reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam sie "porannie" :-)
i to narazie tyle bo musze te nieszczesliwe testy na prawko cwiczyc :p
ps.kamcia wez babe na przetrzymanie to moze troche obnizy ten czynsz :tak: :-p gorzej jak sie zglosi ktos inny i bedzie w stanie zaplacic tyle co ona sobie zyczy :dry:

reklama
Lwiapaszcza udanych chrzcin życzę :)

Aina dziękuję, pospałam trochę a tatko się Igim zajął.Nawet mu doopsko umył jak kupę zrobił. Muszę powiedzieć,że od momentu jak młody zaczął dostawać jabłko i teraz marchew to kupkę ma częściej a nie jak do tej pory co 5 dni.

Zaraz się zbieramy i na spacerek brykamy:) Co do płaczu to Igor tylko z mieszkania na klatkę wyjeżdża od razu się uspokaja.

witamy się po kąpieli, dzisiaj junior się popisał i walnął dwa u-boty do wody.W wiaderku wyobraźcie sobie jak to wygląda:D usmiech juniora i okręt się wynurza:DDD raz tak zrobił- była w szoku,bo po raz pierwszy się to zdarzyło,zmieniłam wodę, hop do czysciutkiej wody, szampon na włoski i szorujemy, patrzę a tu znów okręt się wynurza:-D
plus tego taki ,że mamy zaliczoną kupę 5 dniówkę:)

Hejka
Mój maluch robi ostatnio kupy co 3 dni. Tak mu się spodobało i już. Jak już wyprodukuje kupala to aż mu się kołnierzem wylewa... Szok
My dziś mieliśmy dzień leniwca.
Obiad u mamy. Po powrocie oglądaliśmy filmy a młody sobie fikał między nami na łóżku. Teraz już po kąpieli i zasypia w łóżeczku.

Powiedzcie mi kiedy można dziecko do spacerówki wkładać. Mój 'maluch' już się ledwo mieści w gondoli. :/

reklama
Witam
my dziś byliśmy w odwiedzinach u chrzestnego Remika. Fajnie było.:-) Pogoda dopisała,więc siedzieliśmy na działeczce. Remik byl grzeczny i sporo drzemał,tylko cholerne osy były natrętne-wybijaliśmy jedną za drugą:wściekła/y:. Wróciliśmy nad wieczorkiem,więc dopiero mam chwilke na bb (mały coś marudzi a ja pisze jednym palcem:sorry2:).
jolek dodam,że ja dzisiaj też wstałam z ogromnym bólem głowy:no:

edit: Jednak miałam rację! Remikowi ząb idzie! Już jest prawie na wierzchu! Tak szybko!:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Do góry