reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
przesłodka!!!
co do tytułu jest ok(moim zdaniem)
A co myslicie o grupie prywatnej dla majówek???
co do tytułu jest ok(moim zdaniem)
A co myslicie o grupie prywatnej dla majówek???
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mysle ze jeszcze za wczesnie, najpierw sie poznajmy i zobaczmy ktore zostana na stale na pod-forum i wtedy nie bedzie z tym problemu:-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Faktycznie masz racje,ja się już tak luźno czuje na forum że moge się trochu zapędzić
Hmm w pierwszej ciąży wrzuciłam 25 kg ;-) wróciłam do wagi po 5 miesiącach,nie mam rozstępów,ale całą ciąże stosowałam mustele 2 razy dziennie. Teraz już też stosuje. Droga sprawa niestety ale sie opłacało mam nadzieje ze i tym razem sie uda.
My tez mówimy dopiero po ginie,czyli jak dobrze pojdzie po 15 (jestem taka niecierpliwa,juz bym najlepiej chciala wiedziec)
.
Ja mam Córeczke Natalkę za 3 tyg bedzie miała 2 latka :-) jak mi sie uda postaram sie wstawic jakies zdjecie.
dziewczyny cwiczycie cos? Ja prowadze bardzo aktywny tryb zycia,i chyba nie zrezygnuje z cwiczen,zwlaszcza ze w poprzedniej ciazy do porodu bylam aktuwna,tyle ze przezuce sie na rowerek stacjonarny z elipsy i jogingu...moze basen?? A jak jest u was?
My tez mówimy dopiero po ginie,czyli jak dobrze pojdzie po 15 (jestem taka niecierpliwa,juz bym najlepiej chciala wiedziec)
.
Ja mam Córeczke Natalkę za 3 tyg bedzie miała 2 latka :-) jak mi sie uda postaram sie wstawic jakies zdjecie.
dziewczyny cwiczycie cos? Ja prowadze bardzo aktywny tryb zycia,i chyba nie zrezygnuje z cwiczen,zwlaszcza ze w poprzedniej ciazy do porodu bylam aktuwna,tyle ze przezuce sie na rowerek stacjonarny z elipsy i jogingu...moze basen?? A jak jest u was?
Kama83
Fanka BB :)
Witam
Pozwolcie ze do was dolacze.Dzisiaj zrobilam tescik i wyszly 2 kreseczki.Jedna co prawda slabsza ale najwazniejsze ze jest Kiepsko z moja cierpliwoscia i tescik zrobilam dzisiaj pomimo ze @ mam dostac 7Wedlog kalkuratora termin wychodzi mi na 18 maj.Chcialam sie was tylko zapytac czy to jest normalne ze jak nacisne sie sutki to leci bialy plynNie pamietam juz czy z Dominikiem tak mialam i teraz sie zastanawiam :-(
Pozwolcie ze do was dolacze.Dzisiaj zrobilam tescik i wyszly 2 kreseczki.Jedna co prawda slabsza ale najwazniejsze ze jest Kiepsko z moja cierpliwoscia i tescik zrobilam dzisiaj pomimo ze @ mam dostac 7Wedlog kalkuratora termin wychodzi mi na 18 maj.Chcialam sie was tylko zapytac czy to jest normalne ze jak nacisne sie sutki to leci bialy plynNie pamietam juz czy z Dominikiem tak mialam i teraz sie zastanawiam :-(
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Witam dziewczynki.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Spokojnej ciąży, szczęśliwych rozwiązań i wielkiej radości z dzieciątek.
Majowe dzieciaczki są super...wiem, bo mam dwójeczkę))
Pozdrawiam ciepło.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Spokojnej ciąży, szczęśliwych rozwiązań i wielkiej radości z dzieciątek.
Majowe dzieciaczki są super...wiem, bo mam dwójeczkę))
Pozdrawiam ciepło.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
WITAM NOWE MAJÓWKI))))
Avialle ja w 1 przytyłam 30 kg i zrzuciłam w 7 miesięcy a w 2 po porodzie ważyłam o1 kg mniej niż przed
Fajne zdjęcie
Kama U mnie pomimo zakończenia karmienia już dawno pojawiło się mleko
Oleśka śliczne maluchy
Avialle ja w 1 przytyłam 30 kg i zrzuciłam w 7 miesięcy a w 2 po porodzie ważyłam o1 kg mniej niż przed
Fajne zdjęcie
Kama U mnie pomimo zakończenia karmienia już dawno pojawiło się mleko
Oleśka śliczne maluchy
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Hope właśnie upiekło mi się ciasto za śliwką
Poziomki ty zła kobieto, chciałaś mi apetytu na noc narobić! Całe szczęście poszłam już do wyrka Za to teraz mi narobiłaś po śniadaniu, będę musiała przez ciebie pichcić w kuchni zamiast się lenić!
Dziewczyny dzieciątka śliczne, moja już pannica Wczoraj wrzeszczy coś z toalety: pędzę, co się stało, a ona: mam włos na słabym punkcie!!
To był kłaczek ze spodni
A przy okazji mleka, pojawiło się tydzień temu, co dziwne, bo karmiłam ostatni raz 8 lat temu a w pierwszej ciąży było dopiero pod koniec...