reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ufff pokój jeden na błysk :-) drugi też ale ciut mniej bo ogólnie to w Nim mamy wszystko począwszy od atlasu do ćwiczeń i orbiterka po 240L akwarium i komputer więc poodkurzane i kurze pościerane a tak reszta czeka już na wyprowadzkę i wszędzie pełno maneli. Ale zostało najgorsze - kuchnia , mycie naczyń ble nienawidzę :no:

Hope- miłego i udanego pikniku!

Ale skwar ja chcę nad wodę!!!!

reklama
ja wlasnie skonczylam prace i za godzine mam kolejna klientke, z aoknem taka piekna pogoda a ja nawet na spacer nie pojde...w dodatku moj maz o 16 jedzie na pozegnalne ognisko w pracy i zostaniemy z malym sami, moze kolo 17 tez bedzie jeszcze ladnie to sobie potretujemy do galerii poprawic humorek jakim fajnym lakierem do paznokci albo blyszczykiem do ust...
o wodzie nic nie mowicie, bo zaraz sie roplacze...

Ja o pójściu nad wodę nie marzę nawet:) Jak bym się rozebrała, to na plaży od razu pustki by były:) Z moim brzucholskiem i rozstępami chyba bym wyglądała jak potwór:) O nie, nie, wolę nie ryzykować i się przemęczyć jedno lato:)

Dziewczyny co tam stroj, lecimy na plaze nudystow... :-D jak zobacza takie wieloryby to wszyscy uciekna i bedziemy mialy cala plaze dla siebie :-D...
Zarty, zartami ale u mnie dzis zimno i nad wode nawet nie ma checi za to grill chyba wypali...

Ale u nas skwar, byłyśmy z małą na spacerze i wróciłyśmy całe lepiące:confused2:

Joluś no dobra odpalam miotłę i lecę do Ciebie:-D
Też bym się w wodzie pomoczyła <marzy> .Dzisiaj wieczorkiem jak mała zaśnie do znajomych na grilla a z Kluchem babcia zostaje :-) Moje pierwsze towarzyskie wyjście bez Kluski. Babcia ma dzwonić jakby się mała obudziła wcześniej. Bo zwykle budzi się ok. 3-4 rano na papu, ale do tej pory na bank będziemy w domu. A jak się obudzi wcześniej to też nie dygam bo Ci znajomi mieszkają 5 minut jazdy samochodem od nas :tak:

reklama
Witam się na momencik,
niedawno wrócilam i padam na twarz. Później was nadrobię. Dokumenty na magazyniera złożone i mam czekac za listem od nich,a od października doopa w troki i co 2 tygodnie do Poznania :)
ale jakoś nie mam nastroju do cieszenia się z tego powodu,bo mialam dziś kolejny powtarzający mi się sen od pewnego czasu związany z moim M...Poza tym mam wrażenie,że on coś ukrywa...i dól jak nic...

Do góry