reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
a ja was poczytałam ale jakoś nie chce mi się odpisywać na posty z tego wątku..
chyba przez mój humpr albo tą pogodę
powiem wam tylko że ostatnio się zaczęłam zastanawiać.. i aż kupiłam sobie test ciążowy!!
nawet mi się śniło 2 dni temu że pojawiły się 2 kreski!!
dzisiaj zrobiłam test ale nie spojrzałam na niego odłożyłam ...
i lezy sobie... mam nadzieje ze jest tylko 1 kreska

jolek27 wedle zyczenia odzywam sie, bo wlasnie maly przy cycu zasnal i mam wolna minutke.Podczytuje Was w miare mozliwosci ale nadrobic na bierzaco to raczej nie dam rady.Mam pracowity tydzien bo moja corcia zaczela przedszkole o teraz przez dwa tygodnie chodzimy na szkolenie zeby sie zaklimatyzowala tam a ze maz w pracy to ja z dwojka sie tam telepie i eszcze pogoda super bo ciagle wieje i pada a w tym tygodniu auta nie mam,masakra jednym slowem ale jak juz to przezyje to chyba juz ze wszystkim dam rade hihi :p
Pozdrawiamy wszystkie mamy i maluszki majowe :)
Kamcia szybko idz zobacz ten test,ja bym tak nie umiala nie spojrzec i odlozyc,ciekawosc by mnie zadla chyba

Ostatnia edycja:
Kamcia - kotek ale po czasie dłuższym test może być już nie wiarygodny więc leć prędko patrz i pisz Nam tu :tak: Buziak nie smutaj :*
Hope- mi też wcina posty zwłaszcza jak pisze na raty i chyba za długo przeciągne czasowo i mnie wywala :wściekła/y:
Buziak dla Jagodzi :*
Aina- kotek wiem że się cieszysz i już jutro Twój upragniony dzień ale tak w ogóle to czemu Ci tak źle po za tym oczywiście że daleko od domciu ?
Jolek- ojj to długo czekacie z Hope na zwrot , Nasz już dawno zapomniany :-D
Persefona- to miłej imprezki :-)

a My byliśmy na 2 godz spacerze i potem mnie tak ścięło że padłam na pół godzinki z Filipkiem przy cycu a Szymuś akurat bajkę oglądał :-D a teraz młody patrzy na starszego brata jak się skręca samochody a ja spijam kawusię z nowej filiżanusi :tak::-)

poszłam sprawdziłam i na całe szczęscie jest tylko 1 kreska uffff

nie byłoby tak źle finansowo... ale gorzej jakbym sama miała na głowie 3 malutkich dzieciaczków
bo mąż wiecznie w pracy...
nie dałabym rady a do pomocy nie miałaym kogo wziąć z rodziny a obcej osoby też bym nie chciała...

yhhh ale m\am zryty humor dzisiaj :confused2:

futrzaczku nie dogaduje się z teściami, źle się cholernie tu czuje. Moja tesciowa mówi do mojego Jasia : " Nie mów MAMA tylko Karolinka, Ka-ro-li-nka! nie Mamusia Twoja" Coś jej sie w moim imieniu nei podoba? Moze jestem drażliwa... Nie lubię również tego,że ciagle mówią mi jak ja to daleko zabiore jMałego i nigdy nie będe przyjeżdzać, bo jestem córeczką Mamusi. Mieszkam od swojej mamy 780km. Duzo by opowiadać:(

reklama
Do góry