reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bry :-)

No to wrzucę czym się teraz zajmuje
grzybek.jpgmisio.jpgzabol.jpg

Hope ja też chciałabym zamówić żabęcje - Tymek uwielbia jak mu spiewam "Byla sobie żabka mała rere kum kum" :) a u nas jak sie popsuło to już wszystko, teraz się nam wózek zrąbał i musze go reklamować - zajmie to minimum 7 dni :((( no i chyba zakupie spacerówkę rozkładana na płasko ... kolezanka ma i polece Coneco Flash
biedrona.jpgkosztuje ok 300 zł, rozkłada się do pełnego leżenie, amortyzatory wiec chyba na ratowanie tylka starczy.

Witajcie,
ja znowu na chwileczkę...Maluda wczoraj miauczał cały wieczór,dopiero butla go uspokoiła i zasnął biedaczek. Dziś od rana był wesoły,ale niedawno znowu akcja ząb się zaczęła...Jak długo to może trwać...jeny wykorkuję chyba...:-(
Poza tym jadę dziś po dokumenty ze szkoły,bo w sobotę wyruszam do Poznania złożyć dokumenty na magistra (mam nadzieję,że dam radę). A w tygodniu jeszcze musze załatwić formalności,podanie wypełnic,zdjęcia zrobić itp...ehhh...
Hope prześliczne te malunki:tak:
jolek to normalne,że Igorek gada do cyca-w końcu to jego najwierniejszy przyjaciel:-p

Hejka :-)

Ale upał uffff , zaliczyliśmy już jeden wypad na plac zabaw a za chwilę zbieram się znowu bo jadę z Filipem do ortopedy a Szymka do dziadków odstawiam :-) a wieczorkiem umówiłam się w końcu na mój kochany fitness ;-)

Jolek- mam nadzieję że szczepienia Ok ! a i słodkie to co Igorek zrobił przed jedzonkiem :-D
Hope- proszę proszę co za talent :-) ślicznie a mi się podoba muchomorek :tak:
Persefona- kochana nie chcę Cię martwić ale trwać to może długo niestety bo jak nawet już jedne się wyjdzie to zaczną następne :sorry2: kochana powodzenia ze szkołą!

reklama
Persefona na pewno dasz radę, a jak nie to pomożemy Ci:) Przypilnujemy dzieci, porobimy ściągi albo notatki przepiszemy :-D;-)
My już po spacerku i oczywiście szczepieniu. Młody kima w wózku a ja się za obiad biorę.

Do góry