reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Kurczę tak was obserwuję i chyba to tylko My nie mamy jeszcze terminu chrzcin małego :-( nie mam pojęcia nawet jeszcze w co byśmy go ubrali ale garniturek odpada raczej.

Ale u Nas parówa dzisiaj słońca nie ma więc na bank będzie potem deszcz.
Wybieramy się na cały dzień do teściów ale czekam aż dojdzie kasa na konto którą wczoraj wpłaciłam w wpłatomacie bo muszę za internet zapłacić co by mi Was nie odcięli.:-)

Karolka- ojej biedna psinka :-( mam nadzieję że będzie dobrze, chyba rzeczywiście najlepiej jakbyś spróbowała go jakoś powolutku przyzwyczaić

reklama
Witam w tn piekny dzionek:)
My chrzciny mamy 29 sierpien sukienusie mam juz upatrzoną i na dniach zamierzam kupic:) Co do okrzykiwania nowego to u mojej tez tego nie zauwazylam. Wczraj bylismy prawie caly dzien na maximusie mamusia sie stroila na chrzciny:) multum ludzi i wszystkiego a Nadia wieczorem byla wyjatkowo spokojna:)

Aina nie wiem czy mi tylko trochę zetnie czy coś wymodzimy. Chętnie bym sobie coś wymodziła na tej głowie ale przy małym to najwygodniej i najszybciej związać w kitę i tyle.

Witajcie :-)

U nas też przepiękna pogoda. Wczoraj byliśmy z chrzestnym małego i jego córeczką 6 h na spacerze. Mały się sporo dotlenił ;-)

salsera my też nie chcieliśmy garniturku na chrzest. Były spodenki, koszula, kamizelka. Czapeczka i butki robione. Bez muszki. Ciekawe kiedy znajomy przekaże nam zdjęcia - nie mogę się doczekać.
kamcia zazdroszczę pyszności:tak:
karolka a czemu teraz psiakowi ten wiatr tak dokucza, czy coś się stało? Okazuj mu dużo czułości, rozmawiaj z nim, niech nie będzie sam i mu to minie.
jolek nie przejmuj się gadaniem. Ja też mam sporo do zrzucania - kg z ciąży i przed. Jedziemy niebawem do teściów i się nasłucham, ale i tak popływam w jeziorze. A tak wogóle, to strasznie chcę nad morze :-)

No dobra wy chcecie nad morze a ja bym sobie chętnie pojechała gdziekolwiek, troszkę klimaty zmienić. to która chce się wymienić?

Witajcie ;-)
A mnie dziś natchnęło i właśnie wybrałam sie do fryzjera zrobić coś z tymi moimi kłaczkami. I jestem zadowolona :-) Ścięłam,pocieniowałam i jeszcze grzyweczkę dowaliłam,a co tam jak szaleć do na maxa:-p
basiekkk gratuluję budowy. Pomalutku,ale będziecie na swoim :)
ilonka fajnie masz :tak:Też z chęcią bym potańczyla sobie,ale za miesiąc idziemy na wesele-to juz coś :-)
jolek ja się nie gniewm,że pomałpowałaś nas :happy: a wymienić mogę się z toba na klimaty ;-)
salsera mówisz,że twój malec śmiesznie płacze, a ja zaobserwowałam u mojego,że po płaczu (np.po czyszczaniu noska),że tak śmiesznie się skarży czy żali np. babci. No wymiękam czasami :-D
karolka mam 4 psy,ale nigdy nie miałam takiego problemu.Nie wiem,może poradź się weterynarza co masz robić,żeby oswoic psinkę.
aina głowa do góry,najważniejsze to myśleć pozytywnie :tak:

wiecie co, ja kupilam malemu sliczny szary, lniany garniturek w h&m na promocji za 25zl. Wiec jak ktoras planuje chrzciny albo inna elegancka imprezke moze tam cos poszukac dla dzieciaczka.

karolka z calego serca wspolczuje pieskowi, ciekawe dlaczego tak reaguje na wiatr? mowisz ze to od Twojego pobytu w szpitalu, moze wtedy sie cos stalo? no pozatym ze pewnie dlugo sam w domu siedzial co? biedna psinka, moze hope cos poradzi, ona zna sie na psach :-)

o wlasnie, ma moze ktoras kontakt ze styna ciekawe co tam u niej dobrego slychac.

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja tez jeszcze nie mam terminu chrzcin ale w najblizszym czasie chciałabym zrobic.Rozgladam sie za sukienusia:)
Mam pytanie podaje któraś z Was żelazo dzieciaczkowi?Bo my musimy podawac przez miesiac ale nie robilismy wyników!Chyba profilaktycznie bo to wcześniak.

reklama
Do góry