reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jesień nam przyszła:( Drugi dzień zimno... Muszę młodemu jakieś kurtki wykopać.

Witam się :) Zamulona trochę jestem prasowałam wczoraj do północy..Muszę się za jakieś porządki wziąć ale mam lenia . Idę kawę sobie robić.
Salsera wiem o czym piszesz. Jak w lipcu jechaliśmy do moich rodziców na półtora dnia to my z M spakowaliśmy się t siatkę a młodego w małą torę podróżną.A kiedy wyjeżdżacie?

reklama
Futrzaczku - na tydzień do Kołobrzegu jedziemy, na racuchy, fląderkę, gofry i morskie powietrze :) wyjeżdżamy w niedzielę i już czekamy, nareszcie pobędziemy sobie razem w trójkę bo tak to tatuś w domku tylko w weekendy, nie brał nic wolnego po porodzie.
Zazdroszczę wesel, nam się szykuje jedno za rok, krążyły plotki że się rozstali, ale jednak na szczęście nie.

Ania bardzo elegancko wyglądałaś:-) i bardzo fajny kolor sukienki:-)

ach te ciążowe wspomnienia...:-) oby dane mi było jeszcze raz a nawet dwa to przezyć:-)

u nas pogoda bardzo ładna ale juz czuc ze jest chłodniej:-( jeszcze w sobotę chcemy zrobic rodzinnie grilla z moja kumpelą z pracy która ma synka 2 tyg starszego od Tymka więc niech lepiej ladna pogoda bedzie:-)

Witam dziewuchy!!

Nie mam jak was nadrabiać. Ślub, wesele chrzciny, badania naukowe wszystko mam na łbie ... jeszcze mama moja była w szpitalu z zagrożeniem amputacji nogi :-( i niezły stres mam, naszczęście miała operacje i udało się uratować nóżkę, ale kompletny brak czas na wszystko. Jeszcze jeździć z zaproszeniami do "rodziny" którą pierwszy raz na oczy widze ... bleh, już chce żeby było po wszystkim i żebym miała czas zająć się sobą i Tymkiem no i mężem ;)

Ania zgadzam się z dziewczynami b. ładnie się weselnie prezentowałaś a i kolor sukienki bardzo modny i ślicznie Ci w nim :tak:

Cześć dziewczyny,

a ja dzisiaj podniecona niezmiernie, bo nie odzywa się moja koleżanka, która jest już po terminie, pewnie pojechała rodzić:)))
Według jej wyliczeń swojego bobo poczęła po moim ślubie:-D
Junior dzisiaj miał nerwa, bo rehabilitacja była, zmęczył się bidul, pewnie będzie teraz spał słodko.

adiaps ja też nie wiem skąd one mają tyle czasu na bb;) ale fajnie wejść i spotkać majówki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry