reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam witam

jeny laski nie wiem co sie dzieje z moja Zozlolinką normalnie jest tak marudna od kilku dni że zastanawiam sie czy przypadkiem nie zęby bo slina cieknie pcha wszystko do buziaka nie mam pojecia a może po prostu takie dni marudzace jej się właczyy

reklama
Aina martwię się o Ciebie:( Co do zdjęć to ja miałam ten sam dylemat i zaniosłam wczoraj prawie dwieście zdjęć do wywołania:/

Witam się w ten szary poranek...Pogodę zapowiadali od wtorku ale widzę już że nie u nas...
Ja znowu nie wyspana. Muszę się wcześnie kłaść bo widzę,że skończyło się spanie do 10tej. Igor budzi się około 8mej i już nie ma zamiaru zasypiać po jedzonku

Kuźwa już miałam odpisane na wszystko a moje starsze dziecko podeszło i wyłączyło mi kompa :wściekła/y::no:

Hejka

Moje dziecię tez pcha rączki do buzi aż czasami słychać cmokanie a tak nadal grzeczniutki tylko teraz częściej chce aby z Nim gaworzyć albo położyć go pod jakimiś bibelotami i się gapi :-)

Jolek-oby to nie ząbkowanie a jeśli tak to łagodnego życzę
Alex- a byłaś już o poradę u pediatry w sprawie tej kupki ?
Aina- przesyłam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~ będzie lepiej zobaczysz :tak:
ehh nie wiem już co było jeszcze :sorry: wybiłam się przez tego bąbla mojego :-)

właśnie Meli i Misi no i poziomki już dawno nie ma :-(

Futrzaczku a myślałam,że może masz kontakt z Melią. Poziomka ostatnio ze mną pisała i obiecała jak trochę się ogarnie to wpadnie do nas, bo trochę się u niej teraz dzieje.

:zawstydzona/y: wstyd się przyznać ( bo przecież blisko siebie mieszkamy i miałyśmy kontakt porodowy cały czas ze sobą) ale nie , ale chyba zaraz do niej zadzwonię :tak:

dziewczyny to marudzenie może być przez skok rozwojowy , akurat udziela się u 3-miesięczniaków :tak:

lepi współczuję z tymi szczepionkami... ehhh

aina ja też mam zawsze dylemat ze zdjęciami ;-) a mam ich strasznie dużo..
ale ja jestem taka niezdecydowana.. nawet jak wstawiam coś na nk to później myślę czy nie lepiej było wstawić inne które mi się też podobało ale odrzuciłam :-p hehe

fajnie że u melii wszystko ok...

wogóle dużo dziewczyn przestało się odzywać...
poziomki to rozumiem.. z 2 maluszków i jedną nieco starszą córeczką to pewnie ma urwanie głowy....

ojej, jak tu marudno;-) ~~~dużo spokoju i dobrej energii ~~~~przesylamy:)
u nas tez nieco skrzeków, ale ja to zwalam na to ,że junior ma potrzebę przytulaskowania po rodzicach, biorę go do chusty i jest spokój:)
a pogoda nie rozpieszcza, raczej jak maj niż sierpień..No dobra może nie jak maj, bo w maju śnieg przecież padał(akurat w dobę po porodzie oglądałam przez okno zaśnieżone krajobrazy:D)
a wczoraj mieliśmy urodzinki 3mca:)))) w ramach prezentu junior ćwiczył dzielnie na rehabilitacji:-D

reklama
Cześć laski
Nie było mnie od rano bo ogórki robiłam. Mam już dość Młoda zasnęła, mam nadzieję, że po 20 minutach się nie obudzi jak to miało miejsce wczoraj.
Jaipur zamówiłam tego smoczka MAM na allegro dzisiaj przyszedł, że córka za nim nie przepada, woli swojego starego dziada, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia. Zobaczymy może później jeszcze spróbuje jej dać.

U nas właśnie grzmi mocno pewnie zaraz burza będzie:wściekła/y:

Do góry