reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

aina zelka zazdroszcze slubow :) Tez chcialabym swoj przezyc jeszcze raz.

Melduje sie po tygodniowej nieobecnosci. Wyjazd super odpoczelam, pozwiedzalam, poplywalam w basenie, nawet moja nadienka plywala:) Byla bardzo grzeczna caly wyjazd, duzo spala. Nauczyla sie smoka i poprostu zmiana zachowania o 360 stopni. o musze leciec bo wlasnie wstala

reklama
Jaka piękna pogoda ..gdzie???? U mnie szaro buro i deszczowo:(

Witam poniedziałkowo..
Kurde humor u mnie kiepski. Muszę się wybrać do pracy zanieść podanie o urlop i..powiedzieć w pracy,że nie wracam już.... kurde jakoś nie mam ochoty na tą rozmowę.

Wisienka
super że wyjazd udany. Rozumiem,że mała teraz też jest grzeczna?

Aina buziaki dla małego kawalera z okazji 4 miesiąca:)

wisienka cieszę się, ze jesteś zadowolona po wyjeździe:-) no i fajnie, że malutka załapała smoka:-)

Jolka a co przeczuwasz, ze może być ciężko? jak by nie było to pomyśl, ze możesz z Igorkiem zostać w domu i to jest gites:-) powodzenia na rozmowie, oby było łatwo i przyjemnie:-)

Ja od rana biegałam załatwić staż siostrze. Jedną rozmowę nagrałam Jej na dziś. Do czego to doszło, żeby na staż tak wybierać i przebierać i rozmowy przeprowadzać. Nawet o świadectwo maturalne mnie pytali. Przecież wiadomo, ze będzie kawy parzyć, po urzędach biegać z pocztą i takie tam duperelki, a przesłu****ą jakby miała pracę na stanowisku podjąć.

Hejka :-)

Szymek w przedszkolu , dziś też troszku popłakał :-( ale jak podeszłam pod okna było już cicho więc uff uspokoił się , a wiem że się tam dobrze bawi bo jak przychodzę to jest zawsze uśmiechnięty i zadowolony tylko fakt mówi zawsze " mamuś pakałem " moje słodkości :*

Aina , Żelka- nie to że się czepiam :-p ale piszecie o tym co Was czeka jak o najgorszej karze a zobaczycie to naprawdę piękny dzień i chwilę które na zawsze zostaną w waszych serduchach :tak::-) , wiem wiem stres dużo spraw na głowie i teraz tak to może wyglądać że marzycie żeby już było po ale potem będziecie za tym tęsknić! :-):-):-)
Wisienka- super że wyjazd udany ! :tak:
Karolka- zadzwoń szkoda psiaka aby się męczył

No właśnie Karolka..zapomniałam napisać,że tak jak nasze dzieciaczki reagują na szczepienia tak i psina może zareagować..Tym bardziej patrząc na cenę to dostał psiak wszystko co możliwe za jednym zamachem..nie wiem czy to jest dobre!!!

Kama nie wiem czy ciężko,ale sama rozmowa z prezesem..tym bardziej,że będę chciała zagadać,żeby mi od stycznia umowę przedłużył bo mi się z końcem roku kończy,o bym chciała na wychowawczy pójść.

Futrzaczku a jak się czujesz??

A żeby nie było że dzionek do bani...właśnie był listonosz i przyniósł mi kasiorkę z ubezpieczenia za urodzenie Igorita:):) Tak to ja mogę zaczynać każdy dzień :tak::-D

Dzieki dziewczyny, jezeli chodzi o psa to juz jej przeszlo, cala akcja rozegrala sie kilka dni temu, mimo wszystko do tej malpy juz nie pojde i psa bede szczepic tylko na wscieklizne, kiedys tylko tak robilam i nie bylo zadnych dziwnych akcji (nie liczac czasu szczeniecego kiedy to miala wszystkie szczepionki)...
Ooooo slonko wyszlo, ubieram zaraz malego i lecimy na spacerek.
Milego dzionka...

Dziękuje Joluś za troskę :tak: wiesz co nadal mam okropny katar :wściekła/y: raniutko brałam paracetamol bo główka bolała i jakby zęby- dziąsła, teraz nie boli ale ten katar... :angry::angry:
ojj fajniutko że się Wam dzień tak miło zaczął :-)

majowa , amandae, poziomki buziaki dla maluszków :*
persefonai futrzaczek zdrówka życze :*
aina jak dla mnie to tak w miarę wesele będzie:tak: muyslę że do 150 osób to jeszcze norma.... :-)
karolka myslę że piesek może reagpować tak samo jak dziecko..
czyli temperatura biegunka itp....
chyba że może mieć na coą uculenie:confused:
wisienka super ze wróciłas wypoczęta :-)

a my już jedną noga w nowym domu .. jutro dostaniemy klucze i.... nie będzie neta:-:)-:)-(

reklama
Kamcia to szybko zakładaj.. Ja jak się przeprowadzałam to w ciągu tygodnia neta miałam. Jeszcze kartonów nie miałam wszystkich rozpakowanych i meble jeszcze nie wszystkie zakupione..ale necik już był :-D

Do góry