reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć laseczki :-)
Młoda dzisiaj pospała do 12 w dzień :szok: i całe szczęście bo ja miałam do zaliczenia kilka urzędów i spokojnie pozałatwiałam sprawy, a z młodą została babcia. Wróciłam do domku z cyckami pełnymi mlesia więc pojadła i byczy się w łóżeczku.

Hope jakie śliczne, bardzo mi się podobają, a najbardziej ropuch :-D
Joluś hahah cycuś to dla Igorka best friend :tak:
Persefona trzymamy mocno kciukaski za studia i za magazyniera, na bank dasz radę :-)

W zasadzie można zamówić, tylko potrzebuję podkłady malarskie 25x30 cm, bo rysunki są na płótnie, można je włożyć ramkę albo powiesić takie

bokiem.jpg

Witam ponownie,
ufff ale mam latane dziś:dry:
salsera dzięki za odpowiedź-mają ciekawą ofertę dydaktyczną i niskie czesne,więc chyba tam złożę dokumenty
jolek no pewnie,że będziecie ściągi robić;-)a ponadto wspierać mnie tu duchowo i słuchać marudzenia przed sesją:-p
basiekk,Futrzaczek dzięki za wsparcie:-)
U nas chwilowo akcja ząb jest troszkę spokojniejsza,ale mały dziś odkrył uroki gryzaczka :tak:ponadto mamy rewelacyjny żel na ząbkowanie:tak:Jestem ciekawa tylko kiedy przebije ten ząbul..

O widzisz Persefona o tym zapomniałam wspomnieć :tak:;-):-D
A jaki masz ten żel na ząbkowanie??? U mnie Igor woli moje lub swoje ręce, gryzak wkłada do buzi krzywi się i wyrzuca.

reklama
Hope, zdolniacha z Ciebie:)
Żelka, wózek fajny, ale ja bym się bała, że takie niewielkie koła ugrzęzną mi w zimie gdzieś w błocie lub w śniegu, jeśli zima jak zwykle zaskoczy drogowców. Ale jeśli sprawdzony to bierz, bo cena jest atrakcyjna.
Co do mojego bólu jajnika, dziś minął jak ręką odjął. Zastanawiam się czy to nie jajeczkowanie przypadkiem. Co prawda nigdy dotąd mi się to nie zdarzyło, ale czytałam, że u niektórych kobiet w tym czasie może jajnik boleć. Zobaczymy czy małpa przyjdzie.
Poza tym nie wiem w jaki sposób można się przeziębić w lipcu przy prawie 30 stopniowych temperaturach, ale załatwiona jestem na cacy. Oby tylko młodego nie zarazić.

Do góry