reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
U nas zimno,aż nie chce mi się nosa za drzwi wytknąc...Przepraszam was dziewczyny,ale jakoś nie mam nastroju,żeby cokolwiek naskrobać...Ale podczytuje was w wolnych chwilach...Chyba mam jakąś chandrę...lecę

reklama
Witajcie,

Jolek - miło ze strony tej sąsiadki, tez bym chciała, żeby ktoś mi to zaproponował... ale ta druga sąsiadka - masakra...

Jestem w szoku - Zosia śpi już prawie 2 godziny:szok::-D:-D:-D
nie pamiętam już kiedy ostatnio jej sie to zdarzyło :)
szkoda, że nie mówi mi ile zamierza spać, bo bym cos mogła zaplanować, czy cos zrobic, a tak sobie myślę, że nie warto włączać żelazka, bo zaraz się mała obudzi:-p

U nas słonecznie, ale zimno, brr

aha, ale się dziś wkurzyliśmy, zwłaszcza M... dostaliśmy ponaglenie z banku, że zostaniemy wpisani do Rejestru dłużników, bo M żyrował kiedyś (chyba z 8 lat temu) kredyt studencki znajomemu, a ten widać ociąga się z płaceniem!!!

Futrzaczku troszkę zazdroszczę urządzania, uwielbiam to..

Jolek fajną masz tą sąsiadkę, pożycz ;)) a tej od psa nie chce, jakaś dogofilka normalnie:-D
juniora na spacerkach zaczepiają okoliczne dzieci, już jest znany z imienia, nawet miał zaproszenia do zabawy:D a mama?:-D

pogoda zmienna jak humory juniorka:-D słońce ale do tego jak nie lunie, jak nie gwizdnie..
Co do spanka- to u nas cyckowanie co 3 godziny nocą, ale za to gadanie dopiero od 8, więc pospać można jako tako.
Jutro junior gwiazdorzy na pierwszej imprezie rodzinnej.Zastanawiałam się nad sukienką, ale w sumie to i worek nałożę i nie zauważą jak wystąpi Aleksander:-D i urządzi konkurs plucia smoczkiem na odleglość

bra te ciężarne amerykańskie karmione chyba hamburgerami, my byłyśmy piękne:tak: a nie takie zwaliste!!

Ostatnia edycja:
Jestem ciekawa czy ta laska robiąc szpagat rozwarcia sobie nie zrobiła :-D

Fajnie fajnie mieć taką sąsiadkę,ale to naprawdę w razie biedy będę korzystać... jakoś jeszcze nie dojrzałam do tego żeby Igora z obcymi zostawiać. Ta od psa zaraz po porodzie wolała z moim sierściuchem na dwór wyjść wieczorem jak M był w pracy niż ze śpiącym maluchem zostać 10 minut.

Lepi no to teraz problemy możecie mieć.

Persefona żeby z nami popisać nie trzeba z domu wychodzić :-D
Lepszego humorku życzę

Ostatnia edycja:
Wiem,wiem joluś..wiem :)

Hmmhmhmmm :-) A ja chciałam oficjalnie ogłosic wszech i wobec,że mamy 1.ząbka !!!:yes:
Dzisiaj zauważyła go siostrzenica,więc sobie tego nie uroiłam-JEST !:-)
zeby-21.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Wyjezdzamy dzis do Polski.

W nocy telefon...
..moj kochany dziadek zmarl... tato mojej mamy :((((

Tak nagle..

A jeszcze wczoraj wieczorem z nim rozmawialysmy... Uff, jak to dobrze ze zdazylam... :-(

Nie bedzie mnie dziewczyny tu, na razie...

Ciezko jest..

Pozdrawiam i buziaki dla kochanych maluchow, do 'uslyszenia' ..

Do góry