcia bezsmokowa od zawsze:-) miała raptem kilka razy smnoka w buźce na początku jak się urodziła i to wszystko
zelka nie wiem czy gratulowałam ale gratuluję zębolków :-)
no i nie zazdroszczę tego że będziesz musiała odzyskiwać paczkę... może napisz do sąsiadki kartkę że jak będzie w domu to żbey przyniosła ci paczkę :-p i wsuń do skrzynki :-)
młoda a nie boisz się że kot przyniesie jakieś świństwo z dworu?? ja mojego nie wypuszczam bo może zeżreć jakąś padlinę prszynieść jej resztki pod paznokciami czy w buzi poliże mi dziecko a;lbo drapmnie , wejdą bakterie albo jakieś choroby...
ja mojego kota nie wypuszczam
joluś 100 latek dla półroczniaka :-)
persefona kolacyjek w domu to ja mam po dziurki w nosie ;-) zawsze sobie tak wsyztsko tłumacze a że na dniach przez @ miałam zły nastrój to mi żadna koilacyjka w domu humoru nie poprawiła..
na dziś umówiliśmy się ze znajomymi żeby wyjść i co.. koleżanka nie mogła (tewż miała urodziny) bo jej znajomi jakiś wyjazd zorganizowali.. i zostałałam w domu.. a po 2 to i tak D dopiero co zapukał do drzwi bo tak długo pracował więc tak czy tak wypadu by nie było :-(
Futrzaczku buziaczki dla Filipka na 5 msc i zdrówka :-)
marzena te giranki ładnie się prezentują tylko nie wiem czy nie bedą takim konkretnym zbioeraczem kurzu no i jak je prać :-p tylko ręcznie chyba
o widze że o tym wiesz:-p
karolka straszna tragedia :-(

a ja nadal nie mam okularków.. miały być dzisiaj ale nie było jeszcze..
a przy okazji mój był u lekarza i dowiedział się co mu dolega z biodrem :-(
prawdopodobnie nie obędzie się bez operacji..
jestem załamana... dosławnie mam już wsyztskiego dośc... ehhhh

Siemka :-)

Marzenka- fajowe firanki , widziałam je już wcześniej i tez słyszałam że problemowe ale tak naprawdę co to znaczy ? nic innego jak to że trzeba je prać częściej chyba tak ? u dzieci w pokoju jest okno dachowe a u Nas chyba zdecydujemy się makaron ale to się jeszcze zobaczy :-)
Karolka- smutna sprawa bardzo :-(
Kamcia- nic się nie martw! będzie dobrze na pewno a jak trzeba zrobić operację to dobrze że teraz póki organizm młody i szybko się zregeneruje i mąż będzie śmigał jak młody :tak: nie wiem czy to pocieszenie ale babcia Damiana grubo po 70tce miała operacje biodra i wszystko jest ok ! buziak :*

Zostaliśmy w domu :-( a mąż pojechał do mojej siostry pomóż kłaść panele . ogólnie planów brak - sprzątanie tylko.

U mnie dziś stękanie od rana:( Wczoraj zniknęłam z forum nagle, bo młody przed 23cią już był gotowy do wstania, ale zasnął z powrotem na szczęście. Mój chłop dziś ma dzień dłubania przy samochodzie, już dawno wyszedł, a wróci pewnie dobrze po południu. I tym sposobem zostałam sama cały dzień z tym małym stękaczem.
Jolek, ja moje dziecko oczywiście też okrutnie kocham, ale biorąc pod uwagę, że to zawsze było bardzo spokojne dziecię, teraz to jego marudzenie mnie dobija podwójnie. Jeszcze cała opieka nad nim od jakiegoś czasu tylko na moich barkach, bo chłopa albo nie ma, albo jak jest to i tak nic przy Julku nie robi, bo jest chory, więc nie pozwalam mu się do młodego zbliżać zanadto, żeby go nie załatwił, bo wtedy już całkiem kaplica będzie:(

reklama
Kamcia współczuje wieści ... sama jestem po 2ch operacjach kolana i powiem Ci, że przejdzcie się do jeszcze jakiegoś innego specjalisty. Ze stawami nie ma żartów, mają nam służyć całe życie ... a ortopedzi cóż tacy są że jak maj a okazję to chętnie pokroją, nawet wtedy gdy jest to nie do konca konieczne.

Madzik stawiam na pogode, u nas dzisiaj też wielkie nabzdyczenie od 5 rano ...Huh ja po wczorajszych pląsach nawet zakwasów wielkich nie mam :D nie jest źle ;-)

Do góry