reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jaipur hahaha dokładnie :-), a tak na poważnie to najpierw nałożyłam sobie ociupinkę, potem znów ociupinkę i zanim się obejrzałam pudełka ni ma :-D.
A musiałam coś zjeść innego poza tymi lodami <choć po nich już nie miałam ochoty>, ale Klusek by się zbuntowała, że przez cały dzień matka jej tylko lody przez mlesio serwuje :-)

Aina
śliczna panna młoda z Ciebie, duża szczęścia!!

A my po bioderkach i szczepieniu i wszystko ok.
Dzisiaj zamówiłam lokal na chrzest, więc tylko nam zostało do kupienia ubranko dla małego. Jeszcze nie wiem jak bym chciała go wystroić, musze ostro sie za to wsiąść bo do 9 października zostało już mało czasu.

Dziewczyny to może ostatniego października :)

A prezentów to nie trzeba... wystarczy jak każda zapłaci mi jedną ratę kredytu :rofl2::rofl2::rofl2:

Acha! Hope dziękuję za focie. Będę miała czym/kim dzieci straszyć :D I jeszcze moja "ulubiona" rasa psów. Lubię pieski ale tych akurat nie...

Dziewczyny podoba Wam się coś takiego, chodzi mi o bambusy? Ale szczerze!

bambusy.jpg

Nawet nie wiem co pisać:-(
Cały dzień nie miałam internetu dopieroteraz przeczytałam o filipku i nie potrafie się z tym pogodzić, Boże dlaczego??Nasz kochany majowy chłopczyk taki śliczny w tym czerwonym beretku

reklama
Dziekuje Wam bardzo za miłe słowa:)
Bra koliberek na plecach:)

Jaś od 5.30 na "nogach" a ja razem z nim i kubkiem gorącej herbaty, niech to choróbsko puszcza!!!!
Wczoraj przywieźli nam nasze rzeczy bo wysłalismy sobie kurierem, 180 kg tego wyszło, a to nie wszystko. Część już wypakowana, za chwilkę chce to skonczyć, tylko jak sie zabrać? W głowie mam Filipka... humor jakiś kiepski.

Ostatnia edycja:
Do góry