reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

dziewczyny mysle ze standardowa nazwa watku glownego bedzie ok....
po co zmieniac...
chyba ze naprawde bardzo chcecie to wam zmienie ;-)

a przy okazji...
przedstawie wam oficjalnie moja pocieche :-)
VICTORIA
DSCF0684.jpgDSC05482.jpgDSCF0845.jpg

reklama
Hmm w pierwszej ciąży wrzuciłam 25 kg ;-) wróciłam do wagi po 5 miesiącach,nie mam rozstępów,ale całą ciąże stosowałam mustele 2 razy dziennie. Teraz już też stosuje. Droga sprawa niestety ale sie opłacało mam nadzieje ze i tym razem sie uda.
My tez mówimy dopiero po ginie,czyli jak dobrze pojdzie po 15 (jestem taka niecierpliwa,juz bym najlepiej chciala wiedziec)
.
Ja mam Córeczke Natalkę za 3 tyg bedzie miała 2 latka :-) jak mi sie uda postaram sie wstawic jakies zdjecie.

dziewczyny cwiczycie cos? Ja prowadze bardzo aktywny tryb zycia,i chyba nie zrezygnuje z cwiczen,zwlaszcza ze w poprzedniej ciazy do porodu bylam aktuwna,tyle ze przezuce sie na rowerek stacjonarny z elipsy i jogingu...moze basen?? A jak jest u was?

Witam

Pozwolcie ze do was dolacze.Dzisiaj zrobilam tescik i wyszly 2 kreseczki.Jedna co prawda slabsza ale najwazniejsze ze jest:-D Kiepsko z moja cierpliwoscia i tescik zrobilam dzisiaj pomimo ze @ mam dostac 7:-p:zawstydzona/y:Wedlog kalkuratora termin wychodzi mi na 18 maj.Chcialam sie was tylko zapytac czy to jest normalne ze jak nacisne sie sutki to leci bialy plyn:zawstydzona/y:Nie pamietam juz czy z Dominikiem tak mialam i teraz sie zastanawiam :-(

Witam dziewczynki.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego. Spokojnej ciąży, szczęśliwych rozwiązań i wielkiej radości z dzieciątek.
Majowe dzieciaczki są super...wiem, bo mam dwójeczkę:)))
Pozdrawiam ciepło.

WITAM NOWE MAJÓWKI:)))))

Avialle
ja w 1 przytyłam 30 kg i zrzuciłam w 7 miesięcy a w 2 po porodzie ważyłam o1 kg mniej niż przed
Fajne zdjęcie

Kama U mnie pomimo zakończenia karmienia już dawno pojawiło się mleko

Oleśka śliczne maluchy

reklama
Hope właśnie upiekło mi się ciasto za śliwką

Poziomki ty zła kobieto, chciałaś mi apetytu na noc narobić! Całe szczęście poszłam już do wyrka :-D:-p Za to teraz mi narobiłaś po śniadaniu, będę musiała przez ciebie pichcić w kuchni zamiast się lenić!

Dziewczyny dzieciątka śliczne, moja już pannica:tak: Wczoraj wrzeszczy coś z toalety: pędzę, co się stało, a ona: mam włos na słabym punkcie!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To był kłaczek ze spodni :-p

A przy okazji mleka, pojawiło się tydzień temu, co dziwne, bo karmiłam ostatni raz 8 lat temu a w pierwszej ciąży było dopiero pod koniec... :szok:

Do góry