reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Madzik może Twoj syn okaże się dla Ciebie bardziej łaskawy :) może to chwilowy kryzys pogodowy ... może go coś boli gniecie? ... moja pediatra zaleca na takie stękanie podać Panadol ... jak już nir wiemy co jest nie tak a maluch stęka ... w koncu to też człowiek, może go boleć głowa czy coś ...

reklama
Witajcie
Ale u nas zimno dzis.... brrrr....
Bylimy na cmentarzu u dziadka :( ...tam niedlugi spacer z Pola, co by nosa przewietrzyla bo gilki dalej sie trzymaja, i w Techo na zakupach i to wszystko z 'urozmaicen' na dzis... :/ bleee

Okna by trza umyc.... Mylam jakos w kwietnio-maju przed dzidziuchem... zarastaja juz.... Ale zimno, komu sie chce?!

To se pomarudzilam niby...
Pa!

Buziakow moc dla starszaka naszego kochanego Igorka:-)! 6 m-cy! wow.. :*** ...ale ja tez sie na zgadzam na ten ped czasu!!!!

Gratulacje z okazji 5 m-czkow Zelkowego synka
i Futrzaczkowego synusia :)) :happy2:

Madzik tańce hulańce ... latinoamerykańskie samby rumby i inne dełnshalle - mam mleczarnie, kuper urósł więc jest czym potrząsać ;) a przy okazji brzuszek się zgubi 2 h zajęć 2 x w tygiodniu.
padam na ryjek uciekam spaciu teraz już poważnie.
Dobranocka laseczki ;)

Zelko podziwiam Cie - masz sile na takie hulance jeszcze! jeeeeaaaa! <dance>
Tez bym cos porobila... ale nie ma we mnie tyle samozaparcia.. i sily.... i czasu..bla bla hahahha
Dobranoc! :)
I pokaz te easytony!!!!!!! hiihihihihih

Karolka to smutne:(

Madzik
mój Igor też się ostatnio dawał przez dwa dni. Dziś był grzeczny ale za to teraz dał popis przed samym zaśnięciem. On nie płacze on się drze!!! Nie powiem ,że mam dość swojego syna bo kocham go nad życie,ale tracę cierpliwość.
W dodatku chyba @ nadchodzi i to też rozdrażnienie powoduje u mnie.

Moj maly tez ostatnio ma faze darcia... zawsze przed zasnieciem, czy w dzien czy wieczor...cholera....

a ja juz wlasnie jestem po trzeciej @.... wrocily juz te czasy...:-(

..i ja juz jestem po trzeciej @//////// Niektore kobitki i 2 lata nie maja karmiac piersia.... no ale kto ma miec jak nie ja ? :/

Karolka
- okropne... teraz doczytalam Twoj post... taka tragedia :((( ..staram sie unikac takich wiadomosci teraz.. cos za wrazliwa sie zrobilam... za bardzo mnie to rozstraja... :(

Moja Polina tez sie drze a co! Od zawsze... plakac to ona niedawno sie nauczyla... ale glownie jak cos nie teges jej - to jeczy marudzi albo sie drze..

A mnie od kilku dni tak dziwnie brzuch boli więc przypominają mi się te super chwile...a tak fajnie było bez.No moja siorka przez 14cie miesięcy nie miała od urodzenia dodać jeszcze 9 miesięcy ciąży to się trochę uzbierało :tak:

reklama
Do góry