reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam:) ciągle pada, Młody dopiero zasnął...
kwiecień 2012 czas szybko płynie, niedawno jeszcze dodawałyśmy zdjecia brzucholków. Tęsknie trochę za tym... Jutro o 5 rano do domku wyruszamy, juz z Jaskiem ponad 3 tys. km zrobilismy.

Miłego dnia kobietki:)

reklama
Cześć laseczki
Ale paskudna pogoda u nas:wściekła/y: Wpierniczyłam właśnie na śniadanie ciacha kokosowe:tak: i mnie zemdliło:confused2:
Marzena jak będziesz an weselichu to wpadnij do mnie na kawusie. Zapraszam. Bo ja z okolic Lublina :tak:
Aina widzisz jak szybko zleciało już jutro będziesz w domciu:-)
Idę bo pranie wzywa
Miłego dnia laseczki:tak:

Futrzaczku taki poczatkowy kurs makijazu dziennego i wieczorowego to ok. 400zl, to mi się udalo trafic w promocje za 39zl, no a taki sprzet wersja bieda (oczywiście dobrych firm) to ok. 500-600zl na poczatek, wiec wydatek jest, no a jak chcialam zrobic kurs taki już pelny caly zakres wizazu to koszt ok. 700-800zl wiec nie tanio...ale wybieram się na kosmetologie od pazdziernika i bedac studentka tej uczelni będę miala 50% znizki na wszelkie kursy, wiec na pewno je porobie ;)

Karolka85 bardzo ladna suknia bardzo duzo dziewczyn nawet i teraz wybiera podobny fason

Paula04 dla corci ta kiecke trzymasz? W sumie teraz tak można suknie przerobic ze będzie wygladala jak nowa, jak już 11 lat wisi to i drugie 11 może powisiec

[FONT=&quot]Alex2712 o kur** skarbowka? No to mam nadzieje, ze po znajomosci mnie nie podkablujesz? :-D

Oskaro juz 3 dzien pod rzad zaczyna tance-spiewance o 6 rano i pospac nie daje, sloneczko u mnie jest ale tak wiele okrotnie, ze i w domu niezacieplo. Wczoraj przyszlo mi ubranko do chrztu, te co wam pokazywalam na zakupowym z niebieskiem sweterkiem i muszka, wyku***te jest, ze tak juz brzydko sie wyraze ;-) portki sa swietne, bo lniane i na pewno beda bardzo przewiewne i spokojnie kazda czesc ubranka bede mogla zestawic z inymi mniej wyjsciowymi ciuchami, wiec zakup udany.

[/FONT]

Mandrzejczuk ja jestem po kosmetologii, po licencjacie robilam na Pomorskiej Akademii Medycznej, teraz ide na magisterkę:) Jak bedziesz chciała jakis materialy to służę pomocą mam dużo rzeczy na komputerze:)

Basiekk jutro będę przejezdzala przez Lublin wracajac do Zamościa:)

Basiekkk a może to nie ciastka tylko dolegliwości ciążowe??? :-D
Mandrzejczuk sama poszłabym sobie na studia, tylko że na jakieś ekonomiczne (kiedyś nawet zaczęłam ale na drugim roku się skończyło z powodu braku kasy :-(), tylko że teraz żeby studiować muszę znać super język bo inaczej to jak tu studiować. Kiedyś też robiłam pazurki w Pl i mam jeszcze dużo rzeczy do nich, ozdób i całkiem nową lampę, chyba to sprzedam bo stoi teraz i tylko kurz zbiera (Niemki nie przepadają za tipsami - w ogóle są dziwne, bardzo dużo w ogóle o siebie nie dba)...

Hejka :-)

U Nas też zimno brrrr, niby słońce przebija ale lipa straszna jest :-(

Mandrzejczuk- wow to cena naprawdę super :tak: a ile trwa taki kurs ? a sprzęt kosztuje pewnie że tak ale i też się szybko zwraca :-)

Dobra uciekam... nie mam jak teraz spokojnie popisać dzieciaczki dokazują ;-) .

U nas też paskudnie...zimno i pizga.

Aina to już pewnie odliczasz godziny :)

Też chciałam po szkole iść na kosmetologię, ale moich starych nie stać było na moje studia więc musiałam się zebrać i wyjechać w poszukiwaniu pracy. Teraz to już nie mam raczej głowy do nauki.

Dziewczyny czy wasze maluchy też tak wędrują w łóżeczku?? W nocy się wystraszyłam! Igor obudził się na karmienie i popłakiwał zapaliłam lampkę podchodzę do łóżeczka a dziecka nie ma :szok: przekulał się pod przewijak!

Haha, to widzę, sporo tu nas, paniusi które piją kawkę za pieniądze podatników ;) Na szczęście nie pracuję w tzw okienku więc kontakt z piekielnymi petentami mam ograniczony. Choć ci, którzy przychodzą to też czasami niezłe ananasy, a niektórzy to tacy zaprzyjaźnieni co życzenia złożą na święta i w ogóle.

Też ostatnio podczytywałam początki maja. Tęsknię za brzuszkiem i chętnie byłabym znowu w ciąży. Tylko jak sobie pomyślę, że jeden łobuz na cycu, drugi akurat demoluje chatę to wolę troszkę poczekać. Ale piękne chwile to były, takie czekanie na każdą wizytę i usg, obserwowanie jak się bobiszon rozwija, jak rośnie brzuszek... I te harce i kopniaki...

Mój słodziak właśnie sobie śpi i nawet nie przeczuwa, że czeka go dzisiaj pierwsze szczepienie. Co gorsza on zaraz o tym zapomni jak tylko cyca dostanie, a ja to przeżywam już teraz i będę jeszcze dwa dni po pewnie ;)

Witam!
U nas tez brzydko, pada i bardzo wieje!A poza tym to musze szukac pracy bo po macierzyńskim i urlopie zwalniaja mnie z pracy:(:(:(ach ta prorodzinna Polska.....normalnie deprecha:(

reklama
No i co napisałam i wywaliło mi gdzieś posta w kosmos. Już mi się nie chce znowu pisać to się tylko witam. O.

Do góry