Julisia
Fanka BB :)
dokładnie tak samo zachowuje sie moja mała tyle że w ciągu dnia jeszcze jakoś je ale wieczorami to ryczy z cycem w buzi po chwili się uspakaja ładnie je i znowu krzyk i plucie, jak opowiadałam o tym lekarce na wizycie to stwierdziła że pewnie kolki, dajemy jej infacol i poprawiło się na tyle że w nocy po karmieniu ładnie zasypia i nie wojuje, a i dodatkowo wieczorem wczoraj zastosowaliśmy terapię suszarkową i mała pięknie się uspokoiła. rozumie Cię doskonale bo ja mam już serdecznie dość tym bardziej że dopiero teraz mi zasnęła, w nocy będzie kilka pobudek a o 5 już na stałę, a jak uda mi sie ją uspokoić to wstanie większa pociecha i trzeba zacząć dzień - MASAKRA!Aina gratulacje!!
dziewczyny poradźcie mi mój mały od wczoraj ma bol brzuszka prawie przez caly czas tzn. wtedy kiedy nie spi to cały czas marudzi albo płacze, a najgorsze z tego wszystkiego jest to ze jak podaje mu pierś to strasznie placze i wcale nie chce ssać, wypluwa cycek, nie wiem wyglada to tak jakby go coś bardzo bolało podczas ssania, martwie sie bo wydaje mi sie że sie nie najada. Jedynie po drzemce jak jest jeszcze zaspały albo jak śpi (bo wtedy próbuje go przystawic) to ładnie je. Nie wiem co mam o tym myśleć... No i dodam jeszcze że starsznie przelewa mu sie w brzuszku. Czy któras z dziewczyn wie moze co mu może byc? Ja jestem tak jak Mandzrezjczuk juz wyczerpana i bardzo sie martwię, mam nadzieję że to nie zadna choroba!!
ps. a nie mówiłam? jest 5.05 a my już od jakiś 40 min nie śpimy...
Ostatnia edycja: