reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex ja ostatnio dałam do wywołania młodego zdjęcia..ponad 160 szt a z odbitkami wyszło 270 :szok: jutro muszę zajść do Rossmanna może już będą do odbioru :)

Marzena dzięki Tobie dokształciłam mojego co do farm i niedługo pogonie do malowania łazienki :laugh2:

Ja też myślę cały czas o Bubbles i o małym Filipku.

Humor mi dziś Igor poprawiał był dziś strasznie wesoły i zabawny wyobraźcie sobie,że nie płakał dziś wcale. Śmiał się gadał i zachwycał wszystkim w koło :)

Aaaaa głupio mi było że wszystkich zmobilizowałam do mycia okien a sama tego nie zrobiłam więc dziś się zawzięłam i okna mam czyste :tak:

reklama
Ja się nie gniewam za bambusy bo akurat nie będę ich miała :)

Nie chce mi się szukać ale widziałam kropelki rosy na pajęczynie i to na mega zielonym tle z trawy. Albo rosa na trawie. I pal licho czy to tandetne, mi się podoba. Podobnie jak granitowe blaty kuchenne, o których inni mówią, że to nagrobkowe. Dzisiaj jest taka dowolność wszystkiego do dekorowania, że grzech byłby ciągle iść utartymi ścieżkami ;) A fototapeta ma tę przewagę nad kafelkami czy innymi rzeczami na stałe że kosztuje mnie 90-100 zł za całość i jak mi się znudzi to odkręcę szybę i ... zmienię, albo pomaluję :D

Acha Futrzaczku, my też mieliśmy początkowo pomysł na kuchnię czerwoną, potem czerwono-szarą. Ale zrobiliśmy taką łazienkę bo beże i brązy w łazience już mi bokiem wyszły :/

A fototapety 3d dla dzieci są na allegro, ta akurat z morzem ok 200 zł. za 3mx2m

Uciekam kłaść Matiego. Jutro kończymy panele na górze. Jeszcze drzwi wewnętrzne na górze i malujemy :D

Ostatnia edycja:
Hej kobietki

Ale miałam sen...śniło mi się, że mój łobuziak ma raka, tak mam głowę wypełnioną Filipkiem... Matko obudziłam się cała zlana potem a właściwie mąż mnie obudził bo podobno prawie płakałam przez sen. Ehhh i od rana jestem wykończona i humor do kitu...Dobrze że chociaż pogoda ładna, więc jadę na cały dzień do rodziców.
Miłego dnia Majóweczki i majowe łobuziaczki :-)

A ja dziś wcześniej niż zwykle witam się z Wami :)

Wczoraj wstaliśmy po 10tej więc dziś Igor postanowił odrobić to i nie śpimy od po 7mej. W dodatku strasznie marudny pcha wszystko do buzi.

Aina do mnie pisała,że Jasiek ma temperaturę. Szykują się do lekarza. Ja przekazuję tą informację bo Aina ma jakiś problem z netem.

Majowa no to sen miałaś :dry:

Witam się na chwileczkę.
Jestem w trakcie szykowania żarełka:-pWłaśnie skonczyłam sałatkę z ananasem,a teraz wezmę się za warzywną,tylko jak młodego uśpię.
U nas też dziś ładnie,ale na razie muszę poogarniać,bo niedługo rodzice mają nas nawiedzić, a potem jeszcze rodzenstwo M:dry:
jolek ja wczoraj umyłam 9 okien i poprałam wszystkie firanki:blink:zostało jeszcze 8:sorry2:
majowa mojemu wczoraj też się oberwało,wkurzył mnie bo myśli,że imprezę mu zrobię,a on nawet palcem nie kiwnie, o nie:no: i od razu młodym się zajął,a ja okna pomyłam,sese:-p

Persefona ty w pałacu mieszkasz,że tyle okien??? Ja mam tylko jedno podwójne i drzwi na balkon, którego tak naprawdę nie ma.
Kurde na tą sałatkę z ananasem bym się wprosiła..mogę ???

Dzien dobry.
Ja tez wczoraj i dzis troche ogarnelam ale za okna to wezme sie chyba dopiero jak mama przyjedzie. musze jeszcze wdrapac sie na gore i odkurzyc tam pokoj i umyc lazienke ale to jak M wroci i zajmie sie malym.
My dzis grillujemy (sasiad zaprasza... :tak:), tak ze odezwe sie dopiero wieczorkiem.
Milego dnia dziewczynki.
p.s. Aina oby to nie bylo nic powaznego.

Siemka :-)

A ja sama z młodym :-) trochę odespałam sobie trochę mi głupio bo mąż ciężko pracuje :zawstydzona/y: ale trudno
U Nas przepiękna pogoda 21st więc zaraz uciekam na spacerek , w chacie tylko poodkurzałam póki co a jak wrócę to obgarnę resztę. :-)

Persefona- tyle okien olaabogaaa :confused: , manim mniam manim sałateczki :tak:
Jolek - tak to jest czasem sweet czasem jazz jak to mój mężulo mówi ;-) :* buziak
Aina- zdróweczka dla Jasia

Edit: lecę pa :*

Ostatnia edycja:
reklama
ufff nadrobilam:)
moje dziecie spi juz dwie godziny:szok:
aina slicznie wgladalas w dniu slubu i zdrowka dla malucha zycze:)
marzenka a mnie sie bambusy podobaja:)
u mnie dzis smaruja dac jakims swinstwem i smierdzi okropnie... o musze leciec bo kluch wstal.

Do góry