reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex do dentysty, bo jak Ci się zrobi zapalenie okostnej to dopiero nie będziesz mogła karmić po lekach.A znieczulenie schodzi po max4.godz.

u nas pieruńsko zimno, jedziemy dzisiaj gwiazdorzyć do rodzinki, a wcześniej lecę do fryzjera,paaa

reklama
u nas słonko świeci ale za ciepło to nie jest umówiliśmy się dziś na spacerek więc mnie też nie będzie.

Ale strachu się dziś przed 6tą najadłam! Igor obudził mnie swoim kwękaniem.Wstałam i czuję swąd spalenizny..obleciałam całą chatę i wsio ok. Otworzyłam okno bo myślałam że może na dworze coś się paliło i przez rozszczelnione okno do domu smród wleciał,ale na dworze ok. wyleciałam na klatkę i smród był intensywniejszy. Zadzwoniłam do M bo widziałam,że z psem wyszedł i wyszło,że jakiś idiota na parterze całą stertę ulotek podpalił!!!!!!!!

Witajcie,
Maju wyrazy najszczerszego współczucia:-(
jolek no zawsze się znajdzie jakiś idiota na świecie,ktory nie myśli o konsekwencjach...:no:
karolq ja poproszę lampeczkę tego winka jak już będzie gotowe:-)
Alex gnaj do dentysty, na pewno da ci odpowiednie znieczulenie, po ktorym będziesz mogła karmić.:tak:A dziąsło możesz smarować dentinoxem jak masz na ząbkowanie-mnie ostatnio pomógł na stan zapalny dziąsła.

Bry

Maju wyrazy współczucia. My dziadków i jedną babcię pochowaliśmy już dawno, znam ból :-(
Trzymajcie się.

Gratuluję pierwszego forumowego ząbka :tak:

U nas ciąg dalszy wieczornego wycia, wzięłam kluchę w chustę i poszłam pospacerować, jak ręką odjął a potem kluś spała do 9 z dwiema przerwami na jedzenie. Cud miód :-)

Zaraz mamy gości, z gatunku " muszę to jakoś przeboleć" :dry:

Witam,
maja - wspołczuje ogromnie, trzymaj sie chyba kazdy z nas wie jak jest ciezko gdy odchodzi ktos bliski....
persefona - gratuluje pierwszej jedyneczki:))

U Nas dzis (tfu tfu) byla piekna noc. Spanko od 21 do7 z jedna przerwa o 2.30. Cos pieknego po dwoch dniach wstawania co godzine... Pogoda calkiem calkiem, mala od rana jakas inna grzecziejsza. Obiad dala zrobic, posprzatac a teraz grzecznie spi... Hmm sama nie wiem moze juz po tym skoku rozwojowym bo ostatnio byla okropna...

jolek takich ludzi to powinni izolowac od spoleczenstwa... Ja mam takiego sasiada (tyle ze my w domku mieszkamy) co ciagle spala smieci a straz miejska nic sobie z tego nie robi... Masakra.
odnosnie sasiadow niedawno jedna z moich sasiadek(zreszta bardzo sympatyczna) ktora kiedys miala zwirownie za domem i teraz zostala tam taka wielka dziura i dostala nakaz zasypania. Kilka dni jezdzily ciezarowki i zasypywaly jak sie okazalo Smieciami.....:szok: bo po kilku dniach w upal na naszej ulicy zaczal roznosic sie nieprzyjemny zapach i jeden z sasiadow postanowil to sprawdzic a tam ponoc wszystko bylo.... Nawet stare strzykawki... Oczywiscie bujnal sie po wszystkich mieszkancach ulicy poinformowal zebral podpisy i sasiadka teraz jest monitorowana pod kontem tego co tam wsypuje...

maju wyrazy współczucia :(
jolek, brak słów na głupotę ludzką
alex tak jak piszą laski, biegiem do dentysty i niech ci powie ci i jak

a u mnie nastrój średni.
licówke mi zrobili, ale lekko odbiega kolorystycznie , a że ze mnie szczegółowiec to źle się z tym czuję. o czywiście zauważyłam to dopiero w domu, po zacementowaniu :(
byłam u poprawki u fryzjera, ale jak sie okazało później, znowu w domu, dalej jest krzywo. próbowałam więc znowu sie dodzwonic na kolejna poprawke, tym razem u innej babki, to zaczęły mi robic problemy. w końcu poprawiły, ale czułam sie niezręcznie (ja! nie one) i tym sposobem po 10 latach zmieniam fryzjera.
aby tego nie było mało, kupiłam dzis mięsko na rosoł i okazało się ( w domu), że jest stare i śmierdzi, więc musiałam wracać do rzeźnika i zrobic porządek.
uffff mam nadzieje, że to juz koniec niepowodzeń ...

Witam się ponownie na chwileczkę.
Wróciłam z małych zakupów.Kupiłam Gabi półbuty i prześliczną opaskę-oczywiście z Hello Kitty:-p
A teraz przede mną sprzatanie... Aha robię ciacho - Milki Way - zapraszam wszystkie smutasy i marudy. Starczy dla każdego,a poprawa humoru gwarantowana:tak:

Majeczko kochana trzymaj się mocno, przykro mi z powodu Twojej straty.

Persefona
gratuluje małego ząbka;) ja chcę ciacho!!! wrzuć koniecznie przepis:tak:
Jolek zawsze jakiś kretyn się pojawi co nie ma nic innego do roboty tylko w podpalanie ulotek;/
Hope oby wizyta minęła szybko i bezboleśnie;)
Bra jak nie potrafią dobrze ściąć, to niech poprawiaja a nie się krzywią!!! czasami tak jest,że cały dzień jakiś pech się człowieka przyczepia. Mam nadzieje,że dałaś Rzeźnikowi nauczkę,że sprzedal nieświeże mięso;)

u nas ładna wrzesniowa pogoda, Jaś wlasnie zasnął. Byliśmy dziś z Bąkiem odebrać suknie. No cóż równo za dwa tyg.... jakbym mogła Was wszystkie na wesele zabrać!
Dziś mój P. wraca, po 22 będzie miał jechac na dwa tyg.ale stęsknił się wiec po 3 dniach wraca do nas:)

Witajcie
Majeczko
kochana bardzo mi przykro <ściskam>
Jolek niezłe tępaki, niektórzy ludzie to za grosz rozsądku nie mają
Bra mam nadzieję, że koniec niepowodzeń na dzisiaj
Persefona ja zamawiam wieeelki kawał tego placka :-)

U nas dzisiejsza noc była samakra. Otóż moja kluska wymyśliła sobie wstawanie na am co 1,5 godzinki i tak przez całą noc, a wieczorem była godzina płaczu zanim zasnęła i cwaniara jedna w łóżeczku płacz, na rękach na leżąco płacz, u taty płacz - musiała mama nosić na prosto i to w dodatku chodzić po całym domu bo jak chodziłam tylko po sypialni to też płacz :-p I dzisiaj od rana też nabzdyczona, ale jak tylko machnęła kupala, aż z pampersa wypłynęło, od razu humor lepszy i nawet zasnęła sama w łóżeczku co przez ostatnie dwa dni było nie realne.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry