reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Zapominałabym głupia baba ze mnie- buziaki dla z okazji trzech miesięcy dla Waszych maluchów- Alex, Bassiek:)
Persefona-
pooddychałam głebiej już lepiej, zjadłam loda to wogóle usmiech na twarzy się pojawił. Ja nie wiem czy mi dalej hormony tak szaleja,że z moim nastrojem cięzko..???
Karolq juz wieczorem na nerwie się połozyłam, a z jeszcze większym niestety wstałam.
Majeczka daj znać koniecznie jak dojedziesz!:*
Joluś ta ulewa od Ciebie to chyba do mnie się przeniosła, bo leje jak cholera. A jak jasno na dworze:) ale muszę p[owiedzieć,że teraz powietrze pieknie pachnie...
Młody wreszcie zasnął, marudny Bąk dziś z Niego.

a zapomniałam się pochwalić, skompletowałam prawie cały strój na chrzest, jeszcze tylko mucha:) o burza i słonko-pieknie!

Ostatnia edycja:
reklama
Aina a może to okres się zbliża. Ja ostatnio też łapię jakieś nerwy i mam ssącą na maxa. I jak tu schudnąć. Łatwo mi fajki było rzucić za to jedzenia nie mogę jakoś ograniczyć.
U mnie ciemno od pół godziny znowu się na deszcz zanosi:(

MajaPolka ja do Munster mam ok. 60km...
Wpadam tylko na chwile i uciekam na rower bo caly dzien maly byl taki marudny ze na nic nie mialam czasu, a do wyjazdu malo zostalo i trzeba jeszcze pare kg zrzucic...

Cały dzień dziś mnie napierdziela podbrzusze po lewej stronie, chyba jajnik. Z godziny na godzinę ból jest coraz większy. Nie wiem cholerka co to może być.
A do tego wszystkiego po 3 dniach bólu gardła dziś mam taki katar, że aż mi z nosa kapie. Mam nadzieję tylko, ze młodego nie załatwię. Szkoda gadać dziś, kiepski dzień.

Maja udanej podróży! Daj znać jak dojedziesz
Madzik chyba do lekarza trzeba zapukać, z jajnikami nie ma żartów.
Joluś skoro dzisiaj sprzątasz to rozumiem, że w sobotę mam wolne ??:-D

Witam się, dobry wieczór i dobranoc :-)
Zajętam, niedługo pokażę czym:-)
Widzę, że wszystkie żyją lepiej lub lepsiej, znaczy, nie muszę się tu produkować dzisiaj.

No to do jutra :-)

reklama
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hope już mnie ciekawość zżera

Kurde idę jutro z młodym na szczepienie, pierwszy raz sama i mam mega stresa.Nie liczę na szczęście i deszcz i że M znowu w domu będzie

Do góry