reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek - byliśmy na Porwanie z tym co grał w zmierzchu wilkołaka. Muszę powiedzieć, że dobrze że nie płaciłam za bilety bo szkoda by było kasy. Niezbyt ten film nam sie podobał - czegoś w nim brakowało... Czytałam że 6 gwaizdek na 10 dostał, ale ja bym mu 4 tylko dała.
A że to wygrana była to fajną mieliśmy randkę :) I nawet mąż mi dał autko poprowadzić w drodze powrotnej do domu...

reklama
o matko ,okna-strasznie mnie to nudzi- myłam okna u rodziców w domu,jak byłam nastką, tak mnie to nudziło,że kiedyś nawet zasnęłam na parapecie:-D:-D dobrze ,że mieli szerokie, można było się umoscić:-D
a u siebie ,nigdy nie myłam:-D:-D co nie znaczy ,że nic przez nie już nie widać:-p Od tego był facet albo fachowa siła

Witam się,
goście jeszcze są,ale wymknęłam się uśpić klucha :)
jolek,basiekk,Futrzaczek i inne chętne zapraszam na sałateczki ;-)jeszcze wszystkich nie zjedli:-p
jolek a właśnie miałam napisać,że mój synuś dziś ma pierwsze imieninki:tak:Więc nasze szkraby obchodzą je wspólnie;-):-)I też z tej okazji-mega maruda:dry:
Hope mój niestety nie myje,ale za to firanki wiesza;-)(czego nienawidzę:sorry2:)
aina zdrówka wam życzę
jaipur buziak dla maluszka :*
P.S. Mieszkam w zwykłym domu jednorodzinnym:blink:chociaż wolałabym pałac:cool2:

Jaipur buziaki dla Juniorka:*:*

Persefona buziak dla Remika na te pierwsze imieninki :*
To chyba domczysko skoro tyle okien, albo lubicie dużo światła :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry