reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam witam:)

U mnie Igor krzyczy na spacerze jak ma za długo tylko niebo nad sobą. Jak przejeżdżamy pod drzewkami albo koło jakiś budynków jest spokojniutki i ma taki słodki wyraz twarzy :)

Matusia
a myślałam ostatnio o Tobie:) Może małej smok nie pasuje..popróbuj z innymi.

reklama
Hope u nas też każda nowość musi zostać okrzyczana, każdy wyjazd nawet do lekarza, poza tym Jagódź ma słodkie rajtuzy ;-)
Ale ja muszę się pochwalić, że moja nie krzyczy na spacerach :-) , wystarczy smoczek i szafa gra, czasem tylko kwęka jak jej smoczek wypadnie;-)

Witam się
Dzisiaj mam akcje pranie, już jedna pralka się pierze, ja wcinam śniadanko i biorę się za zmywanie. Jutro mamy wizytę u ortopedy, małż jedzie z nami potem on spaceruje z małą a ja pociskam do fryzjera:-)

O jak słodko Jagodzianka śpi u Mamusi!:-) Na pewno masz racje Hope, każda nowość musi zostać okrzyczana, wczoraj jak przyjechali goście do teściow to bek był niemiłosierny! jakoś udalo mi się uspokoić beksę i zasnął o od rana "gugugug, aaaaa ejjj " i szczery bezzębny uśmiech:-) aż mi humor się poprawia.
Joluś zainspirowałaś mnie! Muszę wywołać jeszcze zdjęcia z okresu ciąży i Jaśkowi też taki album zrobię (co ja bym bez Was zrobiła)!!!
Futrzaczku mam nadzieje,że Bąbel szybko się oswoi:) Ale pewnie jak już się oswoi to będziemy wracać do domku...
Persefona udanej wizyty życzę i trzymam kciuki mocno:) Dasz sobie radę:tak:

u nas dziś słoneczko:)
budzę mojego P niech ma oko na Małego a ja się muszę wykąpać, zrobić śniadanko i poprasować. Do później moje drogie;-)

wiecie co z tymi nowościami cos w tym jest u nas to samo co nowe to w ryk co nowi goscie nie widziani przez Zuzkę to samo bek jak jasna cholera a na nastepnej wizycie jest ok hmmm

he he widzę,że ja się wyłamałam i prałam wczoraj :D:D Za to dzisiaj mnie prasowanie czeka :/

Aina a gdzie Ty wypoczywasz jeśli można wiedzieć? ( wiem że u teściów)

Hejka :-)

U Nas piękna pogoda się zapowiada więc tylko się witam i zaraz uciekamy na plac zabaw ;-) Buziaki do wieczorka wtedy mam więcej ciut czasu :tak:

hope jak słodko sobie śpi...
a moja Emcia ma takie same rajstopki :-)
matusia dzięki że jednak zajrzałaś :) :*
basiek współczuje tego prania.. ja zawsze wstawiam na noc sobie a rano wieszam :-)
jolek
a może za długo patrzy w to jasne niebo i stąd krzyk bo go w oczy razi ??

moja jak sa goście to im się bacznie przygląda... robi górną wargę w rybkę i patrzy jakby się skupiała do kupki :-p hehehe
i tak słodko wtedy wygląda:-)
wogóle to ona mało płacze:-p hihii

a mnie coś ostatnio co rano głowa boli i czuję jakbym miała podwyższoną temp. chyba mnie choroba jakaś bierze....:dry:

Kamcia na słońce go nie wystawiam. Wieczorkiem jak idziemy na spacer jest ta sama akcja, on po prostu musi mieć jakieś urozmaicenie :) całe szczęście dużo mi nie płacze na spacerach i nie muszę na syrenie do domu wracać :)

reklama
A my wczoraj dłuuugi spacerek zaliczyliśmy i łobuz spał cały czas. Ciekawe że czasami śpi, a czasami alarm zaraz włącza. Niestety nie ma opcji pośredniej, że nie śpi i spokojnie sobie patrzy na świat.

Do góry