reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A moja Klucha spała całą nockę, z jedną przerwą na cycusia i jeszcze śpi :-D Lubi se dziewczyna pospać :-D
Marzenka mi się podoba, ale sama bym sobie tak nie urządziła:-)
Witajcie
Mało mnie dzisiaj będzie, jadę z Marti na kontrolę bioderek.
Ciągle o Filipku myślę.

Miłego dnia dziewczyny

Aina slicznie wygladalas jako panna mloda

co do tych bambusow to chyba nie do kuchni, moze lepiej tapete ala sciana z cegielek albo w z jakimis namalowanymi filizankami i kawa, albo we wzorki cos albo po prostu takie mini mini plyteczki

Od kad dowiedzialam sie o bubbles to nie mam ochoty nic pisac...jak kazda z Was myslalam, ze jednak wyniki beda dobre,a tu jedna nie...nawet nie chce glosno myslec...

ja zakatarzona, gardlo mnie boli, mlody od tygodnia znowu kolki, w srode rekord- 3 razy w ciagu dnia....w przyszlym tyodniu nie mam az tyle roboty wiec w koncu zasiade do BB jak normlany czlowiek...ide pouzalac sie nad paskudna pogoda na podlasiu...

Hejka

Szymek w przedszkolu , młody śpi a mama ma chwilę dla siebie.

Marzenka- wow powiem że wygląda to oryginalnie i ciekawie :tak: tylko zastanawia mnie jak to mogłoby wyglądać z pozostała częścią kuchni w sensie jakie dodatki do tego itp...
a kochana mam do Ciebie jeszcze prośbę czy mogłabyś mnie troszkę zainspirować i pokazać jakie farby wybrałaś ( malujesz wszystko w pokoju na jeden kolor czy jak ?) i ogólnie te tynki nie tynki ... bo kurcze powiem Ci że ja mam mętlik w głowie co do tego jak zrobić nasze mieszkanko. :no: obiecuje nie zgapić od Ciebie liczę na światełko ktyore zapali się w mojej makówce :-D
ojjj a z parapetówą uważaj bo się rzeczywiście zjawimy :-D bynajmniej nie które z Nas po mamy dość blisko :-)
Aina- ślicznie wyglądałaś , piękny tatuaż ale osobiście bardziej podobasz mi się w rozpuszczonych włoskach ;-) zdrówka kochana i oby przeprowadzka znalazła swój szczęśliwy finał
Basiekkk- powodzenia na bioderkach :tak:
Alex- oj tam oj tam taki przystojniacha to w czymkolwiek będzie wyglądał szałowo! :-)

lecę zrobić kawkę ...

Witam się
Marzenko mi się podoba:-),zależy tylko z czego to jest zrobione bo jak jakaś fototapeta to marny jej żywont w tym miejscu w kuchni, plamy tłuszcz itd itp

Te bambusy to chyba takie panele z Ikei. Fajnie można je połączyć z jasnymi meblami plus jakieś inne kolorowe dodatki. Chociaż osobiście marzy mi się kuchnia rustykalna ale to chyba w przyszłym wcieleniu. Pogoda znów cudna, zaraz znikamy na spacerek bo trzeba korzystać, dawno nie było chyba tak pięknego września. Mój maluszek druga nockę spędził w swoim pokoju i fajnie się to sprawdza jednak. Bałam się że nie usłyszę jak się obudzi, ale niepotrzebnie.

Witam się i ja ;-)
marzenka a mnie się podobają te babmbusy-ożywiają tę szarą kuchnię i tworzą mega kontrast.Lubię takie odważne połączenia:-)
basiekk powodzenia na bioderkach
Alex Oliwierek jest taki przystojniak,że jakbyś mu założyła samego pampersa to i tak byłby w centrum uwagi ;-)
U mnie firanki się piorą, no i jeszcze chatkę trzeba ogarnąć,bo jutro rodzeństwo mojego M się zwala na jego imieniny:rofl2:
Moj klusek wymyślił manewr w łóżeczku-jak się budzi to kopie w przewijak,a ten podskakuje i robi mega huk. Jak się obudziłam to nie wiedziałam co się dzieje:szok::-D

marzena mi tez jakos średnio, ale może to dlatego, że mi bardzo podobają się piaskowce, albo płytki imitujące piaskowce, sama mam je w kuchni, jak chcesz to zrobie fotkę

a tak w ogóle to cześć :)
a Toronto słoneczko, więc uskuteczniłyśmy juz z Lenusia poranny spacerek, niestety spać w wózku nie chciała ięc trzeba było wrócić do domku i uśpić przy cycusiu :)
teraz - odpukać- śpi i idę zrobić herbatkę którą zagryzę drożdżóweczką.
... obudziła się, nici z drożdżóweczki- przynajmniej zjedzonej na spokojnie ...
pa!

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej jaka tu produkcja od rana no i poranne spacerki zaliczone a my dziś z Gogorem wstaliśmy po 10tej :-D
Właśnie popijam kawkę a młody sobie śpiewa w łóżeczku :-)
Dostałam pozwolenie od Bubbles na założenie nowego tematu.

Basiekk powodzenia u orotopedy.

Persefona Igorowi podobało się zarzucanie nóżek na przewijak,a jaką miał radochę jak pierwszy raz w niego kopnął. Teraz mamy już łóżeczko obniżone do średniej wysokości a przewijak ostatnio oddałam jak siostra była, bo praktycznie z niego nie korzystaliśmy.

Do góry