reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam!

Lwiapaszczka gratuluję udanych chrzcin
Persefona szybki chłopak z tego Remika.

A ja chciałam się pochwalić, że w piątek podpisaliśmy z bankiem umowę o kredyt i w przyszłym tygodniu zaczynamy budowę :-D. Jeszcze wytrzymać dwa lata i jak będzie wszystko dobrze będę na swoim <jupi>.

Hejka :-)

Starszak ogląda bajeczkę Młody "jazgocze" i "zapluwa się" koło mnie więc mam chwilkę.
Weekendzik minął jak zwykle bardzo miło ale za szybko .
U Nas dziś upał bo teraz już jest 22 st aż się nie bardzo chce ruszać z domku ale mimo wszystko wyjdziemy odwiedzić dziadków i zakupy małe po drodze zrobimy.

Basiekkk- w takim razie ogromne Gratulacje ! Niech się mury pną do góry :-):tak:
Aina- sio nerwy sio sio sio :*
Persefona- ojjj tak pierwszy ząbek to duża sprawa więc dawaj nam tu znać :tak::-)

Persefona - gratulacje :) Pierwszy ząbek na majówkach się szykuje :)
Lwia paszczka - gratuluję chrzcin :)

Ktoś pytał o spacerówkę - otóż my pożyczamy na wakacje, ale taką rozkładaną na płasko do leżenia. Mamy za sobą debiut żeby wypróbować, mały miał oczy szerooooko otwarte tak patrzał. Mam nadzieję że mu się spodoba a my rozglądamy się za jakąś spacerówką już do kupienia.

A my wczoraj byliśmy nad jeziorkiem i w Botaniku a potem zaliczylismy wizytę u mojej babci żeby poznała wreszcie prawnuka. Cwaniak wiedział jak się pokazać, usmiechał się i był mega grzeczny co oczywiście odbił sobie w odpowiednim czasie.

Witam się dziewczynki.

Kurcze, a ja się jakoś boje małego do spacerówki już wsadzić niby mam rozkładaną na płasko, dużą i przestronną ale jakoś tak nie wiem :p a już bym tą naszą bude wyrzuciła w diabły - i tak się w niej młody ledwo mieści.
Dzisiaj dzień pracusiowy mam znowu, więc młody pewnie zaliczy werandowanie, a spacer dopiero z tatuśkiem

aina nie denerwuj sie kochana :* popatrz na Jasienka swojego kochanego to bankowo wszystkie nerwy przejda :tak:
basiek gratulacje!

ja wlasnie znioslam dzisiaj spacerowke ze strychu i musze ja troche odswiezyc, bo glupia nie zapakowalam jej w zadny worek i "troche" sie zakurzyla :/

Witam się poweekendowo. Naskrobałyście tyle, że trudno nadgonić:) Byliśmy wczoraj na rocznicy ślubu u mojego szwagra. Przyjechali tam ich znajomi z córcią starszą równo o miesiąc od mojego Julka. Mój młody waży teraz pewnie jakieś 6,5 kg, a tamta mała jakieś 8,5. I powiem Wam szczerze, że wyglądała okropnie. Widziałam już mnóstwo fajnych małych pulpecików, ale to jakaś masakra była. Nie wiem, może ja mam jakieś dziwne podejście, ale zdaje mi się, że jak prawie 4-miesięczne dziecko płacze, to nie zawsze z głodu. A tam co pół godziny cyc idzie w ruch. Wiem, że jeśli dziecko jest cycowe to o otyłości raczej nie może być mowy, ale uwierzcie mi, że już wolę, że ten mój mały jest taki dość szczupły stosunkowo:)

Witam się i ja :)
U nas ładnie,ja oczywiście piorę;-)Remik wczoraj wieczorem był na maksa niespokojny i nie chciał spać,a widać że był zmęczony, bo jak go na brzuszku położyłam,to zasypiał. Mój M w nocy jechał po żel na ząbkowanie,bo chciałam mu ulżyc. No ale jak już zasnąl,to przespał całą noc i dziś jest radosny jak skowronek,choć nadal wszystko pcha do buziaczka.Ząbek jeszcze nie przebił,ale czuć takie coś chropowate pod dziąsłem na dole,więc pewnie już niedługo.
aina kochana wyluzuj,nie ma co się denerwować. Głeboki wdech i wydech
lwiapaszczka gratuluję udanych chrzcin
basiekk super,że budowa rusza.Oby jak najszybciej się zakończyla powodzeniem
Alex fajnie,że małemu ulżyło. A spacerki w końcu się unormują-przecież mały nie będzie ciągle płakal.A ty jak wychodzisz-nie myśl o tym,tylko pełny relaks,bo mały też może wyczuć zdenerwowanie i dodatkowo się nakręca.

Aha...basiekk, Alex buziale dla waszych 3-miesięczniaków!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na sekundę...Od rana mamy burzę, a teraz śmigam z młodym do nefrologa. Dobrze,że M jest w domu i autem pojedziemy, bo nie wiem jak bym w tą ulewę i w burzę tam doszła.

Do góry